BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende softtop, driekwart achteraanzicht stilstaand F91.

THE M8

BMW M8 CABRIO: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE M8BMW M8 CABRIO: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

BMW M850i xDRIVE, BMW M8 EN BMW M8 COMPETITION CABRIO – UITRUSTING EN DETAILS

Een indrukwekkende reeks uitrustingsmogelijkheden op het gebied van design, rijdynamiek en technische innovaties is leverbaar voor de BMW 8 Serie Cabrio M modellen – alle ontworpen om het rijplezier te verhogen naar een nog hoger niveau. Deze indrukwekkende luxueuze sportauto’s staan tenslotte niet alleen voor ongebreidelde kracht als resultaat van technologische uitmuntendheid, maar bieden ook een luxueuze ambiance, eersteklas digitale diensten en innovatieve assistentiesystemen.

Lees meer

DE BMW 8 SERIE CABRIO M MODELLEN

SNELLE HIGHLIGHTS: ULTIEME SPORTIVITEIT EN LUXE IN DRIE FASCINERENDE VORMEN

BMW M8 COMPETITION CABRIO

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit
 • High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • M xDrive met actief M sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve designelementen en uitrustingen
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0–100 km/h in 3,3 s
BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic F91.

BMW M8 CABRIO

Rijdynamiek en luxe op het hoogste niveau
 • High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • M xDrive met actief M sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0–100 km/h in 3,4 s
BMW M8 Cabrio in Frozen Dark Silver F91.

BMW M850i xDRIVE CABRIO

Krachtige prestaties met een luxueuze ambiance
 • M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive met M Sportdifferentieel
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0–100 km/h in 3,9 s
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravitgrau metallic F91
 • BMW M8 COMPETITION CABRIO
 • BMW M8 CABRIO
 • BMW M850i xDRIVE CABRIO

BMW M8 COMPETITION EN BMW M8 CABRIO

OVERZICHT: OP DE AUTOSPORT GEÏNSPIREERDE AANDRIJVINGS- EN ONDERSTELTECHNOLOGIE

Talrijke hoogontwikkelde aandrijvings- en onderstelcomponenten, geïnspireerd door de autosport, bieden nog betere prestaties, extra wendbaarheid en extra precisie – en daardoor meer met adrenaline geladen rijplezier.

BMW M8 Competition Cabrio, high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor F91.

High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.

State-of-the-art prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste doorontwikkeling van de high-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk). De V8-motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken en een optimale respons. De krachtbron is ook berekend op extreme belasting bij rijden op het circuit.
BMW M8 Competition Cabrio met adaptief M onderstel F91.

Adaptief M onderstel.

Het adaptieve M onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie, en zo de rijdynamiek of juist het afrolcomfort te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort is er de SPORT modus voor een steviger dempingskarakteristiek en SPORT+ voor bijvoorbeeld rijden op het circuit.
BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive F91.

M xDrive.

BMW M xDrive met actief M sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en - in DSC-off-modus - 2WD.
BMW M8 Competition Cabrio met 8-traps M Steptronic transmissie F91.

8-traps M Steptronic transmissie.

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar, of brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakel-paddles aan het stuur, of het schakelen in de automatische modus aan de transmissie overlaten.
BMW M8 Competition Cabrio met M Carbon keramische remmen F91.

M Carbon keramische remmen.

De optionele lichtgewicht M Carbon keramische remmen passen de remkracht nog directer toe, zijn corrosievrij, nog hittebestendiger en minder slijtagegevoelig en dragen bij aan de gewichtsreductie. Dat heeft een positieve uitwerking op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. Deze bijzondere technische uitrusting is aan de buitenzijde te herkennen aan de remklauwen in de kleur Gold matt met M logo. Als gevolg van de materiaalspecifieke eigenschappen is het mogelijk dat bij het remmen geluiden hoorbaar zijn, in het bijzonder bij langdurige lage belasting of bij regen kort voordat de auto tot stilstand komt. Deze constructiegerelateerde geluidsontwikkeling kan worden voorkomen door de remmen droog te remmen of door ze na een langere lage belasting weer sterk te belasten. Onder invloed van vocht en strooizout, bijvoorbeeld na een bezoek aan de wasstraat, nachtelijke condensatie of een rit door de regen, kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze verminderde remwerking kan door een grotere pedaaldruk worden gecompenseerd. Het geluid heeft geen invloed op de prestaties, veiligheid of fadingstabiliteit van de remmen.
BMW M8 Competition Cabrio met M MODE F91.

M MODE.

Met de M MODE knop op de middenconsole kan de bestuurder de regelintensiteit van de bestuurdersassistentiesystemen instellen. De modus ROAD biedt de volledige functie-omvang van de elektronische assistentiesystemen. In de instelling SPORT waarschuwen de systemen alleen, maar grijpen niet in. Met TRACK kunnen de assistentiesystemen, bijvoorbeeld op het circuit, volledig gedeactiveerd worden. Afhankelijk van de gekozen modus ligt de focus van de displays op de in die modus meest relevante rijgegevens.
BMW M8 Competition Cabrio met instelbare M remmen F91.

Instelbare M remmen.

Geïntegreerd remsysteem met precies pedaalgevoel en M specifieke instelbaarheid. Het nieuwe systeem brengt remactivatie, rembekrachtiger en remcontrolefunctie samen in één compacte module. Ook geeft het de bestuurder twee pedaalgevoelinstellingen – de modi COMFORT en SPORT veranderen de benodigde druk op het rempedaal om de auto af te remmen.
BMW M8 Competition Cabrio met M Sportuitlaatsysteem F91.

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die door middel van geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound onderstreept de via de M Driving Dynamics toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel sportieve klanken te horen zijn.

BMW M8 COMPETITION CABRIO

M SPECIFIEKE DESIGNKENMERKEN VOOR EXTERIEUR EN INTERIEUR

Het design van de BMW M8 Competition Cabrio zet een nieuwe maatstaf in het segment van luxe cabriolets en is een krachtig voorbeeld van buitengewone prestaties. Perfect op elkaar afgestemde M designelementen in hoogglans zwart en kenmerkende componenten van het M Carbon exterieurpakket benadrukken het sportieve potentieel van deze buitengewone auto. Het dynamische karakter van het interieur wordt geaccentueerd door de exclusieve, M specifieke details van de BMW M8 Competition Cabrio.

BMW M8 Competition Cabrio in Motegi Rot metallic met geopende softtop, zijaanzicht stilstaand F91.
BMW M8 Competition Cabrio met M specifieke nierengrille F91.

M specifieke nierengrille.

De zwarte BMW nierengrille met omlijsting in Schwarzchrom en aanduiding 'M8' in hoogglans zwart onderstreept het nog sportievere karakter van de BMW M8 Competition.
BMW M8 Competition Cabrio met spiegelkappen in Schwarz F91.

Spiegelkappen in hoogglans Schwarz.

De in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen verlenen de BMW M8 Competition een bijzonder sportief karakter. In combinatie met het optionele M Carbon exterieurpakket zijn de spiegelkappen uitgevoerd in met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP).
BMW M8 Competition Cabrio met M specifeke kieuwen in Schwarz F91.

M specifieke kieuwen in Schwarz.

De M kieuwen in de voorste zijschermen zijn uitgevoerd in zwart, de geïntegreerde spijl met M8 embleem in Schwarzchrom. In combinatie met het optionele M Carbon exterieurpakket wordt hier met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) toegepast.
BMW M8 Competition Cabrio met 20 inch lichtmetalen M wielen 811 M Bicolor F91.

20 inch lichtmetalen M wielen 811 M Bicolor.

Lichtmetalen M wielen in sterspaak styling 811 M, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, hoogglans gefreesd, met bredere achterbanden, voor 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 275/35 R 20, achter 10,5 J x 20 inch met bandenmaat 285/35 R 20.
BMW M8 Competition Cabrio met M achterspoiler in Schwarz F91.

M achterspoiler in Schwarz.

De in hoogglans zwart uitgevoerde M achterspoiler accentueert het sportieve silhouet van de BMW M8 en reduceert bovendien merkbaar de ongewenste opwaartse kracht aan de achterzijde. In combinatie met het optionele M Carbon exterieurpakket is de M achterspoiler uitgevoerd in met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP).
M8 Competition badge van de BMW M8 Competition Cabrio F91.

M8 Competition aanduiding.

De zwarte typeaanduiding 'M8 Competition' op de achterzijde verwijst naar het rijdynamische potentieel van deze BMW.
BMW M8 Competition Cabrio met softtop in Schwarz F91.

Zwarte softtop.

De zwarte stoffen cabriokap sluit perfect aan op de dynamische belijning van de auto. Met een druk op de knop wordt de kap in circa vijftien seconden elektrisch geopend en gesloten, ook onder het rijden met een snelheid tot 50 km/h. Een van de hoogtepunten van de hoogwaardig afgewerkte kap vormt de uitmuntende geluidsisolatie.
BMW M8 Competition Cabrio met vollederuitrusting Merino/Alcantara F91.

Vollederuitrusting Merino/Alcantara.

Exclusief beschikbaar voor de BMW M8 Competition is de tweekleurige bekleding in volleder Merino Schwarz met contrast in Midrand Beige. Deze uitrusting wordt gecompleteerd met stoelwangen en delen van de middenconsole in Alcantara.
BMW M8 Competition Cabrio, middenconsole met M8 Competition badge F91.

Competition badge.

Het voorste deel van de middenconsole is voorzien van een Competition badge, wat de sportieve ambiance in het interieur onderstreept en verwijst naar de buitengewone rijdynamische kwaliteiten van dit BMW M model.
M veiligheidsgordels in de BMW M8 Competition Cabrio F91.

M veiligheidsgordels.

De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een verfijnd, ingeweven accent in de kenmerkende BMW M kleuren en onderstrepen de zeer hoogwaardige en sportieve ambiance in het interieur.
Instaplijsten van de BMW M8 Competition Cabrio met M8 Competition aanduiding F91.

Instaplijsten met ‘M8 Competition’ aanduiding.

De instaplijsten met het opschrift 'M8 Competition' verwelkomen bestuurder en voorpassagier bij het instappen. Het opschrift op de zwarte inzetten op de dorpels van beide portieren zorgt voor een bijzonder hoogwaardige, exclusieve uitstraling.
M transmissiehendel van de BMW M8 Competition Cabrio F91.

M transmissiehendel.

De nieuw ontworpen M transmissiehendel onderscheidt zich door een M specifiek schakelpatroon en uitstekende bediening. In de handmatige modus 'S' kan kenmerkend voor M modellen met de transmissiehendel of de schakel-paddles aan het stuur worden geschakeld, in de modus 'D' verloopt het schakelen automatisch. De Drivelogic-schakelaar voor het selecteren van de drie schakelprogramma’s en de P-toets voor de parkeerblokkering zijn onder het M logo geplaatst.
M specifiek instrumentenpaneel van de BMW M8 Competition Cabrio F91.

M specifiek instrumentenpaneel.

Het M specifieke instrumentenpaneel maakt het mogelijk om naast rijgegevens zoals snelheid en toerental ook aanvullende informatie voor bijzonder sportief rijden weer te geven. Wanneer de rijmodus TRACK voor circuitgebruik is geselecteerd, kunnen in het instrumentenpaneel bijvoorbeeld de turbodruk, de spanning en temperatuur van de banden en de G-krachten bij langs- en dwarsversnelling worden opgeroepen.
BMW M8 Cabrio in Frozen Dark Silver, driekwart zijaanzicht voorzijde F91.
BMW M8 Cabrio in Frozen Dark Silver, driekwart zijaanzicht achterzijde F91.
BMW M8 Cabrio, cockpit met M stuur met leder bekleed met rode M1/M2-knoppen F91.
BMW M8 Cabrio, interieur, M transmissiehendel F91.
BMW M8 Cabrio, interieur met M Sportstoelen in volleder Merino Taruma Braun F91.
Instaplijst van de BMW M8 Cabrio met M8 aanduiding F91.

BMW M8 CABRIO DESIGNHIGHLIGHTS

Het design van de BMW M8 Cabrio inspireert met zijn synthese van compromisloze dynamiek en verleidelijke elegantie. Kenmerkende M specifieke designelementen zoals de omlijsting van de nierengrille en het M Sportuitlaatsysteem in hoogglans chroom zorgen voor exclusieve exterieuraccenten. Bovendien verwijzen de grote luchtinlaten met spijlen en de frontsplitters in hoogglans zwart samen met de M buitenspiegels en de M achterspoiler – beide in carrosseriekleur – naar het grote prestatiepotentieel van de BMW M8 Cabrio. De expressieve 20 inch lichtmetalen M wielen onderstrepen het dynamische karakter nog eens extra. Ook in het interieur is exclusieve sportiviteit tastbaar: de M Sportstoelen in leder Merino, het met leder beklede M stuur en andere extravagante details als de sportieve interieurlijsten in Pianolack Schwarz en de Alcantara hemelbekleding laten de inzittenden genieten van stijlvolle luxe.

BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Pure metal Silver metallic, driekwart vooraanzicht F91.
BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Brands Hatch Grau, driekwart vooraanzicht F91.
BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Ametrine metallic, driekwart vooraanzicht F91.
BMW Individual M8 Cabrio in BMW Individual Tansanitblau metallic, driekwart vooraanzicht F91.
BMW Individual M8 Cabrio, interieur met volleder Merino Taruma Braun F91.
BMW M8 Competition Cabrio, interieur met volleder Merino | Silverstone en BMW Individual interieurlijsten Pianolack Schwarz F91.
BMW M8 Competition Cabrio, interieur met volleder Merino | Schwarz en BMW Individual interieurlijsten Pianolack Schwarz F91.
BMW M8 Competition Cabrio, interieur met volleder Merino | Sakhir Orange en BMW Individual interieurlijsten Pianolack Schwarz F91.

BMW INDIVIDUAL

De BMW M8 Cabrio is een krachtige uitdrukking van uw persoonlijkheid. De exclusieve uitrustingsmogelijkheden van BMW Individual accentueren het unieke karakter van deze exclusieve sport-cabriolet. Kies uit een reeks unieke lakkleuren die de exclusiviteit op briljante wijze benadrukken, zoals het hier getoonde Dravitgrau metallic, Pure metal Silber, Brands Hatch Grau of Ametrin metallic. Een aura van elegante exclusiviteit wordt overgebracht door met de hand gestikte sportstoelen met subtiel contrasterende naden, gepresenteerd in de hoogste kwaliteit Merino lederuitrusting. Bijvoorbeeld de vollederuitrusting Merino Taruma Braun, Merino Schwarz, Merino Silverstone of Merino Sakhir Orange – alle met verfijnd honingraatdesign. Exclusieve BMW Individual interieurlijsten, zoals hier afgebeeld in Pianolack Schwarz, vervolmaken de sportief-luxueuze ambiance.

BMW M850i xDRIVE CABRIO

GESELECTEERDE DESIGN- EN RIJDYNAMISCHE KENMERKEN VAN DE BMW M850i xDRIVE CABRIO

Het progressieve exterieurdesign van de BMW M850i xDrive Cabrio fescineert met een dynamische verschijning met verfijnde designelementen in Cerium Grey of – optioneel – Chrome Line Exterior. Deze exclusieve indruk wordt doorgezet in het interieur met een sportieve ambiance, om zo te voldoen aan de hoogste maatstaven van luxe. Een overweldigend sportieve en comfortabele rijervaring is mogelijk dankzij de high-performance aandrijvings- en onderstelcomponenten, waarmee op iedere weg met adrenaline geladen rijplezier gegarandeerd is.

BMW M850i xDrive Cabrio in Dravit Grau metallic met gesloten softtop, zijaanzicht F91.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravit Grau metallic met geopende softtop, voorzijde met nierengrille in Galvanik Cerium Grey F91.

M voorbumper.

De voorbumper met geïntegreerde spoilerlip versterkt de sportief-dynamische uitstraling en verbetert de aerodynamica van de BMW M850i xDrive. Door de openingen wordt de luchtstroom gericht naar de buitenkant van de voorwielen geleid. Het luchtgordijn (Air Curtain) dat op die manier ontstaat, voorkomt turbulentie rondom de wielkuipen en verlaagt zo de luchtweerstand.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravit Grau metallic, spiegelkap in Galvanik Cerium Grey F91.

BMW M850i xDrive exterieurelementen.

Exterieurelementen zoals spiegelkappen, aanduidingen, uitlaateindpijpen, inleg van de Air Breather, omlijsting en spijlen van de nierengrille in Galvanik Cerium Grey of optioneel in hoogglans chroom bieden een fraai contrast met de carrosseriekleur. Ze passen harmonieus in het dynamische verschijningsbeeld en benadrukken het sportieve karakter van de auto.
BMW M850i xDrive Cabrio in Dravit Grau metallic met M Aerodynamicapakket, luchtinlaten F91.

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket met de speciaal door BMW M ontworpen voorbumper, achterbumper en dorpelverbreders straalt pure dynamiek uit en onderstreept het sportieve karakter van de BMW. De elementen zijn uitgevoerd in carrosseriekleur met achter een inleg in Dark Shadow metallic.
BMW M850i xDrive Cabrio met uitlaateindpijpen links en rechts F91.

Uitlaateindpijpen aan beide kanten.

Zowel links als rechts zijn twee in een ruitvormig sierstuk in Cerium Grey gevatte uitlaateindpijpen in de achterbumper geïntegreerd.
Instaplijst van de BMW M850i xDrive Cabrio met M850i aanduiding F91.

Instaplijst met aanduiding ’M850i’.

De instaplijsten met verlicht opschrift ’M850i’ en een verwijzing naar de Carbon Core benadrukken het sportief-elegante karakter van de auto. De stijlvolle aluminium inleg met matte afwerking vergroot bij geopend portier de voorpret op de aanstaande rijbeleving.
Cockpit van de BMW M850i xDrive Cabrio met M stuurwiel met leder bekleed F91.

Met leder bekleed M stuur.

Het met leder beklede multifunctionele M stuur met geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaaks styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen, ligt het perfect in de handen en zorgt het voor een sportief-direct stuurgevoel. Via de geintegreerde toetsen kan de bestuurder tal van autofuncties bedienen zonder de handen van het stuur te hoeven nemen. Een geïntegreerd M logo verwijst naar het sportieve karakter van de BMW.
M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van de BMW M850i xDrive Cabrio F91.

M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor combineert twee turbocompressoren met de volledig variabele Valvetronic klepregeling en de directe benzine-inspuiting High-Precision Injection. Hij levert een maximaal vermogen van 390 kW (530 pk) en een maximaal koppel van 750 Nm. Beide turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderbanken geplaatst.
BMW M850i xDrive Cabrio met M Sportremmen F91.

M Sportremmen.

Bestuurders van een BMW met groot rijdynamisch potentieel hebben behoefte aan een krachtig remsysteem dat de auto op elk moment veilig tot stilstand kan brengen. Het M Sportremsysteem garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging. De exclusieve, donkerblauw gelakte remklauwen voor en achter met M logo vormen hierbij een markante blikvanger. Bij de voorwielen is een vaste remklauw met vier zuigers gemonteerd. Bijzonder grote, inwendig geventileerde schijven voeren de warmte doeltreffend af en ondersteunen de koeling van het remsysteem. Zo is een groot remvermogen gewaarborgd, dat aansluit bij de hoge rijdynamiek van de BMW.
BMW M850i xDrive Cabrio met M Sportuitlaatsysteem F91.

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem met twee elektronisch aangestuurde uitlaatkleppen biedt een krachtig en sportief geluid dat naar wens van de bestuurder aangepast kan worden. Elke rit gaat gepaard met een zinnenprikkelende geluidservaring, zowel tijdens het cruisen als bij sportief rijden.
BMW M850i xDrive Cabrio met adaptief sportonderstel F91.

Adaptief sportonderstel.

Het adaptieve sportonderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie, en zo de rijdynamiek of juist het afrolcomfort te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort is er de SPORT modus voor een steviger dempingskarakteristiek.
BMW M850i xDrive Cabrio met M Sportdifferentieel F91.

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW M850i xDrive Cabrio met Integral Active Steering F91.

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert meesturende achterwielen met een variabele stuuroverbrenging op de vooras. Bij lagere rijsnelheden sturen de achterwielen tegengesteld aan de voorwielen. Dit verkleint de draaicirkel en vergroot de wendbaarheid en de dynamiek van de auto. Bij hogere rijsnelheden sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen. Daardoor neemt zowel de rijstabiliteit als het comfort toe, met name bij snel en plotseling wisselen van rijstrook.

BMW 8 SERIE CABRIO M MODELLEN

BESTUURDERSASSISTENTIE EN CONNECTIVITEIT

Focus op het belangrijkste: met innovative bestuurdersassistentiesystemen en comfortabele functies in de connected cockpit zijn de BMW 8 Serie M modellen state-of-the-art – voor hedendaagse mobiliteit van het hoogste niveau.

BMW 8 Serie Cabrio M modellen met Parking Assistant Plus F91.

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View en Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW 8 Serie Cabrio M modellen met Driving Assistant Professional F91.

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Emergency Stop Assistant, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.
BMW 8 Serie Cabrio M modellen met BMW Intelligent Personal Assistant F91.

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent zou zijn? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en assisteert in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW 8 Serie Cabrio M modellen met M specifiek Head-Up Display F91.

M specifiek Head-Up Display.

Het M specifieke Head-Up Display* met configureerbare weergaven maakt het bij sportief rijden mogelijk om relevante informatie, zoals de toerenteller met rood gemarkeerd maximum, Shift Lights en weergave van de geselecteerde versnelling, in het middelpunt van het gezichtsveld van de bestuurder te plaatsen. * Uitsluitend leverbaar voor de BMW M8 Competition Cabrio en BMW M8 Cabrio.
BMW 8 Serie Cabrio M modellen met BMW Live Cockpit Professional F91.

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een geavanceerd weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 10,25 inch, een 12,3 inch groot multifunctioneel digitaal instrumentenpaneel en een M specifiek Head-Up Display.
BMW 8 Serie Cabrio M modellen met Remote Software Upgrade F91.

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel, zonder dat u daarvoor de BMW Service Partner moet bezoeken. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat kent van de smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar gemaakt worden.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M8 Cabrio varieert tussen de 11,2 en 11,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 254 en 256 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.