BMW 3 Serie Sedan aanschaffen

THE 3

BMW 3 SERIE SEDAN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

€ 43.578,-

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel Plug-in Hybride

Aandrijving

THE 3

BMW 3 SERIE SEDAN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

€ 43.578,-

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel Plug-in Hybride

Aandrijving

THE 3BMW 3 SERIE SEDAN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een BMW 3 Serie Sedan te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 3 serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 3 Serie Sedan volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
BMW 3 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 3 Serie Sedan zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 3 Serie Sedan te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
BMW 5 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 3 Serie Sedan volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 3 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 3 Serie Sedan te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

DE GOUDEN WISSEL.

Een nieuwe BMW leasen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Bent u klaar voor de Gouden Wissel?
BMW 3 Serie Sedanprijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW 3 Serie Sedan via de post ontvangen? Vraag dan de beschikbare documentatie aan. Of download de informatie als PDF bestand. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

UW BMW DEALER IS OPEN.

BMW Service in tijden van corona.

UW BMW DEALER IS OPEN.

En bereikbaarder dan ooit. Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp en een haal&breng service. Daarnaast hebben alle BMW Dealers de benodigde hygiëne maatregelen getroffen om u te kunnen ontvangen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
Tijdelijk aanbod BMW 3 serie sedan

TIJDELIJK AANBOD VOOR DE BMW 3 SERIE SEDAN.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 3 Serie Sedan.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 1,3 en 7,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 29 en 188 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.