BMW 3 Serie Sedan BMW 330i Sedan G20 Portimaoblau metallic driekwart vooraanzicht

THE 3

BMW 3 SERIE SEDAN: MODELLEN & UITRUSTINGEN

De BMW 3 Serie Sedan staat al meer dan zes generaties garant voor sportief rijplezier. Met een groot aantal uitrustingsmogelijkheden op het gebied van design, rijdynamiek, bestuurderassistentie en connectivity biedt hij een optimum aan sportieve individualiteit. De BMW 330e zet met zijn hybrideaandrijving nieuwe, vooruitstrevende maatstaven en garandeert maximaal rijplezier met een aanzienlijk lagere CO2 emissie.

Lees meer
THE 3BMW 3 SERIE SEDAN: MODELLEN & UITRUSTINGEN

BMW 3 SERIE SEDAN MODELLEN.

TOPVORM IN OPTIMA FORMA.

Model Sport Line

Met de Sport Line ziet het voertuig er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in Schwarz hoogglans zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier in stof-Sensatec-combinatie Schwarz bieden daarnaast maximaal comfort en optimale ondersteuning.

Zijaanzicht van een stilstaande BMW 3 Serie Sedan als Model Sport Line

Met de Sport Line ziet het voertuig er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in Schwarz hoogglans zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier in stof-Sensatec-combinatie Schwarz bieden daarnaast maximaal comfort en optimale ondersteuning.

Model Luxury Line

De designuitrusting Luxury Line toont de BMW van zijn elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle indruk wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter compleet.

Zijaanzicht van een stilstaande BMW 3 Serie Sedan als Model Luxury Line

De designuitrusting Luxury Line toont de BMW van zijn elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle indruk wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter compleet.

Model M Sport

Het M Sportpakket verleent de BMW een nog sportievere noot. Naast een door vele details verfijnde look in het exterieur en interieur garandeert het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

Zijaanzicht van een stilstaande BMW 3 Serie Sedan als Model M Sport

Het M Sportpakket verleent de BMW een nog sportievere noot. Naast een door vele details verfijnde look in het exterieur en interieur garandeert het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

ASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITY IN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

INNOVATIE OP GELIJKE HOOGTE.

De BMW 3 Serie biedt diverse intelligente assistentiesystemen en innovatieve technologieën die uw rit nog veiliger en comfortabeler maken. De Traffic Jam Assistant, Parking Assistant of Gesture Control: met BMW Live Cockpit Professional en het volledig digitale instrumentenpaneel van 12,3 inch krijgt u een overzicht van alle informatie.

BMW 3 Serie Sedan BMW 330i bestuurdersassistentie connectivity
Close-up van de voorzijde van de cockpitdisplay van de BMW 3 Serie Sedan met BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7.0 is onder meer te bedienen via de iDrive Touch Controller.
Close-up van de voorzijde van de cockpitdisplay van de BMW 3 Serie Sedan met BMW Gesture Control

BMW Gesture Control.

Met BMW Gesture Control kunt u vastgelegde functies via bepaalde bewegingen van uw hand bedienen. Voor bepaalde bedieningshandelingen herkent het systeem bijvoorbeeld de gebaren 'vegen' of 'wijzen', waarmee u onder meer een inkomend telefoongesprek kunt aannemen of weigeren, of draaibewegingen met de wijsvinger, waarmee u het geluidsvolume kunt bedienen.
Close-up van de voorzijde van de cockpitdisplay van de BMW 3 Serie Sedan met BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0.

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 maakt nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening van vele autofuncties mogelijk, bijvoorbeeld via gebaren, spraak, aanraakscherm en iDrive Touch Controller. Hiervoor is de functionaliteit van de iDrive Touch Controller uitgebreid, zodat nu bijvoorbeeld alle Digital Services zoals apps direct selecteerbaar zijn.
Close-up van de voorzijde van de cockpitdisplay van de BMW 3 Serie Sedan met Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of eentonige verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie in krappe rijbanen, Emergency Stop Assistant, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.
Close-up van de voorzijde van de cockpitdisplay van de BMW 3 Serie Sedan met Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

De Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusting omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View en Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, en de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
Close-up van de voorzijde van het halve stuur en de voorruit van de BMW 3 Serie Sedan met BMW Head-up Display

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens op de voorruit - in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
BMW 3 Serie Sedan met BMW Intelligent Personal Assistant, close-up cockpit displays

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW 3 Serie Sedan met Connected Music, close-up cockpit display

Connected Music.

Beluister uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart tot wel 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.
BMW 3 Serie Sedan met Connected Command, close-up cockpit display

Connected Command.

U wilt zich onderweg volledig op de weg concentreren? Draag dan het commando gedeeltelijk over aan uw passagiers! Met Connected Command is dat heel eenvoudig. Via de BMW Connected app kunnen de inzittenden – als u ze machtigt – het entertainment- en navigatiesysteem bedienen, evenals belangrijke functies van de klimaatregeling.
BMW 3 Serie Sedan met Automate My Habits, close-up cockpit display

Automate My Habits.

Zet u de stoelverwarming altijd op de derde stand als het koud is? De intelligente functie Automate My Habits kan uw favoriete instellingen aanleren en automatiseren. Zo kunt u genieten van de rit terwijl uw BMW ervoor zorgt dat u zich prettig voelt. In de toekomst worden nog meer functies toegevoegd.
BMW 3 Serie Sedan met Caring Car, close-up cockpit display

Caring Car.

Met hernieuwde energie aankomen of ontspannen als u gestrest bent? Met Caring Car zorgt uw BMW voor u. Als u “Hey BMW, ik ben moe” of “Hey BMW, ik ben gestrest” zegt, activeert de BMW Intelligent Personal Assistant het programma Caring Car Vitalize of Relax, dat al uw zintuigen prikkelt door gedurende het programma een samenspel van verschillende interieurfuncties te activeren.
BMW 3 Serie Sedan met Remote Software Upgrade, close-up cockpit display

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden ‘over the air’ geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt worden.
BMW 3 Serie Sedan met Connected Pack Professional, close-up cockpit display

Connected Pack Professional.

Personal Assistant Service, Remote Services, Apple CarPlay® voorbereiding, In-Car Experiences of de Connected Navigation diensten Real Time Traffic Information en Parking Space Assistant? Waarom separaat boeken? Neem alles tegelijk! Met het BMW Connected Package Professional kunt u deze diensten van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uitproberen.
BMW 3 Serie Sedan met voorbereiding voor Apple CarPlay®, close-up cockpit display

Voorbereiding voor Apple CarPlay®.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay®-voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple-spraakassistent Siri gebruiken. De looptijd bedraagt een jaar.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

Perfectie in actie.

Uitmuntende wegligging, sportieve handling en sublieme wendbaarheid: de BMW 3 Serie Sedan tilt rijdynamiek naar een ongekend hoog niveau. Met geavanceerde en nog krachtigere motoren, perfect afgestemde onderstelcomponenten en een geoptimaliseerde gewichtsverdeling overtreft hij zijn reputatie als ultieme sportsedan zelfs.

BMW 3 Serie Sedan, achteraanzicht uit laag perspectief

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW 3 Serie Sedan met M Sportremmen, detailopname wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M logo beschikt over grote remschijven en daarmee over bijzonder hoge remkracht.
BMW 3 Serie Sedan met Adaptief M Onderstel, driekwart achteraanzicht

Adaptief M Onderstel.

Het tien millimeter verlaagde Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW 3 Serie Sedan, detailopname van cockpit, met focus op stuurwiel met Variable Sport Steering

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.
BMW 3 Serie Sedan, detailopname in vogelperspectief van versnellingspookknop en Steptronic Sport transmissie

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de schakel paddles aan het stuur of met de transmissiehendel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW 3 Serie Sedan, close-up van BMW TwinPower Turbo 4-cilinder-in-lijn benzinemotor

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder benzinemotor van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij biedt al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling en een zeer directe respons op het gaspedaal, en imponeert bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
BMW 3 Serie Sedan, close-up van BMW TwinPower Turbo 4-cilinder-in-lijn benzinemotor

Mild Hybrid technologie.

De Mild Hybrid technologie wordt gebruikt voor de terugwinning van remenergie en ondersteunt de verbrandingsmotor tijdens het accelereren met elektrokracht. Dit vermindert brandstofverbruik en emissies, terwijl het ook een dynamisch voordeel biedt. De Mild Hybrid technologie laat bovendien de Auto Start Stop functie sneller en comfortabeler werken. Momenteel leverbaar voor de BMW 320d, BMW 320d xDrive en BMW M340d xDrive Sedan.

COMFORT IN DE BMW 3 SERIE SEDAN.

BEREIKT EEN GEHEEL NIEUW NIVEAU.

Ook op het gebied van comfort is de BMW 3 Serie nog royaler en praktischer. Toegang tot uw BMW via de smartphone, geluiddempend glas en het intelligente doorlaadsysteem: elk detail ontlast en draagt bij aan een hoog rijcomfort.

Driekwart zijaanzicht van de BMW 3 Serie Sedan op asfalt
Linker koplamp met BMW Laserlight, close-up van opzij

BMW Laserlight.

Het adaptieve BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 530 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door beter zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampen benadrukken de vooruitstrevende technologie en sportiviteit van de BMW.
BMW 3 Serie Sedan, driekwart zijaanzicht met focus op voorruit en voorste zijruit met geluiddempend glas

Geluiddempend glas.

Het geluiddempende glas van de voorste zijruiten vormt een aanvulling op het geluiddempende glas van de voorruit en reduceert het geluidsniveau voor alle inzittenden aanzienlijk. Het minimaliseert zowel het geluid van de rijwind als de omgeving, de motor, de banden en de ruitenwissers. Een eigenschap die vooral muziekliefhebbers en gebruikers van de handsfree-set zullen waarderen.
BMW 3 Serie Sedan, bestuurder opent bagageklep automatisch met voetbeweging, driekwart achteraanzicht

Automatische bagageklepbediening.

De automatische bagageklepbediening maakt comfortabel openen en sluiten van de bagageklep mogelijk met één druk op de voor de bestuurder goed bereikbare knop in de portierbekleding of de toets op de autosleutel. De bagageklep is bovendien zoals gebruikelijk via de greep aan de buitenzijde te openen. Met één druk op de knop in de bagageklepbekleding is hij weer te sluiten.
Bovenaanzicht van de BMW 3 Serie Sedan met zicht op het gesloten glazen dak

Glazen schuif-/kanteldak, elektrisch.

Het glazen dak met schuif- en kantelfunctie, elektrisch verschuifbare binnenhemel, inklembeveiliging en comfortopening en -sluiting maakt een individueel regelbare luchttoevoer en daarmee een aangenaam klimaat in het interieur mogelijk. De geïntegreerde windgeleider voorkomt tocht en zorgt voor minder rijwindgeluid.
Vooraanzicht van de cockpit aan bestuurderszijde van de BMW 3 Serie Sedan met blauw verlichte voetruimte door ambianceverlichting

Ambianceverlichting.

De ambianceverlichting inclusief ambiance contourverlichting in voor- en achterportieren creëert een ontspannende, behaaglijke lichtsfeer in het interieur. De zes dimbare lichtdesigns omvatten bovendien een dynamische functie voor vier toepassingen. Het Welcome Light Carpet verlicht bij het in- en uitstappen het gebied voor de autoportieren.
Close-up binnenzijde rechter portier met ingebouwde, verlichte speaker van Harman Kardon Surround Sound System

Harman Kardon Surround Sound System.

Het Harman Kardon Surround Sound System biedt een uitmuntende klank en wordt gekenmerkt door een digitale versterker van 464 watt, negen kanalen en 16 luidsprekers. Het systeem creëert een zeer harmonisch klankbeeld met interieurvullend geluid. Modelspecifieke en snelheidsafhankelijke equalizing compenseert subtiel de invloed van rijgeluiden.
Close-up van de geopende bagageruimte met half neergeklapte rugleuning

Doorlaadsysteem.

Het doorlaadsysteem omvat een achterbankleuning die in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar is en biedt daarmee bijzonder veel flexibiliteit. Zo is er bijvoorbeeld achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd. Praktisch zijn verder de twee bekerhouders in de middenarmsteun achterin.
Close-up van opzij van zwarte sportstoelen voorin

Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden optimale ondersteuning dankzij de hogere zijwangen en de handmatig verstelbare bovenbeensteun. Bovendien zijn zowel zitdiepte als zithoek en hoek rugleuning handmatig in te stellen, de leuningbreedte verstelt u elektrisch.
Close-up van opzij van de achterste zitrij met stoelverwarming voor- en achterin

Stoelverwarming voor- en achterin.

De stoelverwarming brengt zitting en rugleuning van de voorstoelen en de buitenste zitplaatsen achterin op de gewenste temperatuur en is voor elke zitplaats individueel in drie trappen instelbaar. Nog voordat de motor op bedrijfstemperatuur is, zorgt de stoelverwarming zelfs bij extreem lage buitentemperaturen snel voor een weldadige warmte‒ en dat met een druk op de knop.
BMW 330e Sedan, driekwart zijaanzicht, stilstaand

DE BMW 3 SERIE SEDAN ALS PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 330e en 330e xDrive*.

DE BMW 3 SERIE SEDAN ALS PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW 330e en 330e xDrive*.

 • Autoconcept.

  Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen* bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor, de uiterst efficiënte eDrive elektromotor en BMW EfficientDynamics technologieën. Samen produceren ze een systeemvermogen van maximaal 215 kW/292 pk1. Het resultaat: meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik. In cijfers uitgedrukt: een indrukwekkend koppel van 420 Nm bij een gemiddeld brandstofverbruik van 1,6 l/100 km. De BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen versnellen van 0 naar 100 km/u in 5,9 seconden en halen een topsnelheid van tot 230 km/u.

  1verbrandingsmotor van 135 kW (184 pk) + elektromotor van 83 kW (113 pk)

 • Actieradius en opladen.

  Nieuwe doelen stellen: met een puur elektrische actieradius van 68 km staan de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen voor toekomstgerichte mobiliteit. De energie hiervoor wordt opgeslagen in de vloeistofgekoelde hoogvoltage-accu die eenvoudig en snel thuis via een normaal 230V stopcontact of met de BMW Wallbox uit het omvangrijke BMW Charging product- en service-aanbod kan worden opgeladen. Onderweg heeft u toegang tot het uitgebreide netwerk van CHARGE NOW laadstations.

 • Intelligent energiemanagement.

  Een van de essentiële componenten van het BMW eDrive concept is het intelligente energiemanagement. Dit systeem zorgt voor een optimaal samenspel van alle conventionele aandrijvingscomponenten met de elektromotor, om maximale efficiency te combineren met hoge rijdynamiek.

 • Rijprogramma's.

  Bij de eDrive aandrijving kunnen de rijprogramma's HYBRID, ELECTRIC en BATTERY CONTROL via eigen toetsen worden geselecteerd. Zo is de Plug-in Hybride BMW eenvoudig en snel af te stemmen op verschillende rijsituaties. Starten gebeurt altijd in rijprogramma HYBRID, dat een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor garandeert.

 • Connectivity.

  De laadstatus van de accu, de resterende actieradius of de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation: met de BMW Connected App kunnen de actuele verbruiks- en efficiëntiewaarden van uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride* altijd worden opgeroepen. Met de Remote functies kan bovendien het opladen worden geregeld en kan de efficiëntie van elke rit worden gemeten en dankzij nuttige tips voor een grotere actieradius worden geoptimaliseerd. Voor het perfecte klimaat kan de temperatuur in uw BMW heel eenvoudig vooraf worden ingesteld via de iDrive Controller of de BMW Connected App.

 • XtraBoost.

  In het rijprogramma XtraBoost ondersteunt de elektromotor de verbrandingsmotor met tot 30 kW (41 pk) extra vermogen. Daarbij reageert de aandrijving nog nauwkeuriger op het gaspedaal. De duidelijk waarneembare boost-functie resulteert in uitmuntende acceleratiekracht en zorgt zo voor een unieke, zeer sportieve rijbeleving.

BMW eDRIVE ZONES

BMW eDrive Zones

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDriveZone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen.


*Leverbaar op alle modellen - BMW 530e vanaf productie juli 2020 en X3 xDrive30e vanaf maart 2021 - behalve de BMW 2 Serie Active Tourer, BMW X1 en X2 Plug-in Hybride modellen.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 1,3 en 7,9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 29 en 188 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.