BMW i
BMW i8 Roadster aanschaffen

BMW i8 ROADSTER. AANSCHAF EN SERVICE.

Alle informatie in één oogopslag.

BMW i8 ROADSTER. AANSCHAF EN SERVICE.Alle informatie in één oogopslag.

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW i8 Roadster vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW i8 Roadster kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW i8 Roadster volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nieuwe BMW i8 Roadster financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW i8 Roadster te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i8 Roadster Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW i8 Roadster zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i8 Roadster te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i8 Roadster Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW i8 Roadster volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 1 Serie 5-deurs prijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW i8 Roadster? Download de informatie als PDF bestand. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Roadster is 2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Roadster is 14,5 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is de 46 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.