BMW M440i xDrive Coupé Dravitgrau metallic G22 driekwart achteraanzicht

THE 4

BMW M

BMW M440i xDRIVE COUPÉ: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE 4BMW M440i xDRIVE COUPÉ: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

De BMW 4 Serie Coupé M model volgt zijn eigen regels. Ontdek hier alle informatie over de vele exclusieve uitrustingen en designhighlights, de prestatiegerichte technologieën en eersteklas digitale diensten. Ontdek hoe de wendbare Coupé dankzij een krachtige motor en perfect afgestemde dynamische kenmerken de lat voor rijplezier nog hoger legt.

Lees meer

DESIGN EN PRESTATIES.

De designuitrustingen en rijdynamische kenmerken van de BMW M440i xDrive Coupé.

In stijl uit de comfortzone: De BMW M440i xDrive zet niet alleen de standaard voor uitstekende prestaties, maar ook voor onafhankelijk design. Opvallende M specifieke designkenmerken in Cerium Grey maken de dynamische verschijning van de sportcoupé compleet, van de verticale BMW nierengrille tot de uitlaateindpijpen. In het interieur benadrukken highlights zoals de M Sportstoelen of het met leder beklede M stuurwiel de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder georiënteerde cockpit.  

BMW M440i xDrive Coupé G22 Arctic Race Blue metallic zijaanzicht open deur
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 vooraanzicht verticale BMW nierengrille in Cerium Grey

M nierengrille omlijsting in Cerium Grey.

De opvallende verticale BMW nierengrille roept herinneringen op aan legendarische sportauto's als de BMW 328. De omlijsting in Cerium Grey geeft de progressieve nierengrille een bijzondere uitdrukkingskracht en geeft BMW traditie op een nieuwe gestalte.
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 driekwart zijaanzicht close-up voorbumper M Aerodynamicapakket

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket straalt pure dynamiek en sportiviteit met M specifieke voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders in carrosseriekleur en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic en hoogglans zwart in de achterbumper. De diffusorinzet is volledig in hoogglans zwart uitgevoerd.
18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jetblack BMW M440i xDrive Coupé G22 close-up

18 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M Bicolor Jetblack.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 848 M, uitgevoerd in Bicolor Jetblack, met bredere achterbanden, gepolijst, voor 7,5 J x 18 inch met bandenmaat 225/45 R 18, achter 8,5 J x 18 inch met bandenmaat 255/40 R 18.
M Sportstoelen BMW M440i xDrive Coupé G22 interieur close-up

M Sportstoelen.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M Sportstoelen met gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met zwart M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW M440i xDrive Coupé G22 interieur close-up

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M stuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor BMW M440i xDrive Coupé G22 close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwe generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor is hij bijzonder krachtig en efficiënt.
Adaptief M Onderstel BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 detail achterbumper

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk gewenst moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
Servotronic met leder bekleed M stuurwiel BMW M440i xDrive Coupé G22 interieur close-up

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuurwieluitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 zijaanzicht

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
Steptronic Sport transmissie BMW M440i xDrive Coupé G22 interieur detail transmissiehendel

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel cruisen of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linkerpositie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
M Sportremsysteem BMW M440i xDrive Coupé G22 detail lichtmetalen wielen

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw metallic met M logo is uitgerust met grotere remschijven en beschikt daarmee over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

De digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen in de BMW M440i xDrive Coupé.

Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Coupé G22 close-up

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Emergency Stop Assistant en Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Coupé G22 close-up

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
Smartphone integratie BMW M440i xDrive Coupé G22 interieur

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW M440i xDrive Coupé Dravitgrau metallic G22 driekwart vooraanzicht

TECHNISCHE GEGEVENS.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M440i xDrive varieert tussen de 7,5 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 170 en 186 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.