BMW M340i xDrive Touring aanschaffen

THE M3

BMW M

BMW 3 SERIE TOURING M MODELLEN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de  BMW M340i xDrive Touring vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
THE M3BMW 3 SERIE TOURING M MODELLEN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 3 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M340i xDrive Touring volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 3 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M340i xDrive Touring te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 3 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M340i xDrive Touring zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M340i xDrive Touring te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 3 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M340i xDrive Touring volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
BMW 3 Serie Sedanprijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW M340i xDrive Touring ontvangen? U kunt hier de informatie als PDF bestand downloaden. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
Tijdelijk aanbod BMW 3 Serie Touring

TIJDELIJK AANBOD BMW 3 SERIE TOURING.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 3 Serie Touring.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M340i xDrive Touring varieert tussen de 8,2 en 8,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 186 en 194 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M340d xDrive Touring varieert tussen de 6,1 en 6,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 160 en 168 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.