Wild, rebels en uniek. De BMW 2 Serie Coupé bezit alle kenmerken van een sportieve coupé. Zijn onmiskenbaar atletische design verwijst naar het rijplezier dat hij biedt: u geniet van de beste rijdynamiek in dit segment. Een ideale 50 : 50 gewichtsverdeling, krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en de slimme BMW EfficientDynamics maatregelen bepalen eveneens zijn karakter. Toppunt van dynamiek is de BMW M240i, die in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h accelereert. Precies volgens het credo: rijplezier. In geconcentreerde vorm.

Een ontspannen houding, compacte proporties – de kenmerken van de BMW 2 Serie Cabrio. De extraverte vormtaal met korte overhangen, krachtige lijnen en gespierde achterzijde weerspiegelt zijn zelfbewuste karakter. Met de Modellen Luxury Line, Sport Line en M Sport, alsmede het omvangrijke aanbod van BMW accessoires, slijpt u dit karakter naar eigen smaak fijn. De BMW 2 Serie Cabrio volgt niemand, hij gaat zijn eigen weg. Nog impulsiever is de BMW M240i Cabrio. Met zijn M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor laat hij niet alleen de rijwind razendsnel in kracht toenemen, maar vooral ook uw rijplezier in de BMW 2 Serie Cabrio.

Ruim, veelzijdig, dynamisch. Met zijn compacte, krachtige proporties en langgerekte vormen straalt de BMW 2 Serie Active Tourer sportiviteit uit – vanuit ieder perspectief. Met het oog op zijn compacte exterieur verrast de interieurruimte in positieve zin: verstelbare stoelen, een bagageruimte met opklapbare vloer en vrijwel eindeloze opbergmogelijkheden zorgen voor veel ruimte en functionaliteit. Dankzij de combinatie van BMW eDrive met een benzinemotor biedt de BMW 225xe Active Tourer zowel een elektrische rijvervaring als grenzeloze mobiliteit.

Voor een enerverende rit door de bergen en comfortabel toeren in de stad: met zijn royale bagageruimte, zitplaatsen voor tot wel zeven personen en vele opbergmogelijkheden past de BMW 2 Serie Gran Tourer zich aan al uw comfortwensen aan. Daarbij is hij niet alleen doordacht, maar treedt hij met zijn dynamische design en de toerengretige 3- en 4-cilinder motoren met BMW TwinPower Turbo technologie ook nog eens bijzonder sportief voor de dag.

Modelatleet voor uitzonderlijke ervaringen: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Flamboyant, onconventioneel en individueel. Zijn sportieve persoonlijkheid wordt benadrukt door de compromisloos krachtige esthetiek. In combinatie met perfect op elkaar afgestemde rijdynamische kenmerken en hoogwaardige technologieën brengt de BMW 2 Serie Gran Coupé puur rijplezier naar een nieuw niveau.

Lees meer