BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

THE 8

BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW 8 Serie te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
THE 8BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.
Nieuwe BMW 1 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 8 Serie volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 1 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 8 Serie te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 8 Serie zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 8 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 8 Serie volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
Nieuwe BMW 8 Serie prijslijst en brochure

BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ PRIJSLIJST EN BROCHURE.

Wilt u meer informatie over de prijzen van de BMW 8 Serie Gran Coupé download dan hier de prijslijst en brochure.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Gran Coupé varieert tussen de 6,9 en 11,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 181 en 264 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.