DE MEEST EXCLUSIEVE VORM VAN BMW RIJDEN.

Het aanbod van BMW Individual.

BMW Individual is een aanvullend aanbod voor de BMW standaardmodellen. Het aanbod omvat exclusieve lakkleuren, hoogwaardige lederuitrustingen, verfijnde houtsoorten en vele andere details. Want bij BMW Individual weten we: de grootste luxe bestaat uit het zelf bepalen. BMW Individual vervult al uw persoonlijke wensen. Hier wordt uw voorstelling van de ideale auto verwezenlijkt en ontstaan unieke kunstwerken.

BMW Individual: exclusief en uniek.

Het aanbod van BMW Individual omvat buitengewone lakkleuren, hoogwaardige ledersoorten en exclusieve uitrustingen. Klanten die bijzonder hoge eisen stellen en zelfs in dit aanbod niet vinden wat ze zoeken, kunnen bij BMW Individual Manufaktur uiteraard rekenen op vakkundig advies.
Hier gaan praktisch alle wensen in vervulling, zolang ze niet in strijd zijn met veiligheidseisen, merktypische eigenschappen of wettelijke bepalingen. Wat u ook wilt voor uw BMW, in nauw overleg met de designers en ingenieurs van BMW Individual ontstaan unieke automobielen die uw persoonlijkheid perfect weerspiegelen.
 

Projecten van BMW Individual: werkelijk uniek.

De projecten van BMW Individual zijn niet zomaar een uithangbord. Ze vormen vooral een spectaculaire proeve van bekwaamheid. Dit succesverhaal begon in de jaren negentig met diverse ontwerpen van Karl Lagerfeld en bleek een baanbrekend concept.
Perfectie met een scheutje excentriciteit kenmerkte het exemplaar van kunstenaar David Hockney: de stoel van de voorpassagier moest wijken voor een cardanisch opgehangen waterbak voor zijn permanente begeleiders, twee teckels. Afgezien van dergelijke extravagante exemplaren golden in de jaren die volgden hoogwaardig handwerk, exclusieve materialen en absolute uniciteit als de hoogste principes bij het vervullen van elke afzonderlijke klantenwens.
 

BMW Individual 760Li Sterling.

De BMW Individual 760Li Sterling is geïnspireerd door Robbe & Berking . Robbe & Berking behoren tot de meest traditierijke zilver fabrikanten van deze tijd . Elk van hun producten is een uitdrukking van volmaakt vakmanschap.
Adrian van Hooydonk , Senior Vice President BMW Group Design: "Tijdens mijn eerste bezoek aan Robbe & Berking, was ik vooral onder de indruk van de hoge mate van het op traditie gebaseerde handwerk vakmanschap en het voortdurend streven naar optimale oplossingen. Die passie is ook het kenmerk van ons gezamenlijke product."
 

INTERIEUR EN EXTERIEUR: LUXE IS ALTIJD TE VERHOGEN.

Met unieke kleuren en materialen die exact zijn afgestemd op de eigen stijl en die alle zintuigen aanspreken. Zoals de changerende effecten van de lakkleuren, de oppervlakte van het leder, de verfijnde nerf van de houtsoorten en het comfort van de technische innovaties. Zodat detail voor detail een harmonieuze compositie ontstaat.
De lakkleuren van BMW Individual zijn uniek vanwege hun briljante changerende effecten. Zo ontstaat onder het oppervlak een fascinerend spel van afwisselende kleuren van een buitengewone intensiteit. Het naturel leder BMW Individual Merino wordt handmatig verwerkt om te garanderen dat de bekleding soepel en zacht glanzend blijft. De exclusieve nerfvorming en kleuren van de BMW Individual edelhoutsoorten of interieurlijsten in Pianolack Schwarz maken het unieke karakter van het interieur compleet. Alleen ware vakmensen zijn in staat dergelijk hoogglanzende oppervlakken te realiseren die anders alleen door de beste pianobouwers worden bereikt.
Multimedia content actiefMultimedia content inactief