BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic driekwart achteraanzicht parkerend.

THE 1

BMW M

BMW M135i xDRIVE: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

De BMW M135i xDrive is het sportieve topmodel van de BMW 1 Serie. Zijn krachtige design verwijst met elk detail naar deze leidende rol – ondersteund door een uitgebreid pakket aan hoogwaardige functies en geavanceerde technologieën. Ontdek details van interieur en exterieur, componenten voor rijdynamiek en innovatieve uitrustingen. Of bekijk in de technische gegevens hoe uitstekend de prestaties zijn en hoe efficiënt het verbruik van de BMW M135i xDrive is.

Lees meer
THE 1BMW M135i xDRIVE: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

DESIGN EN PERFORMANCE.

Designuitrustingen, functies voor rijdynamiek en M Sport Steering van de BMW M135i xDrive.

Vernieuwingsdrang – de BMW M135i xDrive maakt zijn aanleg voor dynamiek al op het eerste gezicht kenbaar. Ontdek onder Design een exclusieve selectie sportieve uitrustingsopties voor interieur en exterieur van dit fascinerende BMW 1 Serie M model. Onder Rijdynamiek vindt u meer over optionele en standaard componenten op het gebied van aandrijving en onderstel – voor maximale performance en wendbaarheid.

BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic driekwart vooraanzicht rijdend.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic met BMW nierengrille in mesh-design in Ceriumgrau.

BMW nierengrille in mesh-design.

De BMW nierengrille met roosters in mesh design is volledig in Ceriumgrau uitgevoerd en heeft een specifiek ontworpen raster binnenin. Deze door de autosport geïnspireerde rasterstructuur verleent het front diepte en exclusiviteit en voegt een hoogwaardig en dynamisch accent toe.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht met M Aerodynamicapakket.

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket met de speciaal door BMW M ontworpen voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders straalt pure dynamiek uit en onderstreept het sportieve karakter van de BMW. De elementen zijn uitgevoerd in carrosseriekleur met achter een inleg in hoogglans zwart.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht met M achterspoiler.

M achterspoiler.

De M achterspoiler accentueert het sportieve silhouet van de BMW en reduceert de ongewenste opwaartse kracht. De spoiler zorgt door het genereren van downforce op de achteras voor nog meer rijstabiliteit.
BMW M135i xDrive interieur met M veiligheidsgordels.

M veiligheidsgordels.

De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een verfijnd stiksel in de kenmerkende BMW M kleuren en onderstrepen de zeer hoogwaardige en sportieve ambiance in het interieur.
BMW M135i xDrive Cockpit met lederen M stuurwiel.

Lederen M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M Sportstuurwiel voor een sportief en direct stuurgevoel.
BMW M135i xDrive interieur met M sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

M sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De M sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun, diepe zitting, hoge zijwangen en rugleuning met breder schoudergedeelte bieden bestuurder en voorpassagier ook in snel genomen bochtencombinaties extra ondersteuning. Bovendien kan de stoel door de instelbare leuningbreedte individueel worden aangepast aan het postuur.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht met uitlaateindpijpen links en rechts in Ceriumgrau.

Uitlaateindpijpen.

Exclusief voor de BMW M135i xDrive: de uitlaateindpijpen links en rechts zijn afgeschuind en uitgevoerd in de kleur Ceriumgrau. De uitlaateindpijpen vormen met hun diameter van 100 mm een visueel statement en benadrukken het sportieve karakter van de BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive interieur met verlichte interieurlijsten 'Illuminated Boston'.

Interieurlijsten 'Illuminated Boston'.

De interieurlijsten Illuminated Boston met accent Mesh op dashboard en portierbekleding verlenen het interieur een progressieve en hoogwaardige ambiance. Het doorschemerende patroon van de subtiel van achteren verlichte lijsten creëert een even aantrekkelijke als aangename sfeer in de auto.
M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor in de BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive motor.

Een topatleet die puur rijplezier biedt: de M TwinPower Turbo 4-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW M135i xDrive is bijzonder krachtig, doordat hij is uitgerust met nieuwe zuigers, grotere turboladers, geoptimaliseerde inlaatluchtgeleiding, een high-performance koelingpakket en een M uitlaatsysteem met klepregeling.
BMW M135i xDrive met Steptronic Sport transmissie.

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de schakelpaddles aan het stuur of de transmissiehendel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In de SPORT modus en met de transmissiehendel in de linkerpositie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW M135i xDrive met M sportonderstel.

M Sportonderstel.

Het M Sportonderstel is circa tien millimeter verlaagd. Verder zijn kortere veren, straffer afgestelde dempers en stijvere stabilisatoren toegepast. Deze combinatie resulteert in een nog directere onderstelafstemming die een nadrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
BMW M135i xDrive met M sportremmen.

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met meerzuiger-remklauwen in donkerblauw voorzien van M logo heeft een bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamische potentieel van de auto en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
BMW M135i xDrive met M Sport Steering.

M Sport Steering.

De M Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. De auto laat zich nog exacter sturen en biedt vooral op bochtige trajecten sportieve handling-eigenschappen.
BMW M135i xDrive met intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive.

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- of oversturen in bochten.
BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic met M Performance pakket driekwart vooraanzicht.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

Connectivity en digitale diensten in de BMW M135i xDrive.

Van uw BMW Intelligent Personal Assistant tot aan de vrij te programmeren BMW Live Cockpit Professional en de gemakkelijke Remote Software Upgrade: de nieuwste technologieën voor Connectivity en innovatieve digitale diensten bieden u onderweg in uw BMW M135i xDrive maximale connectiviteit en comfort.

BMW M135i xDrive met BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

De BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 10,25 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7.0 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW M135i xDrive met BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent zou zijn? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en helpt in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW Digital Key

Digital Key.

Waarom een autosleutel gebruiken als u uw iPhone bij zich heeft? Met de hierop geïnstalleerde BMW Digital Key (raadpleeg uw BMW dealer voor de ondersteunde iPhones) kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u maximaal vijf personen met een ondersteunde iPhone op deze manier toegang bieden tot uw BMW. Daarbij kunt u onder meer vermogen en topsnelheid van de auto beperken voor bijvoorbeeld beginnende bestuurders.
BMW M135i xDrive met Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Erkend Service Partner. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Ook overige voertuigfuncties kunnen op deze manier worden geactiveerd.
De Remote Services in de BMW M135i xDrive.

Remote Services.

Heb ik mijn auto afgesloten, en waar staat deze ook al weer precies geparkeerd? Met de Remote Services kunt u op afstand diverse functies van uw BMW bedienen via de BMW Connected App. Via uw smartphone bedient u het lichtsignaal, regelt u de interieurtemperatuur of vergrendelt u uw BMW, waar u ook bent.
Telefonie met Wireless Charging in de BMW M135i xDrive.

Telefonie met draadloze oplaadmogelijkheid.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid (Wireless Charging) omvat een dock met draadloze laadfunctie en een tweede microfoon voor een betere handsfree-kwaliteit voor u en uw voorpassagier. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met een WiFi Hotspot-voorbereiding.
De BMW M135i xDrive met WiFi-hotspot.

WiFi-hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE-snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW geïntegreerde SIM-kaart. Zo kunnen u en uw passagiers tegelijkertijd surfen op maximaal tien apparaten.
De BMW M135i xDrive met voorbereiding Apple CarPlay®.

Voorbereiding Apple CarPlay®.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie van de BMW 1 Serie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M135i varieert tussen de 6,9 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 176 en 182 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.