BMW 4 Serie Coupé G22 Arctic Race Blue metallic driekwart achteraanzicht LED achterlichten

THE 4

DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ: MODELLEN & UITRUSTINGEN

Stel met de BMW 4 Serie Coupé de status quo op de proef: Ontdek hier alle informatie over de veelvoud aan designhighlights, exclusieve uitrustingen en eersteklas digitale diensten. Ontdek hoe de unieke BMW 4 Serie Coupé met krachtige motoren en perfect afgestemde dynamische kenmerken het rijplezier tot nieuwe hoogtes brengt.

Lees meer
THE 4 DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ: MODELLEN & UITRUSTINGEN

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Karaktervolle model- en uitrustingsvarianten van de BMW 4 Serie Coupé.

Standaarduitvoering

De BMW 4 Serie Coupé overtuigt met zijn standaarduitrusting door zijn extravagante exterieur en functionele features die het comfort en de veiligheid verhogen.

BMW 4 Serie Coupé G22 Arctic Race Blue metallic

De BMW 4 Serie Coupé overtuigt met zijn standaarduitrusting door zijn extravagante exterieur en functionele features die het comfort en de veiligheid verhogen.

  • Standaarduitrusting

Model M Sport

Model M Sport verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

BMW 4 Serie Coupé G22 M Sport Arctic Race Blue metallic driekwart vooraanzicht

Model M Sport verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

BMW 4 Serie Coupé Individual Dravitgrau metallic G22 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 4 Serie Coupé Individual Frozen Portimao Blau metallic G22 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 4 Serie Coupé Individual Frozen Deep Grey metallic G22 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß BMW 4 Serie Coupé Individual G22 interieur
BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino Fionarot/Schwarz BMW 4 Serie Coupé Individual G22 interieur cockpit
BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino Fjordblau/Schwarz BMW 4 Serie Coupé Individual G22 interieur cockpit
BMW Individual edelhoutvoering met accentlijst Perlglanz chroom BMW 4 Serie Coupé Individual G22 interieur
Interieurlijsten aluminium Tetragon met accentlijst Perlglanz chroom BMW 4 Serie Coupé Individual G22 interieur
BMW Individual interieurlijsten Pianolack Schwarz met accentlijst Perlglanz chroom BMW 4 Serie Coupé Individual G22 interieur
BMW Individual dakhemel Anthrazit BMW 4 Serie Coupé G22 interieur
Instaplijsten met opschrift ‘BMW Individual’ BMW 4 Serie Coupé G22 interieur cockpit

BMW INDIVIDUAL UITRUSTINGEN VOOR DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ.

Buitengewoon, onafhankelijk, individueel: geef de nieuwe BMW 4 Serie Coupé met de exclusieve en hoogwaardige uitrustingen van BMW Individual precies datgene dat bij u past. Wees klaar om met fascinerende BMW Individual carrosseriekleuren extravagante accenten op de weg te brengen. Samen met de indrukwekkende 19 inch lichtmetalen BMW Individual wielen 793 I Bicolor geven ze de BMW een elegante en eigenzinnige uitstraling. Benadruk ook in het interieur uw gevoel voor onafhankelijkheid met hoogwaardige BMW Individual interieurlijsten of bijzonder verfijnde BMW Individual lederuitrustingen.

RIJDYNAMIEK.

De aandrijf- en onderstelcomponenten van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

Sportieve rij-eigenschappen, optimale handling en hoge wendbaarheid: met prestaties en rijdynamiek zorgt de nieuwe BMW 4 Serie Coupé voor een opwindende rijbeleving. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en perfect daarop afgestemde onderstelcomponenten is de Sportcoupé klaar voor iedere uitdaging.

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor BMW 4 Serie Coupé G22

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder benzinemotor van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij biedt al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling en een zeer directe respons op het gaspedaal en imponeert bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
Steptronic Sport transmissie BMW 4 Serie Coupé G22 interieur

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
xDrive logo BMW 4 Serie Coupé G22

xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
Onderstel BMW 4 Serie Coupé G22

Standaardonderstel.

Het standaardonderstel biedt een buitengewone mate van stuurprecisie, wendbaarheid en veercomfort. Daarvoor zorgen een aluminium voorwielophanging met dubbelgeleide reactie-armen, een zeer doordacht geconstrueerde five-link achteras evenals een bijzonder nauwkeurige afstemming van alle componenten.
BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor BMW 4 Serie Coupé G22

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder dieselmotoren van de nieuwe generatie bieden al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling met een zeer directe respons op het gaspedaal. Dankzij turbotechnologie met variabele turbinegeometrie en common-rail inspuiting imponeren ze bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

De digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

Driving Assistant Professional BMW 4 Serie Coupé G22

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Emergency Stop Assistant en Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Parking Assistant Plus BMW 4 Serie Coupé G22

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
Smartphone integratie BMW 4 Serie Coupé G22

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
Remote Software Upgrade BMW 4 Serie Coupé G22

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van een smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
BMW 4 Serie Coupé G22 Arctic Race Blue metallic bovenaanzicht

TECHNISCHE GEGEVENS.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Coupé varieert tussen de 6,3 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 118 en 186 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.