BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7, BMW 760Li Individual, Informatie

THE 7

BMW M760Li xDRIVE SEDAN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE 7BMW M760Li xDRIVE SEDAN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

De BMW M760Li xDrive Sedan staat voor exclusieve luxe en de unieke sensatie van grenzen verleggen. Dit is precies waarom er een veelvoud aan uitgelezen uitrustingen mogelijk zijn voor rijdynamiek, maar ook voor design van exterieur en interieur, technologische innovaties en connectiviteit. Individualiseren is optimaal mogelijk.

Lees meer

LUXE EN ADRENALINE

HET DESIGN EN DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Als pure kracht en superieure elegantie in één lijn gevisualiseerd zouden moeten worden, dan had die het onmiskenbare silhouet van de BMW M760Li xDrive Sedan. Terwijl exclusieve designelementen in Ceriumgrau, zoals de 20 inch M lichtmetalen wielen of de indrukwekkende dubbele uitlaatpijpen, de kenmerkende styling van het exterieur onderstrepen, herbergt het interieur een niet te vergelijken dynamisch potentieel. Met zijn 12-cilinder M TwinPower Turbo benzinemotor in combinatie met de daar perfect op afgestemde onderstelcomponenten luidt de BMW M760Li xDrive Sedan een nieuw tijdperk in voor automobiele rijdynamiek. Bijzonder: het unieke rijcomfort is in ieder detail van het exclusieve interieur te voelen. Van de elektrisch instelbare comfortstoelen met actieve hoofdsteun voor bestuurder en voorpassagier tot het elegante, ruimte creërende glazen panoramadak Sky Lounge biedt de BMW M760Li xDrive Sedan een maximaal niveau van comfort en gevoel van luxe.

BMW M760Li xDrive Sedan, design, dynamic
BMW M760Li xDrive Sedan, glazen panoramadak Sky Lounge

Glazen panoramadak Sky Lounge

Het glazen panoramadak Sky Lounge zorgt overdag voor een royaal gevoel van ruimte en in het donker voor een sfeervolle ambiance dankzij een uit meer dan 15.000 lichtelementen samengestelde verlichting. Het lichtdesign kan in de zes kleuren van de ambianceverlichting worden geschakeld.
BMW M760Li xDrive Sedan, 20 inch M lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstyling 760 M met bredere achterbanden

20 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaakstyling 760 M met bredere achterbanden

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaakstyling 760 M Bicolor Ceriumgrau, gepolijst, met bredere achterbanden, voor 8,5 J x 20 inch met bandenmaat 245/35 R 20, achter 10 J x 20 inch met bandenmaat 275/35 R 20.
BMW M760Li xDrive Sedan, Comfortstoelen voor, elektrisch verstelbaar

Comfortstoelen voor, elektrisch verstelbaar

De comfortstoelen voor bestuurder en voorpassagier inclusief actieve hoofdsteunen zijn op tal van manieren elektrisch instelbaar. Zo zijn het bovenste segment van de rugleuning, de leuningbreedte, de bovenbeensteun en de hoogte van de hoofdsteun individueel instelbaar. De uitrusting omvat bovendien een lendensteun en een memory-functie voor de stoelen van bestuurder en voorpassagier.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW 7 Serie M Performance, met leder bekleed M stuurwiel

Met leder bekleed M stuurwiel

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel inclusief M logo is uitgevoerd in sportieve driespaak styling. De stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met extra profilering voor de duimen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel.
BMW M760Li xDrive Sedan, uitlaateindpijpen

Uitlaateindpijpen, links en rechts

De beide dubbele uitlaateindpijpen zijn links en rechts in de achterbumper geïntegreerd en gevat in een trapeziumvormig sierstuk.
BMW M760Li xDrive Sedan, M achterspoiler

M achterspoiler

De M achterspoiler accentueert het sportieve silhouet van de BMW en reduceert bovendien de ongewenste opwaartse kracht. De spoiler zorgt middels het genereren van downforce op de achteras voor nog meer rijstabiliteit.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li motor, M TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor

M TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor

De BMW M TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor belichaamt de enorme competentie van BMW op het gebied van aandrijving. De topklasse motor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontwikkeling en een verbluffende souplesse die alleen met een V12 kan worden bereikt. Deze eigenschappen zorgen voor een ongekende rij- en reiservaring.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Het onderstelregelsysteem Executive Drive Pro maakt bijzonder hoogstaand rijcomfort mogelijk bij uitmuntende rijeigenschappen. De basis hiervoor vormen actieve rolstabilisatoren die tijdens het rijden voortdurend de ophanging elektromechanisch regelen en zo bewegingen van de carrosserie tot een minimum reduceren.
BMW M760Li xDrive Sedan, 8-traps Steptronic Sport transmissie

8-traps Steptronic Sport transmissie

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de schakel-paddles aan het stuur of met de transmissiehendel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW M760Li xDrive Sedan, Integral Active Steering

Integral Active Steering

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Door bij lage snelheid de achterwielen tegengesteld te laten sturen aan de voorwielen biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Bij hogere snelheden sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen om de stabiliteit en het comfort te verhogen.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M7 Performance, M Aerodynamicapakket

M Aerodynamicapakket

Het M Aerodynamicapakket benadrukt de sportiviteit van de BMW en verbetert de luchtstroom. Het omvat een specifieke voorbumper met vergrote luchtinlaten, specifieke dorpelverbreders en een achterbumper in carrosseriekleur. De diffusorinzet in de achterbumper is uitgevoerd in Dark Shadow metallic.

TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE

BAANBREKENDE INNOVATIES VAN DE BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Intuïtief naar de toekomst. Binnenkort zult u de keus hebben of u zelf rijdt of dat u autonoom gereden wordt. Vandaag de dag bieden de BMW Personal CoPilot bestuurderassistentiesystemen al een voorproefje van hoe rijden er binnenkort uit zou kunnen zien. Ze ondersteunen de bestuurder of nemen sommige taken compleet over. In de BMW M760Li xDrive Sedan is alles met name op de bestuurder gericht. De displays van de BMW Live Cockpit Professional zijn bijvoorbeeld heel eenvoudig te personaliseren. De BMW Intelligent Personal Assistant maakt het mogelijk om individuele functies snel en gemakkelijk te bedienen. Een nieuw tijdperk van technologie.

BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Het innovatieve bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 maakt nog eenvoudigere en volledig intuïtieve bediening van vele autofuncties mogelijk, bijvoorbeeld via gebaren, spraak, aanraakscherm en iDrive Touch Controller. Hiervoor is de functionaliteit van de iDrive Touch Controller uitgebreid, zodat nu bijvoorbeeld alle Digital Services zoals apps direct selecteerbaar zijn.
BMW M760Li xDrive Sedan, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Emergency Stop Assistant (nog niet voor Nederland), Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.
BMW M760Li xDrive Sedan, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

De Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusting omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View en Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW M760Li xDrive Sedan, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel, zonder dat u daarvoor de BMW dealer of Erkend BMW Service Partner hoeft te bezoeken. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt worden.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, onder meer bestaande uit een Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li xDrive, technische gegevens

BMW M760Li xDRIVE SEDAN: TECHNISCHE GEGEVENS

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M760Li varieert tussen de 13,5 en 13,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 299 en 314 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.