BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht staand

THE M4

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive G83 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht staand

BMW M4 CABRIO MODELLEN: MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS.

THE M4BMW M4 CABRIO MODELLEN: MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive en BMW M440i xDrive Cabrio – motoren, gegevens en afmetingen.

De belangrijkste gegevens en cijfers van de BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive en de BMW M440i xDrive Cabrio: hier vindt u alle informatie over motoren, verbruik, CO₂ emissie en afmetingen van beide versies van de BMW M4 Cabrio. Vergelijk de indrukwekkende prestaties, de cilinderinhoud, het vermogen, het koppel en het acceleratievermogen – en ontdek welke van de twee bijzondere sportcabriolets het beste bij u past.

Lees meer

MOTOREN EN TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW M4 CABRIO MODELLEN.

Selecteer model
No technical data available.

BMW wielen en banden EU bandenlabel close-up

BMW WIELEN EN BANDEN.

De banden voor onze modellen ondergaan strenge tests met tot wel vijftig kwaliteitscriteria – aanzienlijk meer dan de EU voorschrijft voor de wettelijk vereiste bandenlabels. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de door BMW gemonteerde banden.

Brandstofverbruik en CO2 emissie van de BMW M4 Cabrio modellen.

BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive:
Brandstofverbruik l/100 km (gemiddeld): 10,2
CO2 emissie in g/km (gemiddeld): 231–233

 

BMW M440i xDrive Cabrio:
brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,8–8,4
CO2 emissie in g/km (gemiddeld): 177–192

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdie.

Lees meer
  • De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie.

    De getoonde waarden zijn al gebaseerd op de nieuwe WLTP regelgeving en zijn terugvertaald in de NEDC-equivalent teneinde de vergelijking tussen de voertuigen duidelijk te maken. Met betrekking tot deze voertuigen, voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (onder andere) CO2 uitstoot, de CO2 waarden kunnen verschillen ten opzichte van de vermelde waarden afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.