Nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé kopen, leasen of financieren F44

THE 2

BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
THE 2BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé kopen F44

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé Private Lease F44

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 2 Serie Gran Coupé volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé Operational Lease F44

Operational Lease.

Uw BMW 2 Serie Gran Coupé zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé financieren F44

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
Nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé prijslijst en brochure

BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW 2 Serie Gran Coupé via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Gran Coupé varieert tussen de 3,9 en 7,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 120 en 181 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.