BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 driekwart-achteraanzicht

THE X2

BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 driekwart-achteraanzicht

BMW X2 M35i: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

Perfecte vermogensopbouw ontmoet sportieve uitstraling en opmerkelijke veelzijdigheid: de BMW X2 M35i zorgt voor kippenvel. Met een ruim aanbod van exclusieve uitrusting en designhighlights, intelligente assistentiesystemen en innovatieve digitale diensten biedt hij alles wat u nodig heeft.

Lees meer
THE X2BMW X2 M35i: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

DESIGN EN RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X2 M35i.

High performance in topvorm.

De BMW X2 M35i maakt indruk met zijn atletische uitstraling, extreem sportief krachtpotentieel en unieke veelzijdigheid. Ontdek aantrekkelijke uitrustingen op gebied van design, aandrijving en onderstel.

M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor BMW X2 M35i SUV 2018 F39

BMW M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder benzinemotor van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij biedt al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling en een zeer directe respons op het gaspedaal, en imponeert bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
BMW xDrive BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 close-up achterzijde

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook het onder- of oversturen in bochten.
Sporttransmissie BMW X2 M35i SUV F39 interieur

8-traps Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuur – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
M Sportonderstel BMW X2 M35i SUV F39

M Sportonderstel.

Het met tien millimeter verlaagde M Sportonderstel wordt gekenmerkt door een sportievere afstemming. Naast kortere veren omvat het straffer afgestemde dempers. Door deze aanpassingen krijgt de BMW een lager zwaartepunt, een directere onderstelafstemming, minder rolbewegingen en dus grotere wendbaarheid.
M Sportremmen BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 close-up wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met meerzuiger-remklauwen in donkerblauw voorzien van M logo beschikt over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.
BMW nierengrille in Mesh-Design BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 driekwart vooraanzicht

BMW nierengrille in Mesh-Design.

De BMW nierengrille in Mesh-Design is uitgevoerd in Cerium Grey en heeft aan de binnenkant een uitgebreid vormgegeven rooster. Deze rasterstructuur, geïnspireerd door racen, geeft diepte en waarde aan de voorkant en legt een hoogwaardig en dynamisch accent in de details.
M achterspoiler BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 close-up achterzijde

M achterspoiler.

De M achterspoiler accentueert het sportieve silhouet van de BMW en reduceert bovendien de ongewenste opwaartse kracht. De spoiler zorgt door het genereren van downforce op de achteras voor nog meer rijstabiliteit.
Lichtmetalen M wielen BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 close-up wiel

Lichtmetalen M wielen Dubbelspaak 716 M.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 716 M, uitgevoerd in Jetblack, hoogglans gepolijst, met noodloopeigenschappen, 8 J x 20 inch, bandenmaat 225/45 R 20.
Spiegelkappen in Cerium Grey BMW X2 M35i SUV Saphir Schwarz metallic F39 exterieur

Spiegelkappen in Cerium Grey.

De unieke exterieurdynamiek van de BMW X2 M35i wordt onderstreept door specifieke details in Cerium Grey, onder meer voor de rand van de spiegelkappen.
M Sportstoelen BMW X2 M35i SUV F39 interieur

M Sportstoelen.

De sportstoelen met hoge wangen van zitting en rugleuning bieden bestuurder en voorpassagier ook in sportief genomen bochten optimale ondersteuning. Als uitbreiding op de standaardstoel zijn ook zithoek, leuningbreedte en bovenbeensteun van de bestuurdersstoel individueel instelbaar. Het specifieke design benadrukt de sportieve ambities van de BMW nog eens.

DE BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN VAN DE BMW X2 M35i.

Digitale diensten en intelligente bestuurdersassistentiesystemen van de BMW X2 M35i.

In de BMW X2 M35i geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en auto. Of u nu afspraken en routes plant en naar het navigatiesysteem stuurt, uw actuele positie in real time met anderen wilt delen of het laatste deel van de route wilt navigeren met uw smartphone om te voet op uw bestemming aan te komen. Ervaar een app die u het leven gemakkelijker maakt: BMW Connected maakt het mogelijk.

Driekwart vooraanzicht BMW X2 M35i SUV 2018 F39 Saphir Schwarz metallic
Cockpit Active Cruise Control met Stop & Go functie BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

Active Cruise Control met Stop & Go functie.

De met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go functie houdt de door u ingestelde snelheid en afstand tot de voorligger aan. De BMW neemt het optrekken en afremmen over, waarbij de gekozen afstand zowel bij langzaam rijdend als bij stilstaand verkeer wordt aangehouden.
Met leder bekleed stuurwiel BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

Traffic Jam Assistant.

De Traffic Jam Assistant ontlast u in eentonige verkeerssituaties: het systeem zorgt ervoor dat u in druk verkeer bij snelheden tot 60 km/h 'mee kunt stromen' en zodoende meer ontspannen in fileverkeer kunt rijden. Dit systeem houdt automatisch afstand, regelt zelfstandig de rijsnelheid, zo nodig zelfs tot stilstand, en assisteert u bij het sturen.
Driving Assistant Plus BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur instrumentenpaneel

Driving Assistant Plus.

De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go-functie en Traffic Jam Assistant.
Head-Up Display BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur instrumentenpaneel

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo kunnen onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, informatie van de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
ConnectedDrive Services BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

ConnectedDrive Services.

ConnectedDrive Services biedt toegang tot de digitale wereld van BMW. Blijf op elk moment optimaal geïnformeerd door onderweg gebruik te maken van apps in de auto, zoals nieuwsberichten, weerbericht en online zoeken. ConnectedDrive Services dient als basispakket om andere digitale diensten te kunnen boeken.
Navigation Plus BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

Navigation Plus.

De uitrusting BMW navigatiesysteem Plus omvat het BMW Head-Up Display, de iDrive Controller, een vast 10,25 inch Touch Control Display en een hoge-resolutie 5,7 inch Info Display in het instrumentenpaneel. Het navigatiesysteem wordt intuïtief bediend via de iDrive Controller met Direct Access toetsen en voorkeuzetoetsen, via spraakbediening of via het Touch Control Display met interactieve tegels.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

Real Time Traffic Information.

Kostbare vakantietijd verliezen in de file? Niet nodig. Met Real Time Traffic Information bereikt u sneller uw bestemming. Deze service kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De aanvullende functie Local Hazard Preview waarschuwt u bij gevaarlijke omstandigheden of ongevallen op uw route.
Personal Assistant Service BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.
Apple CarPlay® BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

Apple CarPlay® voorbereiding.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Via de spraaksturingtoets op het stuurwiel kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.
Zijaanzicht BMW X2 M35i Saphir Schwarz metallic F39

TECHNISCHE GEGEVENS.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X2 M35i varieert tussen de 6,8 en 8,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 180 en 190 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.