Nieuwe BMW 5 Serie kopen, leasen of financieren

THE M2

BMW M235i xDrive Gran Coupé

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE M2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M235i xDrive Gran Coupé zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M235i xDrive Gran Coupé volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M235i xDrive Gran Coupé prijslijst en brochure

BMW M235I GRAN COUPÉ BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW M235i Gran Coupé via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M235i xDrive Gran Coupé varieert tussen de 6,9 en 7,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 172 en 181 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.