BMW X2 M35i aanschaffen

THE X2 M

BMW M

BMW X2 M35i: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW X2 M35i vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
THE X2 MBMW X2 M35i: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW X2 M35i kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X2 M35i volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW X2 M35i financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X2 M35i te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X2 M35i Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X2 M35i zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X2 M35i te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X2 M35i Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X2 M35i volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
BMW X2 prijslijst en brochure

BMW X2 BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW X2 via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
TIJDELIJK AANBOD BMW X2.

TIJDELIJK AANBOD BMW X2.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X2.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X2 M35i varieert tussen de 6,8 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 180 en 190 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.