BMW M5 aanschaffen

BMW M5. AANSCHAF EN SERVICE.

ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW M5 vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
BMW M5. Aanschaf en service.ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.
BMW M5 prijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Download hier meer informatie over de BMW M5 Sedan. Wilt u de informatie via de post ontvangen? Dan kan alleen telefonisch: bel gratis 0800-0992234.

BMW Financial Services

UW BMW LEASEN, FINANCIEREN OF VERZEKEREN.

BMW Financial Services biedt u een aantal interessante mogelijkheden voor de aanschaf en verzekering van uw BMW M5. Van een financiering op maat tot privé of zakelijk leasen. En met onze verzekeringen gaat u tegen uiterst gunstige voorwaarden altijd goed verzekerd op weg.

 • Leasen

  Bij BMW Financial Services least u zakelijk of privé een nieuwe BMW zonder om te kijken naar zaken als onderhoud, wegenbelasting en verzekering. We maken vooraf goede afspraken over het maandbedrag, de looptijd en de kilometers. Bovendien heeft u één aanspreekpunt: uw eigen BMW dealer.

 • Financieren

  Wanneer u voor BMW Financial Services kiest, dan kiest u voor zekerheid. Met BMW Financial Services heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe of gebruikte BMW M5 te bekostigen, zowel zakelijk als privé.

 • Verzekeren

  Met een verzekering van BMW Financial Services gaat u goed verzekerd de weg op tegen een aantrekkelijke premie en gunstige voorwaarden. Bereken nu snel en eenvoudig uw premie en sluit de verzekering direct af.

Originele BMW Accessoires

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Originele BMW Accessoires bieden u talrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken. Daarnaast staan Originele BMW Accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW.

BMW onderhoudscontracten

ONDERHOUDSCONTRACTEN VOOR UW BMW.

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M5 varieert tussen de 10,6 en 10,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 241 en 241 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550i xDrive Sedan varieert tussen de 10,5 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 239 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550d xDrive Sedan varieert tussen de 6,1 en 6,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 160 en 163 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.