BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau driekwart vooraanzicht stilstaand

THE 6

BMW 6 SERIE GRAN TURISMO: MODELLEN & UITVOERINGEN.

Pas de BMW 6 Serie Gran Turismo aan naar uw persoonlijke wensen. Daarvoor is er een rijk aanbod aan aantrekkelijke designuitrustingen, motoren, features voor rijdynamiek, bestuurdersassistentiesystemen en digitale services.

Lees meer
THE 6BMW 6 SERIE GRAN TURISMO: MODELLEN & UITVOERINGEN.

MODELLEN EN UITVOERINGEN.

Karaktervolle modellen en uitvoeringen van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

BMW 6 Serie Gran Turismo

BMW 6 Serie Gran Turismo G32 620d Standaarduitvoering in Mineralweiß metallic
  • Exterieur

  • Interieur

Luxury Line

De Luxury Line toont de BMW van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.

BMW 6 Serie Gran Turismo G32 640d xDrive Luxury Line Dravitgrau driekwart vooraanzicht

De Luxury Line toont de BMW van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de BMW 6 Serie Gran Turismo een bijzonder sportieve uitstraling. De sportieve designelementen aan voor- en achterzijde benadrukken dit nog eens. Afgerond wordt het dynamische profiel door exclusieve carrosseriekleuren, sportieve lichtmetalen M wielen en talrijke details in het interieur.

BMW 6 Serie Gran Turismo G32 640d xDrive M Sportpakket Berninagrau Bernsteineffekt driekwart vooraanzicht

Het M Sportpakket verleent de BMW 6 Serie Gran Turismo een bijzonder sportieve uitstraling. De sportieve designelementen aan voor- en achterzijde benadrukken dit nog eens. Afgerond wordt het dynamische profiel door exclusieve carrosseriekleuren, sportieve lichtmetalen M wielen en talrijke details in het interieur.

  • Exterieur

  • Interieur

HET DESIGN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Indrukwekkende designuitrustingen voor exterieur en interieur.

Uitgerust voor het buitengewone: de BMW 6 Serie Gran Turismo biedt opvallende design highlights, die hem van de massa onderscheiden. De nieuw vormgegeven BMW nierengrille en het BMW Laserlight bepalen de dynamische voorzijde. Optionele uitrusting zoals het M Sportremsysteem met donkerblauwe of rode remklauwen is een opvallende blikvanger in het zijaanzicht en en biedt tegelijkertijd de beste vertraging. Trapeziumvormige uitlaateindpijpen onderstrepen de sportiviteit van de brede achterzijde. Ook in het interieur is het exclusieve karakter van de BMW terug te zien, in bijzondere details zoals de bedieningselementen met keramiekapplicaties en het glazen panoramadak.

BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau driekwart vooraanzicht zijaanzicht
BMW nierengrille BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau

BMW nierengrille.

De grote, eendelige BMW nierengrille zorgt als karakteristiek designkenmerk voor een zeer aanwezige en dynamische uitstraling van de BMW. De kleur van de verticale spijlen en de omlijsting varieert per uitrustingsniveau.
BMW Laserlight BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau

BMW Laserlight.

BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
M Sportremsysteem BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 close-up wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met meerzuiger remklauwen in donkerblauw voorzien van M logo beschikt over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
Uitlaateindpijpen BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 close-up achterzijde

Uitlaateindpijp, trapeziumvormig.

Een zichtbare, trapeziumvormige uitlaateindpijp in chroom, zowel links- als rechtsachter.
Glazen panoramadak BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 interieur

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt, wanneer geopend, veel frisse lucht en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop in de hemelbekleding of met de sleutel van de BMW is het voorste deel van het panoramadak volledig automatisch te openen en te sluiten. Het panoramadak is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie voor het voorste deel, een zonwering en een windgeleider.
Keramiekapplicaties voor bedieningselementen BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 interieur

Keramiekapplicaties voor bedieningselementen.

Exclusieve keramiekapplicaties op bedieningselementen zoals transmissiehendel, volume- en temperatuurregelaars evenals de omlijsting van de iDrive Controller creëren een hoogwaardige en luxueuze uitstraling.

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Efficiënte motoren, intelligente vierwielaandrijving en comfortabele ondersteltechnologiën in overzicht.

Buitengewoon dynamisch en comfortabel. De BMW 6 Serie Gran Turismo combineert perfect afgestemde onderstelcomponenten met een toekomstgerichte technologie: Executive Drive. Het onderstelregelsysteem met geïntegreerde luchtvering voor en achter biedt uitstekend rijcomfort en uitmuntende rijdynamische eigenschappen. In snelle bochten gaat de anti-rolstabilisering het hellen van de auto actief tegen, wat de rijdynamiek verhoogt en samen met de Integral Active Steering voor nog meer stabiliteit en wendbaarheid zorgt. In combinatie met een efficiënte en evenwichtige 6-cilinder dieselmotor of de 6-cilinder benzinemotor die graag hoog in de toeren doortrekt, is rijplezier op zowel korte als lange ritten gegarandeerd.

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW 6 Serie Gran Turismo G32

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de nieuwe generatie biedt dankzij de combinatie van turbotechnologie met een variabele turbinegeometrie en common rail inspuiting zowel een hoog vermogen als voorbeeldig lage verbruikswaarden.
BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor BMW 6 Serie Gran Turismo G32

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de nieuwe generatie biedt dankzij de combinatie van turbotechnologie met een variabele turbinegeometrie en common-rail inspuiting met een druk van 2700 bar zowel een hoog vermogen als voorbeeldig lage verbruikswaarden. De motor levert 210-250 kW (286-340 pk) en genereert een indrukwekkend maximum koppel van 650-700 Nm.
xDrive BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up

xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
Adaptieve luchtvering op voor- en achteras BMW 6 Serie Gran Turismo G32 close-up driekwart vooraanzicht

Adaptieve luchtvering op voor- en achteras.

De adaptieve luchtvering op voor- en achteras maakt zeer comfortabel rijden mogelijk bij hoge rijdynamiek. In tegenstelling tot stalen veren bestaat de luchtvering uit met perslucht gevulde rubberen luchtbalgen, die de carrosserie van de BMW ook bij zware belading, afhankelijk van het rijprogramma, door permanente drukvereffening op een constante hoogte houden.
Integral Active Steering BMW 6 Serie Gran Turismo G32 facelift driekwart achteraanzicht rijdend

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
Executive Drive BMW 6 Serie Gran Turismo G32 facelift driekwart vooraanzicht onderstel

Executive Drive.

Het onderstelregelsysteem Executive Drive maakt bijzonder hoogstaand rijcomfort mogelijk bij uitmuntende rijeigenschappen. Het is gebaseerd op actieve stabilisatoren die tijdens het rijden voortdurend de ophanging elektromechanisch regelen en zo de bewegingen van de carrosserie tot een minimum reduceren.
BMW Individual carrosseriekleur Tansanitblau metallic BMW 6 Serie Gran Turismo G32 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW Individual carrosseriekleur Alvitgrau metallic BMW 6 Serie Gran Turismo G32 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW Individual carrosseriekleur Dravitgrau metallic BMW 6 Serie Gran Turismo G32 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW Individual volleder BMW 6 Serie Gran Turismo G32 facelift interieur cockpit 01
BMW Individual volleder BMW 6 Serie Gran Turismo G32 facelift interieur cockpit 02
BMW Individual volleder BMW 6 Serie Gran Turismo G32 facelift interieur cockpit 03

DE BMW INDIVIDUAL UITRUSTING VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Individualiteit is zijn passie. Daarom is de BMW 6 Serie Gran Turismo voor het eerst leverbaar met exclusieve en hoogwaardige uitrustingen van BMW Individual. Buitengewoon opvallend zijn de fascinerende BMW Individual carrosseriekleuren Tansanitblau metallic, Dravitgrau metallic en Alvitgrau metallic. Samen met de imposante 20 inch BMW Individual wielen 649 I geven ze de BMW een volledig unieke uitstraling. Ook het interieur is naar voorkeur aan te passen: de hoogwaardige BMW Individual interieurlijsten voorzien het luxueze interieur van karaktervolle accenten.

DE DIGITALE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO.

Entertainment, zakelijke functies, communicatie, digitale services en intelligente bestuurdersassistentiesystemen.

Alles perfect op u afgestemd: Geavanceerde assistentiesystemen en connectiviteit zorgen voor maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve zakelijke en entertainmentfuncties u informeren en vermaken. Met de slimme digitale services bent u onderweg altijd verbonden. Voor zorgeloze en ontspannen mobiliteit.  

Informatiedisplay BMW 6 Serie Gran Turismo F32 interieur
BMW Live Cockpit Professional BMW 6 Serie Gran Turismo G32 facelift interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW Connected Pack Professional BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

BMW Connected Pack Professional.

Personal Assistant Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone integratie of toch In-Car Experiences? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het BMW Connected Pack Professional krijgt u deze services van BMW ConnectedDrive.
BMW Maps Connected Navigation BMW 6 Serie Gran Turismo G32 facelift interieur

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation overtuigt met een zeer nauwkeurige geschatte aankomsttijd, extreem snelle routeberekening en een vereenvoudigde bestemmingsinvoer. Dat is mogelijk dankzij vrije tekstinvoer. De op cloudgegevens gebaseerde dynamische routeberekening past automatisch het routeadvies aan op actuele verkeersomstandigheden.
Connected Music BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Connected Music (inclusief Spotify).

Luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart tot wel 30 miljoen songs via de BMW muziekpartners Spotify, Deezer en Napster.
Smartphone integratie BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay® en Android Auto® via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Remote Software Upgrade BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van een smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
Driving Assistant Professional BMW 6 Serie Gran Turismo G32 interieur

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Emergency Stop Assistant en Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Reversing Assistant BMW 6 Serie Gran Turismo F32 interieur

Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.
BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau zijaanzicht achterzijde geparkeerd

TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW 6 Serie Gran Turismo 640i xDrive G32 Berninagrau driekwart vooraanzicht geparkeerd

AANSCHAF & SERVICE.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 5,4 en 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 141 en 201 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.