BMW X5 M modellen aanschaffen

THE X5 M

BMW M

BMW X5 M SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE X5 MBMW X5 M SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW X5 M modellen vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW X5 M kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X5 M volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW X5 M financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X5 M te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X5 M Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X5 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X5 M te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X5 M Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X5 M volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW X5 M prijslijst en brochure

BMW X5 M MODELLEN BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW X5 M modellen ontvangen? Dowload de brochure en prijslijst hier als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 M varieert tussen de 12,8 en 12,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 291 en 299 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 M50i varieert tussen de 12,2 en 12,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 276 en 285 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 M50d varieert tussen de 8,3 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 216 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.