BMW 4 Serie Coupé G22

THE 4

DE BMW 4 COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

THE 4DE BMW 4 COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

ONBEZORGD RIJPLEZIER

BMW 4 Serie Coupé samenstellen G22

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 4 Serie Coupé volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
BMW 4 Serie Coupé Private Lease G22

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 4 Serie Coupé volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 4 Serie Coupé Operational Lease G22

Operational Lease.

Uw BMW 4 Serie Coupé zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 1 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
BMW 4 Serie Coupé financieren G22

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 4 Serie Coupé te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
Nieuwe BMW 4 Serie Coupé prijslijst

BMW 4 SERIE COUPÉ PRIJSLIJST.

Wilt u meer informatie over de prijzen van de BMW 4 Serie Coupé? Download dan hier de prijslijst. 

BMW 4 SERIE M PERFORMANCE PARTS.

BMW 4 SERIE M PERFORMANCE PARTS.

Met BMW M Performance is het mogelijk om uw nieuwe BMW 4 Serie Coupé maximaal te personaliseren met een echt autosportkarakter. Een brede selectie van accessoires uit de categorieën aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen staat tot uw beschikking.
Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Coupé varieert tussen de 6,3 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 118 en 186 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.