BMW 2 Serie Coupé, dynamische rijopname

THE 2

BMW 2 SERIE COUPÉ: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE 2BMW 2 SERIE COUPÉ: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

STRAALT EXTREME SPORTIVITEIT UIT.

Modellen en uitrustingopties voor de BMW 2 Serie Coupé.

Model M Sport

Model M Sport verleent de BMW 2 Serie Coupé een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de dynamische rijeigenschappen merkbaar.

BMW 2 Serie Coupé, Model M Sport

Model M Sport verleent de BMW 2 Serie Coupé een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de dynamische rijeigenschappen merkbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

Model Sport Line

Met het Model Sport Line ziet de BMW er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

BMW 2 Serie Coupé, Model Sport Line

Met het Model Sport Line ziet de BMW er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

  • Exterieur

  • Interieur

RADICAAL DYNAMISCH.

Rijdynamiek & efficientie in de BMW 2 Serie Coupé

De polepositie vol in het vizier: dankzij zijn krachtige aandrijving en de precies afgestelde ophanging maakt de BMW 2 Serie Coupé altijd en overal indruk. Ervaar pure rijdynamiek – compromisloos.

BMW 2 Serie Coupé, Rijdynamiek
BMW 2 Serie Coupé, Adaptieve M onderstel

Adaptieve M onderstel.

Het adaptieve M onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – van comfortabel tot bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW 2 Serie Coupé, Variable Sport Steering

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.
BMW 2 Serie Coupé, Launch Control

Launch Control.

Launch Control is een functie van de 8-traps Steptronic sporttransmissie die maximale acceleratie vanuit stilstand mogelijk maakt. Om dit te gebruiken wordt de versnellingspook in de “S”-positie gezet om de DTC-functie te activeren (via de DSC-knop) en het gaspedaal volledig ingetrapt terwijl de remmen actief zijn. Als de bestuurder de rem loslaat accelereert de auto maximaal op tractielimiet.
BMW 2 Serie Coupé, motor

BMW TwinPower Turbo 2.0-liter 4-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder benzinemotor van de nieuwste generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij biedt al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling en een zeer directe respons, en imponeert bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
BMW 2 Serie Coupé, 8-traps Steptronic Sport transmissie

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of schakel-paddles ‒ voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW 2 Serie Coupé, xDrive

xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- en oversturen in bochten.

DENKT MEE. KIJKT VOORUIT. IN ELKE SITUATIE.

Driving Assistant in de BMW 2 Serie Coupé.

De BMW 2 Serie Coupé biedt een aantal intelligente rijdersassistentiesystemen die het leven makkelijker maken.

BMW 2 Serie Coupé, Driver Assistant
BMW 2 Serie Coupé, Driving Assistant

Driving Assistant.

De Driving Assistant combineert de systemen Lane Departure Warning en Collision Warning. De systemen Front Collision Warning en Pedestrian Warning met City-remfunctie waarschuwen tussen 10 en 60 km/h voor dreigende aanrijdingen met voertuigen of voetgangers en grijpen bij acuut gevaar zelfs in door automatisch te remmen. Vanaf ca. 70 km/h waarschuwt de Lane Departure Warning bij ongewild verlaten van de rijstrook met een licht trillen van het stuur.
BMW 2 Serie Coupé, Active Cruise Control

Active Cruise Control.

De Active Cruise Control met Stop & Go-functie inclusief Front Collision Warning met remfunctie houdt de door de bestuurder gewenste snelheid en afstand tot de voorligger aan. De BMW neemt het optrekken en afremmen over, waarbij de gekozen afstand zowel bij langzaam rijdend als bij stilstaand verkeer wordt aangehouden.
BMW 2 Serie Coupé, Speed Limit Info

Speed Limit info.

De Speed Limit Info inclusief weergave van inhaalverboden registreert de maximumsnelheid, alsmede inhaalverboden, en geeft deze informatie weer in het Info Display.
BMW 2 Serie Coupé, Parking Assistant

Parking Assistant.

De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren parallel aan en haaks op de rijbaan. Daarvoor meet het systeem ook krappe parkeerplekken in parallelrichting op als u er met lage snelheid voorbij rijdt. Is een passende parkeerplek gevonden, dan neemt de Parking Assistant het sturen desgewenst van u over. U hoeft alleen nog maar te schakelen, gas te geven en te remmen.

INDRUKWEKKEND COMMUNICATIEF.

Connectiviteit in de BMW 2 Serie Coupé.

De BMW 2 Serie Coupé is aanstekelijk door eersteklas connecties en intelligente mobiliteit. Innovatieve BMW ConnectedDrive technologieën verbinden u naadloos met relevante services, handige apps en perfect entertainment terwijl u onderweg bent.

BMW 2 Serie Coupé, Connectiviteit
BMW 2 Serie Coupé, BMW Connected

BMW Connected.

Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent, die al voor het rijden in uw behoeften voorziet. Maak via smartphone, compatibele smartwatch of Google Assistant een verbinding met uw BMW, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te arriveren.
Ontdek meer
BMW 2 Serie Coupé, Telefonie met Wireless Charging

Telefonie met Wireless Charging.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB-aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WiFi Hotspot-voorbereiding.
Ontdek meer
BMW 2 Serie Coupé, Online Entertainment

Online Entertainment.

Beluister uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM-kaart tot wel 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.
Ontdek meer
BMW 2 Serie Coupé, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, Spotify of Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.
Ontdek meer
BMW 2 Serie Coupé, Personal Assistant Service

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.
Ontdek meer
BMW 2 Serie Coupé, technische gegevens

DE BMW 2 SERIE COUPÉ.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé varieert tussen de 4,7 en 9,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 144 en 212 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.