BMW X5 M Competition F95 2020 Marina Bay Blau metallic driekwart achteraanzicht

THE X5 M

BMW M

BMW X5 M MODELLEN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE X5 MBMW X5 M MODELLEN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

BMW X5 M Competition, BMW X5 M en BMW X5 M50i – uitrustingen en technologieën.

De BMW X5 M Modellen inspireren op iedere manier. Vind hier alle informatie over de veelvoud aan exclusieve uitrustings- en designhighlights, prestatiegerichte technologieën en eersteklas digitale diensten. Ervaar hoe de wendbare SAV’s puur rijplezier naar nieuwe extremen brengen danzij uitzonderlijk krachtige motoren en perfect op elkaar afgestemde dynamische kenmerken.

Lees meer

DE BMW X5 M MODELLEN IN VERGELIJK.

Snelle details over BMW X5 M Competition, BMW X5 M en BMW X5 M50i.

BMW X5 M COMPETITION

Maximale rijdynamiek en hoogste exclusiviteit.
 • High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve designelementen en uitrusting
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,8 sec.
BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht

BMW X5 M

Rijdynamiek en exclusiviteit op het hoogste niveau.
 • High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,9 sec.
BMW X5 M F95 Mineralweiß driekwart vooraanzicht

BMW X5 M50i

Krachtige prestaties met een sportieve en exclusieve ambiance.
 • M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 4,3 sec.
BMW X5 M50i in Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW X5 M COMPETITION
 • BMW X5 M
 • BMW X5 M50i

PRESTATIEKENMERKEN BMW X5 M COMPETITION EN BMW X5 M.

Geïnspireerd door autosport: overzicht van aandrijvings- en ondersteltechnologieën.

De buitengewone prestaties en dynamiek van de BMW X5 M Competition en BMW X5 M zijn gebaseerd op hoogontwikkelde aandrijvings- en ondersteltechnologieën die afkomstig zijn uit de autosport. Zowel bij comfortabel cruisen als racen op een circuit bepalen de buitengewone precisie en wendbaarheid continu de kenmerkende M rijsensatie.

High-performance M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW X5 M Competition F95

High-performance M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor.

State-of-the-art prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste doorontwikkeling van de high performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk). De V8-motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken en een optimale respons. De krachtbron is ook berekend op extreme belasting bij rijden op het circuit.
M specifiek onderstel BMW X5 M Competition F95 2020

M specifiek onderstel.

Het M specifieke onderstel met het Actieve M Sperdifferentieel brengt het buitengewone rijdynamisch potentieel van dit BMW M model optimaal tot uiting. Naast de drie rijprogramma's COMFORT, SPORT en SPORT+ kunt u ook drie instellingen selecteren voor de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC), om de mate van stabiliserende rijassistentie aan te passen aan uw favoriete rijstijl.
BMW X5 M Competition met M xDrive Marina Bay Blau metallic F95 2020 close-up achterzijde

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic BMW X5 M Competition F95 interieur

8-traps M Steptronic transmissie.

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar, of brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de M transmissiehendel of de schakelflippers aan het stuur, of het schakelen in de automatische modus aan de transmissie overlaten.
BMW X5 M Competition met M Servotronic F95 2020 Cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Bovendien zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt bovendien keuze uit twee individuele karakters.
M compound-remmen BMW X5 M Competition F95 close-up

M compound-remmen.

Door toepassing van verschillende materialen bieden de M compound-remmen behalve voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge bestendigheid tegen fading en een lange levensduur, en realiseren een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Blau metallic met M logo kenmerken het M specifieke high-performance remsysteem.
M Sportuitlaatsysteem BMW X5 M Competition Marina Bay Blau metallic F95 achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die door middel van de geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.

DESIGNKENMERKEN BMW X5 M COMPETITION.

M specifieke designhighlights in het exterieur en interieur.

Precisie in ieder detail: de BMW X5 M Competition geeft niet alleen een signaal af voor excellente prestaties, maar ook voor progressief design. Opvallende M kenmerken in zwart accentueren de dynamische uitstraling van de high-performance SAV, van de M nierengrille tot aan de uitlaateindpijpen. In het interieur benadrukken M highlights als de multifunctionele M stoelen met verlicht X5 M logo en volledig geïntegreerde hoofdsteunen en de M specifieke transmissiehendel de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder gerichte cockpit.

BMW X5 M Competition F95 2020 Marina Bay Blau metallic driekwart zijaanzicht
M specifieke nierengrille BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blau metallic exterieur

M specifiek nierengrille.

De M specifieke nierengrille met omlijsting en dubbele spijlen in zwart is voorzien van een zwart 'X5 M' logo en onderstreept het extra sportieve karakter van de auto.
M kieuwen BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blau metallic exterieur

M kieuwen in Schwarz.

De M kieuwen in de voorste zijschermen en het geïntegreerde 'X5 M' logo zijn bij de BMW X5 M Competition uitgevoerd in zwart.
Spiegelkappen in hoogglans Schwarz BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blau metallic exterieur

Spiegelkappen in hoogglans Schwarz.

De in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen verlenen de BMW X5 M Competition een bijzonder sportieve uitstraling.
Uitlaateindpijpen in Schwarzchrom BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blau metallic exterieur

Uitlaateindpijpen in Schwarzchrom.

De exclusieve en specifieke M Competition uitlaateindpijpen met sierstukken in Schwarzchrom bevinden zich links en rechts van de achterdiffusor en onderstrepen de sportieve prestaties van de auto.
Instaplijsten met ‘X5 M Competition’ opschrift BMW X5 M Competition F95 exterieur

Instaplijsten met ‘X5 M Competition’ opschrift.

De instaplijsten met opschrift 'X5 M Competition' verwelkomen bestuurder en voorpassagier bij het instappen. Het opschrift geeft de inzetten in zwart op de dorpels links- en rechtsvoor een bijzonder hoogwaardige, exclusieve uitstraling.
Multifunctionele M stoelen in volleder Merino BMW X5 M Competition F95 interieur

Multifunctionele M stoelen.

De M multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier, met verlicht 'X5 M' logo in de hoofdsteun, weerspiegelen het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort. Exclusief beschikbaar voor de BMW X5 M Competition is de tweekleurige bekleding in volleder Merino Schwarz met contrast in Midrand Beige. Deze uitrusting wordt gecompleteerd met stoelwangen en kneepads aan de middenconsole in Alcantara.
Kneepads BMW X5 M Competition F95 interieur

Kneepads.

De middenconsole is voorzien van gepolsterde kneepads voor bestuurder en voorpassagier, die vooral bij een bijzonder sportieve rijstijl de zijdelingse steun vergroten.
M veiligheidsgordels BMW X5 M Competition F95 interieur

M veiligheidsgordels.

De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een verfijnd, ingeweven accent in de kenmerkende BMW M kleuren en onderstrepen de zeer hoogwaardige en sportieve ambiance in het interieur.
M transmissiehendel met Drivelogic BMW X5 M Competition F95 interieur

M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar.

De nieuw ontworpen M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar en P-toets ligt perfect in de hand en is uitstekend te bedienen.
M specifiek instrumentenpaneel BMW X5 M Competition F95 cockpit

M specifiek instrumentenpaneel.

Het volledig digitale M specifieke instrumentenpaneel geeft alle relevante informatie weer, met de mogelijkheid om een persoonlijke selectie te maken van de weergegeven informatie. Bovendien is het met M View mogelijk om de weergegeven informatie tot de essentie te beperken, om bij bijzonder sportief rijden alleen de allerbelangrijkste informatie in beeld te houden.
M nierengrille BMW X5 M Mineralweiß F95 vooraanzicht
M kieuwen BMW X5 M Mineralweiß F95 close-up
Spiegelkappen BMW X5 M Mineralweiß F95 close-up
21 inch lichtmetalen M wielen Bicolor Orbitgrau BMW X5 M Mineralweiß F95 close-up
Bumperinzet BMW X5 Mineralweiß F95 achteraanzicht
Met leder bekleed M stuurwiel met contraststiksel BMW X5 M F95 cockpit
Multifunctionele M stoelen met X5 M logo BMW X5 M F95 interieur
Volleder Merino BMW X5 M F95 interieur

DESIGNHIGHLIGHTS BMW X5 M.

Superieur tot in het kleinste detail. Van de omlijsting van de machtige M nierengrille, via de M kieuwen en de spiegelkappen tot de uitlaateindpijpen en het M logo op de achterzijde – verchroomde designelementen voegen sportief-elegante highlights toe aan het exterieur van de BMW X5 M. Krachtige optische ondersteuning is afkomstig van de grote 21 inch lichtmetalen wielen in Bicolor Orbitgrau. Het exclusieve karakter gaat verder in het interieur. Beginnend met de verlichte instaplijsten met X5 M logo in geborsteld chroom toont het interieur exclusieve details als het met leder beklede M stuurwiel met contraststiksels en de multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier in elegant Merino Feinnarbe leder. De uitzonderlijke ambiance wordt afgerond door hoogwaardige kenmerken, zoals de BMW Live Cockpit Professional met een hogeresolutie 12,3 inch Control Display en een volledig digitaal 12,3 inch instrumentendisplay.

BMW X5 M First Edition F95 BMW Individual Manufaktur Frozen Marina Bay Blue metallic mat driekwart vooraanzicht
BMW X5 M First Edition F95 BMW Individual Manufaktur Frozen Marina Bay Blue metallic mat driekwart achteraanzicht
BMW X5 M First Edition F95 interieur multifunctionele stoelen volleder Merino/Alcantara combinatie Silverstone/Night Blue
BMW X5 M First Edition F95 interieurlijsten in Carbon Fibre met 'First Edition' opschrift

BMW X5 M COMPETITION FIRST EDITION.

Exclusieve high-performance: de op 250 exemplaren gelimiteerde BMW X5 M Competition First Edition toont met stijlvolle designkenmerken het expressieve en krachtige karakter van de BMW X5 M Competition nog meer. De carrosseriekleur BMW Individual Manufaktur Frozen Dark Silver, exclusief voor de First Edition, laat het exterieurdesign op indrukwekkende wijze tot zijn recht komen – perfect aangevuld door de exclusieve, in Jet Black uitgevoerde 21/22 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 818 M. Naar wens is de BMW X5 M Competition First Edition ook leverbaar in de carrosseriekleur BMW Individual Manufaktur Frozen Marina Bay Blue metallic. Markante M Carbon spiegelkappen en een M Carbon motorafdekking zorgen voor extra autosportuitstraling. Het interieur van de BMW X5 M Competition First Edition is een BMW vollederuitrusting Merino in exclusieve Bicolor uitvoering Silverstone/Nachtblau en harmonieus op de carrosseriekleuren van de First Edition afgestemd. Inleggen in zwart Alcantara in de wangen van de zitting en contraststiksels in Sakhir Orange benadrukken de sportieve vormen van de M multifunctionele stoelen. Dit wordt voortgezet in de gekleurde stiksels in de portierbekleding en het met leder beklede dashboard. Hoogwaardige Carbon interieurlijsten maken het exclusieve karakter van de First Edition compleet. Deze zijn leverbaar in een speciale uitvoering waarbij het zilverkleurige opschrift ‘First Edition 1/250’ direct op het carbon, onder een doorzichtige laag is aangebracht. Het is een extra verwijzing naar het exclusieve karakter van de First Edition.

BMW X5 M50i HIGHLIGHTS.

Rijdynamische en designkenmerken van de BMW X5 M50i.

Door en door sportief: de BMW X5 M50i maken met nauwkeurig afgestemde rijdynamische kenmerken en exclusieve M designhighlights iedere rit tot een belevenis. Innovatieve technologieën als het BMW Laserlight zorgen voor optimaal zicht en dito zichtbaarheid in de nacht, terwijl het intelligente BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem op ieder terrein stabiliteit en maximale grip garandeert.

BMW X5 M50i G05 Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht
BMW X5 M50i met Adaptief M Onderstel Carbonschwarz metallic F95 close-up wiel

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – van comfortabel tot bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW X5 M50i met Integral Active Steering G05 cockpit

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf circa 60 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
BMW X5 M50i met Steptronic Sport transmissie G05 interieur

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie met Launch Control maakt sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelflippers aan het stuurwiel – voor comfortabel toeren of een dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale prestaties.
BMW X5 M50i met BMW xDrive G05 achteraanzicht

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- en oversturen in bochten.
M Sportuitlaatsysteem BMW X5 M50i G05 close-up achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die door middel van de geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound begeleidt de via de M Driving Dynamics schakelaar selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW Laserlight BMW X5 M50i Carbonschwarz metallic G05 vooraanzicht

BMW Laserlight.

Het BMW Laserlight is uitgevoerd in specifiek X design en schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 500 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Dit verbeterde zicht in het donker zorgt voor een aanzienlijke toename van de veiligheid. De blauwe X signatuur en het opschrift 'BMW Laser' onderstrepen de innovatieve technologie van de auto.
Spiegelkappen in Ceriumgrau BMW X5 M50i G05 Carbonschwarz metallic close-up

M specifieke designelementen in Ceriumgrau.

M specifieke details in de exclusieve kenmerkende kleur Cerium Grey verwijzen bij de BMW X5 M50i naar zijn sportieve herkomst. Behalve de BMW nierengrille en luchtinlaten in de voorbumper omvatten de designkenmerken ook de buitenspiegelkappen en de M dakspoiler. Bovendien zijn de trapeziumvormige uitlaateindpijpen en het M logo op de onderscheidend gevormde achterzijde uitgevoerd in Cerium Grey.
Lichtmetalen M wielen 747 M BMW X5 M50i Carbonschwarz metallic G05

Lichtmetalen M wielen 747 M.

De 22 inch lichtmetalen M wielen in 747 M styling zijn een krachtige basis voor de BMW X5 M50i. Met hun V-spaak styling en uitgevoerd in de M specifieke carrosseriekleur Cerium Grey completeren de wielen de sportieve en indrukwekkende uitstraling van de SAV.
Uitlaateindpijpen en achterdiffusor BMW X5 M50i Carbonschwarz metallic G05

Uitlaateindpijpen en achterdiffusor.

Expressieve details als de trapeziumvormige uitlaateindpijpen in de kenmerkende kleur Ceriumgrau en de achterdiffusor in carrosseriekleur onderstrepen het sportieve karakter van de BMW X5 M50i en M50d op meesterlijke wijze.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW X5 M50i G05 cockpit

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd met 3-spaakstyling. Dankzij de stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M stuurwiel voor een sportief direct stuurgevoel.
Interieurlijsten Aluminium Tetragon BMW X5 M50i G05 interieur

Interieurlijsten Aluminium Tetragon.

De uitgebreid bewerkte interieurlijsten in Aluminium Tetragon accentueren samen met kenmerkende details als het met leder beklede M stuurwiel en het M specifieke instrumentenpaneel het sportieve en exclusieve interieur van de BMW X5 M50i.

BMW X5 M50i.

M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW X5 M50i G05

De M TwinPower Turbo benzinemotor van de BMW X5 M50i met 390 kW (530 pk).

De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor in de BMW X5 M50i combineert twee turbocompressoren met volledig variabele klepsturing Valvetronic en de directe benzine-injectie High Precision Injection. Hij bereikt een maximaal vermogen van 390 kW (530 pk) met een maximumkoppel van 750 Nm. Beide turbocompressoren zijn precies tussen de cilinderbanken gepositioneerd.

DE BMW X5 M MODELLEN.

Bestuurdersassistentie en connectiviteit.

De BMW X5 M Modellen maken niet alleen indruk met hun prestaties en design, maar ook met hun uitgebreide reeks assistentiesystemen en intelligente functies. Innovatieve uitrusting als de BMW Display Key laat nog voordat u instapt duidelijk het speciale comfort zien dat deze auto’s bieden. Baanbrekende bestuurderassistentiesystemen ondersteunen u tijdens de reis tot aan de laatste parkeermanoeuvre. Dankzij de BMW Live Cockpit Professional en de M specifieke Head-Up Display heeft u te allen tijde de belangrijkste informatie in het zicht, terwijl de BMW Intelligent Personal Assistant voor u klaarstaat om u onderweg advies en assistentie te bieden.

Driving Assistant Professional BMW X5 M Modellen F95 interieur

Driving Asssistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, en andere veiligheidsfuncties.
Parking Assistant Plus BMW X5 M Modellen F95 interieur

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW Intelligent Personal Assistant BMW X5 M Modellen F95 interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW Head-Up Display BMW X5 M Modellen F95 interieur

M specifiek Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergaven* projecteert alle voor het rijden relevante gegevens op de voorruit, in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Zo kan die zich optimaal concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden hier onder meer de actuele snelheid en (uitrustingsafhankelijk) aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden, en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven. * Alleen leverbaar voor de BMW X5 M Competition en BMW X5 M.
BMW Live Cockpit Professional BMW X5 M Modellen F95 interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch.
BMW Display Key BMW X5 M Modellen F95 G05

BMW Display Key met M logo.

De BMW Display Key met M logo geeft de actuele status van de BMW weer en maakt de bediening van diverse functies mogelijk via het geïntegreerde aanraakscherm. Zo kunnen bepaalde functies van de auto gemakkelijk op afstand met de sleutel worden geregeld.
BMW X5 M SUV Competition Marina Bay Blau metallic F95 zijaanzicht

MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 M modellen varieert tussen de 12,2 en 12,8 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen de 276 en 299 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.