BMW 7 Serie Sedan

THE 7

BMW 7 SERIE SEDAN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW 7 Serie Sedan te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
THE 7BMW 7 SERIE SEDAN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 7 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 7 Serie Sedan volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 7 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 7 Serie Sedan zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 7 Serie Sedan te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 7 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 7 Serie Sedan te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 7 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 7 Serie Sedan volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers op afspraak open en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
BMW 7 Serie prijslijst en brochure

BMW 7 SERIE SEDAN BROCHURE EN PRIJSLIJST.

Wilt u meer informatie van de BMW 7 Serie Sedan? Download dan hier de brochure en/of prijslijst als PDF.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 7 Serie varieert tussen de 2,1 en 13,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 45 en 314 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.