BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot zijaanzicht

THE M5

BMW M

BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE M5BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

MODELLEN, UITRUSTINGEN EN INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Sedan.

De BMW 5 Serie Sedan M modellen overtuigen als prestatiegerichte sportsedans met een modern en krachtig design. Vind hier informatie over de individuele modellen, zoals details over de uitrustingen en M specifieke designhighlights. Ervaar bovendien hoe het samenspel van krachtige M motoren en op de autosport geïnspireerde technologieën zorgt voor dynamische topprestaties. Ook zijn er de geavanceerde en volledig op comfort en veiligheid gerichte innovatieve bestuurdersassistentiesystemen en digitale services.  

Lees meer

DE BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN IN VERGELIJK.

De sportieve feiten op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

BMW M5 Competition.

Maximale rijdynamiek en exclusieve designhighlights voor exterieur en interieur.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 625 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve M specifieke designelementen en uitrustingen
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,3 sec.
BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht

BMW M5.

M typerende rijdynamiek en sportief comfort op het hoogste niveau.
 • High-performance BMW M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 600 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,4 sec.
BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M550i xDrive Sedan.

De perfecte balans tussen sportiviteit, comfort en dagelijks gebruiksgemak.
 • BMW M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 530 pk
 • 8-traps Steptronic Sporttransmissie
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,8 sec.
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M5 Competition.
 • BMW M5.
 • BMW M550i xDrive Sedan.

BMW M5 COMPETITION EN BMW M5: DE PRESTATIES.

Autosport als inspiratie: aandrijvings- en ondersteltechnologieën van de BMW M5 Competition en BMW M5 op een rij.

Het buitengewone vermogen en de dynamiek van de BMW M5 Competition en BMW M5 zijn te danken aan verschillende van de autosport afgeleide aandrijf- en ondersteltechnieken. Op weg naar een zakenmeeting, een rit in het weekend over bochtige landwegen of op jacht naar het persoonlijke record op het circuit: uitstekende precisie en wendbaarheid zorgen continu voor dat typische M gevoel.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot vooraanzicht rijdend
BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M5 Competition F90 LCI

BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en 750 Nm koppel laat de BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor de BMW in 3,3 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren. Zijn enorme stuwkracht al vanaf stationair toerental, directe respons op het gaspedaal en verbluffende trekkracht dankt de 4,4-liter motor aan twee TwinScroll turbocompressoren, High Precision Injection en de volledig variabele klepregeling Valvetronic.
BMW M5 Competition met M xDrive F90 LCI driekwart vooraanzicht rijdend

M xDrive.

M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en - in DSC-off-modus - 2WD.
BMW M5 Competition met 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic F90 LCI interieur

8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic.

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic valt op door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van uiterst sportief en dynamisch tot comfortabel en brandstofbesparend. Met de M transmissiehendel of de schakelpaddles aan het M stuurwiel is het ook mogelijk om handmatig te schakelen tussen de versnellingen van de automatische M transmissie.
BMW M5 Competition met M MODE F90 LCI interieur

M MODE toets.

Met de M MODE toets op de middenconsole kan de bestuurder de regelintensiteit van de bestuurdersassistentiesystemen instellen. Het rijprogramma ROAD biedt de volledige functie-omvang van de elektronische assistentiesystemen. In de instelling SPORT waarschuwen de systemen alleen, maar grijpen niet in. Met de instelling TRACK kunnen de assistentiesystemen, bijvoorbeeld voor rijden op het circuit, volledig gedeactiveerd worden. Afhankelijk van het gekozen rijprogramma ligt de focus van de displays op de in die instelling meest relevante rijgegevens.
Transmissiehendel BMW M5 Competition met M Setup F90 LCI interieur

M Setup.

De M Setup biedt de mogelijkheid om verschillende rijdynamiekparameters, zoals de motor-, transmissie- en besturingskarakteristiek, de schokdemperafstelling, de regelintensiteit van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) en de aandrijfkrachtverdeling van het vierwielaandrijvingssysteem M xDrive, naar individuele voorkeuren te configureren.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW M5 Competition met M Servotronic F90 LCI cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt twee verschillende instellingen, die met een druk op de knop geselecteerd kunnen worden.
BMW M5 Competition met M carbon-keramische remmen F90 LCI close-up wiel

M carbon-keramische remmen.

De lichtgewicht M carbon-keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger, minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze bijzondere technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de remklauwen in de kleur Gold matt met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fading-stabiliteit van de remmen.
BMW M5 Competition met M Sportuitlaatsysteem F90 LCI close-up achterzijde

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die door middel van de geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.

BMW M5 COMPETITION: HET DESIGN.

M specifieke designelementen in exterieur en interieur van de BMW M5 Competition.

Dynamisch in ieder opzicht: het aangescherpte design van de BMW M5 Competition verwijst met subtiele details naar zijn autosportgenen. Gezien vanaf de voorzijde met nieuwe BMW nierengrille, nieuw vormgegeven koplampen en een voorbumper met nieuwe vormtaal onderstrepen de M specifieke kenmerken in hoogglans zwart het high-performance karakter van de BMW - van de M kieuwen, via de M buitenspiegels tot aan de M achterspoiler. Achterlichten met een nieuw design en een vernieuwde achterbumper met dubbele uitlaateindpijpen in Schwarzchrom zorgen voor een krachtige achterzijde. In het interieur benadrukt M specifieke uitrusting zoals de multifunctionele M stoelen, het M specifieke instrumentenpaneel of het met leder beklede M stuurwiel met rode tuimelschakelaars de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder georiënteerde cockpit.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot zijaanzicht geopende deur
M nierengrille in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot vooraanzicht

M specifieke nierengrille.

De eendelige M nierengrille met hoogglans zwarte omlijsting verleent de BMW M5 Competition een markante, eigen uitstraling. De M typische, driedimensionaal vormgegeven dubbele spijlen zijn eveneens uitgevoerd in hoogglans zwart en voorzien van een zwart M5 Competition embleem.
M kieuwen in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up

M kieuwen.

Het voor M modellen kenmerkende kieuwelement in hoogglans zwart met modelaanduiding 'M5 Competition' onderstreept als krachtig, driedimensionaal sportief accent de dynamische verbinding van technische perfectie en zinnenprikkelende vormen, die onmiskenbaar is voor M modellen.
M buitenspiegels in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up

M specifieke buitenspiegels.

De in hoogglans zwart uitgevoerde M specifieke buitenspiegels verlenen de BMW M5 Competition een bijzonder sportief karakter.
M achterspoiler in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up

M achterspoiler.

De in hoogglans zwart uitgevoerde M achterspoiler accentueert het sportieve silhouet van de BMW en reduceert bovendien merkbaar de ongewenste opwaartse kracht aan de achterzijde. De spoiler zorgt met het genereren van downforce bij hogere snelheden voor meer tractie aan de achteras en daarmee voor meer rijstabiliteit.
M specifieke dubbele uitlaateindpijpen BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up

M specifieke dubbele uitlaateindpijpen.

De dubbele uitlaateindpijpen van het M Sportuitlaatsysteem in Schwarzchrom vormen een zicht- en hoorbare uiting van de sportieve prestaties van dit BMW M model.
M achterbumper in hoogglans zwart BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot achteraanzicht

Achterbumper met inzet in hoogglans zwart.

De in hoogglans zwart uitgevoerde inzet in de achterbumper van de BMW M5 Competition onderstreept het sportieve karakter van de auto en verleent de BMW een onmiskenbare eigen identiteit.
Multifunctionele M stoelen BMW M5 Competition F90 LCI interieur

Multifunctionele M stoelen.

In het interieur weerspiegelen multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW M5 Competition F90 LCI cockpit

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M embleem, applicatie in chroom, de M1 en M2 toetsen en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in dubbelspaak styling. Dankzij de stuurwielrand in zwart leder met contraststiksels in kenmerkend M kleurenschema en extra profilering voor de duimen ligt het perfect in de handen.
Start-/stopknop in rood BMW M5 Competition F90 LCI cockpit

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop dient voor het sleutelloos starten van de motor nadat de BMW is ontgrendeld. Met dezelfde knop wordt de motor ook afgezet. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat het nodig is deze in een contact te steken.
M transmissiehendel BMW M5 Competition F90 LCI cockpit

M transmissiehendel.

Behalve het M logo bevindt zich ook de druktoets voor het selecteren van de drie Drivelogic schakelprogramma's op de bovenzijde van de M transmissiehendel, direct daaronder de P-toets voor de parkeerrem. In het programma 'S' kan de bestuurder handmatig schakelen met de transmissiehendel, in programma 'D' geschiedt het schakelen automatisch.
M specifiek instrumentenpaneel BMW M5 Competition F90 LCI cockpit

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel maakt het mogelijk om naast rijgegevens zoals snelheid en toerental ook aanvullende informatie voor bijzonder sportief rijden weer te geven. Wanneer het rijprogramma TRACK voor circuitgebruik is geselecteerd, kunnen in het instrumentenpaneel bijvoorbeeld de turbodruk, de spanning en temperatuur van de banden en de G-krachten bij acceleratie en in bochten worden opgeroepen.
Instaplijsten met ‘M5 Competition’ opschrift BMW M5 Competition F90 LCI

Instaplijsten met ‘M5 Competition’ opschrift.

De verlichte instaplijsten met opschrift 'M5 Competition' vergroten al bij het openen van de portieren de voorpret op de aanstaande rijbeleving.
BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht
BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic zijaanzicht
BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic driekwart achteraanzicht
Nieuw ontworpen koplampen BMW M5 F90 LCI Brands Hatch Grau metallic vooraanzicht
BMW M5 F90 LCI interieur
Instaplijsten met ‘M5’ opschrift BMW M5 F90 LCI interieur

DE DESIGN HIGHLIGHTS VAN DE BMW M5.

Uitgesproken sportiviteit ontmoet moderne elegantie. Het exterieur van de BMW M5 combineert heldere lijnen en krachtige proporties tot een dynamisch totaalbeeld. Verchroomde designelementen zoals de omlijsting van de nieuw vormgegeven M specifieke nierengrille, de M kieuwen aan de zijkant, het M5 embleem en de uitlaateindpijpen zorgen voor uitgesproken optische accenten. Die worden krachtig ondersteund door optionele 20 inch lichtmetalen M wielen in Bicolor en de in hoogglans rood of zwart uitgevoerde remklauwen van de M Compound schijfremmen. De sportief-moderne uitstraling zet zich voort in het interieur. De bestuurder en de passagiers staat een genereuze premium ambiance te wachten, die door de verlichte instaplijsten met ‘M5’ opschrift al op indrukwekkende wijze wordt aangekondigd. Tegelijkertijd verwijst de op de bestuurder gerichte cockpit met M specifieke uitrusting zoals het met leder beklede M stuurwiel, de ergonomisch gevormde M Sportstoelen of het M specifieke instrumentenpaneel naar de sportiviteit van de BMW M5. Een groot, hoge resolutie 12,3 inch Control Display maakt samen met de buitengewone interieurlijsten met aluminium carbonstructuur het moderne karakter van het interieur compleet.

BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Tansanitblau metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Aventurinrot metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Alvitgrau metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI Frozen Bluestone metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual vollederuitrusting Merino Rauchweiß/Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual vollederuitrusting Merino Tartufo/Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual interieurlijsten Pianolack Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual interieurlijsten edelhoutuitvoering Sen Hellbraun interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual interieurlijsten Zwetsche braun hoogglans met accentlijst in Perlglanz chroom
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual hemelbekleding Anthrazit interieur
BMW Individual BMW M5 Sedan F90 LCI BMW Individual hemelbekleding Anthrazit met licht interieur

BMW INDIVIDUAL VOOR DE BMW M5.

De BMW M5 is een sportsedan, die op indrukwekkende wijze topprestaties, elegantie en moderniteit verenigt. Samen met de exclusieve uitrustingsmogelijkheden van BMW Individual wordt het unieke karakter van de BMW nog verder benadrukt. Kies uit een veelvoud van briljante BMW Individual carrosseriekleuren, zoals de hier afgebeelde metallickleuren Aventurinrot, Alvitgrau, Frozen Bluestone en Tansanitblau. In het interieur zorgen M Sportstoelen met het fijnste leder Merino voor een sportief-luxueuze ambiance. Daar dragen de BMW Individual vollederuitrustingen Merino Rauchweiß/Schwarz en Merino Tartufo/Schwarz verder aan bij. Hoogwaardige BMW Individual interieurlijsten, zoals hier getoond in Pianolack Schwarz, Zwetsche Braun hoogglans of edelhoutuitvoering Sen Hellbraun maken samen met de BMW Individual hemelbekleding Alcantara in Anthrazit het fascinerende BMW M5 interieur compleet.

HET DESIGN EN DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW M550i xDRIVE SEDAN.

Designmogelijkheden en aandrijf- en ondersteltechnologieën van de BMW M550i xDrive Sedan op een rij.

De BMW M550i xDrive Sedan biedt een spannende combinatie van impulsieve sportiviteit en comfortabel dagelijks gebruiksgemak. Zorgvuldig afgestemde aandrijf- en rijdynamische componenten zoals het optionele Adaptieve M onderstel Professional garanderen samen met de 390 kW (530 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo V8 motor hoge rijdynamiek met optimale stabiliteit. Terwijl exclusieve designelementen in de kenmerkende kleur Ceriumgrau voor karaktervolle accenten zorgen, onderstrepen uitrustingen als het M Aerodynamicapakket, het M Sportremsysteem met rode remklauwen of de multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de auto.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart achteraanzicht rijdend
BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI

BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor combineert twee turbocompressoren met de volledig variabele klepsturing Valvetronic en de directe benzine-inspuiting High Precision Injection. Hij genereert een vermogen van 390 kW (530 pk) en een maximum koppel van 750 Nm. De twee turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderrijen geplaatst.
BMW M550i xDrive Sedan met Adaptief M Onderstel G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht rijdend

Adaptieve M Onderstel Professional.

Het Adaptieve M Onderstel Professional combineert de technologieën Adaptief M Onderstel, overhelstabilisatie en Integral Active Steering. Het resultaat: optimale stabiliteit en dynamiek.
BMW M550i xDrive Sedan met M Aerodynamicapakket G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorzijde

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket benadrukt de sportiviteit van de BMW en verbetert de luchtstroom. Het omvat een specifieke voorbumper met vergrote luchtinlaten, dorpelverbreders en een specifieke achterbumper met diffusorinzet. De uitlaateindpijpen zijn uitgevoerd in chroom.
BMW M550i xDrive Sedan met M Sportremsysteem G30 LCI driekwart close-up wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met meerzuiger remklauwen in donkerblauw voorzien van M logo beschikt over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
BMW M550i xDrive Sedan met M Sportdifferentieel G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterwiel

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW M550i xDrive Sedan met BMW Laserlight G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorzijde

BMW Laserlight.

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
BMW M550i xDrive Sedan met trapeziumvormige uitlaateindpijp G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterzijde

Trapeziumvormige uitlaateindpijp.

Een zichtbare, trapeziumvormige uitlaateindpijp in zwart chroom, zowel links- als rechtsachter.
BMW M550i xDrive Sedan met BMW Individual hoogglans Shadow Line G30 LCI BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorzijde

BMW Individual hoogglans Shadow Line.

De BMW Individual hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang omvat diverse exterieurdetails in zwart: de omlijsting en spijlen van de nierengrille in hoogglans zwart en de uitlaateindstukken in zwart chroom.
BMW M550i xDrive Sedan met multifunctionele M stoelen G30 LCI driekwart interieur

Multifunctionele M stoelen.

De M multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier, met M logo in de hoofdsteun, weerspiegelen het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort.

BMW 5 SERIE SEDAN M MODELLEN: CONNECTIVITEIT EN BESTUURDERSASSISTENTIE.

Innovatieve technologieën en bestuurdersassistentiesystemen voor maximaal comfort en veiligheid.

Heeft u onderweg een intelligente assistent nodig, die uw e-mails voorleest? Of bedient u de entertainment- en zakelijke functies van uw auto liever op een groot touchscreen? De BMW 5 Serie Sedan M modellen bieden een omvangrijk aanbod van innovatieve uitrusting en assistentiesystemen, die uw rit nog comfortabeler en veiliger maken. Ontdek de zorgvuldig geselecteerde uitrustingen op het gebied van entertainment, zakelijke functies, bestuurdersassistentie en connectiviteit.

BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot close-up modelaanduiding achterzijde
BMW 5 Serie Sedan M modellen met BMW Live Cockpit Professional BMW M5 F90 LCI interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met Connected Pack Professional BMW M5 F90 LCI interieur

BMW Connected Pack Professional.

Personal Assistant Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone integratie of toch In-Car Experiences? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het BMW Connected Pack Professional krijgt u deze services van BMW ConnectedDrive in één pakket.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met smartphone integratie BMW M5 F90 LCI interieur

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met Bowers & Wilkins Surround Sound System BMW M5 F90 LCI interieur

Bowers & Wilkins Surround Sound System.

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System met twee diamond tweeters biedt op elke zitplaats in uw BMW een geluidskwaliteit van topklasse. Zestien gericht gepositioneerde luidsprekers zorgen voor een fascinerende geluidservaring. De luidsprekers zijn verlicht, waardoor de voortreffelijke geluidskwaliteit van het systeem ook visueel wordt onderstreept.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met Reversing Assistant BMW M5 F90 LCI interieur

Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met BMW Intelligent Personal Assistant BMW M5 F90 LCI interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met Remote Software Upgrade BMW M5 F90 LCI interieur

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van een smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
BMW 5 Serie Sedan M modellen met Driving Assistant Professional BMW M5 F90 LCI interieur

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Emergency Stop Assistant en Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
BMW M5 Competition F90 LCI BMW Individual Imola Rot driekwart achteraanzicht rijdend

TECHNISCHE GEGEVENS.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550i xDrive Sedan varieert tussen de 10,5 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 239 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.