BMW X3 M Aanschaf

THE X3 M

BMW M

BMW X3 M: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW X3 M vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
THE X3 MBMW X3 M: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW X3 M kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X3 M volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW X3 M financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X3 M te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X3 M Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X3 M zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X3 M te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers op afspraak open en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
BMW X3 M prijslijst

BMW X3 M BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW X3 M via de post ontvangen? Vraag dan de beschikbare documentatie aan. Of download de informatie als PDF bestand. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
TIJDELIJK AANBOD BMW X3.

TIJDELIJK AANBOD BMW X3.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X3.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 M varieert tussen de 11,4 en 11,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 258 en 265 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 M40i varieert tussen de 9,3 en 9,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 209 en 221 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 M40d varieert tussen de 7,2 en 7,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 186 en 200 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.