BMW X7 M model M50i SUV in Mineralweiß, G07, stilstaand, vooraanzicht

THE X7

BMW X7 M50i: UITRUSTINGEN IN DETAIL

THE X7BMW X7 M50i: UITRUSTINGEN IN DETAIL

ONWEERSTAANBAAR AANTREKKELIJK: ONTDEK NU DE UITRUSTINGSMOGELIJKHEDEN VAN DE BMW X7 M50i.

Krachtig. Autoritair. Elegant. De BMW X7 M50i combineert een fascinerend M specifiek design met buitengewone offroadprestaties. Een perfect afgestelde motor en een luxueuze uitrusting garanderen superieur comfort en een exceptionele rijbeleving. Met uitrustingen zoals het M Aerodynamicapakket staat de BMW X7 M50i voor zelfverzekerde prestaties, zowel qua uitstraling als rijdynamiek. Bovendien bieden een elegant interieur, innovatieve assistentiesystemen en talrijke digitale technologieën maximaal comfort.

Lees meer

PRESTATIES BEREIKEN PERFECTIE

MOTOREN, RIJDYNAMIEK EN DESIGN VAN DE BMW X7 M50i IN EEN OVERZICHT

Geperfectioneerd rijplezier: de rijdynamiek en het design van de BMW X7 M50i zetten nieuwe maatstaven in zijn klasse. Het sportieve karakter krijgt een extra dimensie door extreem krachtige componenten zoals de 8-traps Steptronic Sport transmissie en het M Sportuitlaatsysteem – die bij BMW X7 M50i tot de standaarduitrusting behoort. De atletische en luxueuze uitstraling wordt afgerond door de exclusieve M specifieke uitrusting en designaccenten voor exterieur en interieur.

BMW X7 M SUV model in Mineralweiß, G07, stilstaand, driekwart vooraanzicht links
BMW X7 M50i SUV motor, G07, modelaanduiding achter

BMW X7 M50i

De BMW X7 M50i biedt superieure stuurprecisie en wendbaarheid. De specifieke afstemming van het Adaptieve M Onderstel, de optionele Integral Active Steering, het M Sportremsysteem, het M Sportdifferentieel en het M Sportuitlaatsysteem versterken het dynamische karakter en garanderen intens rijplezier.
BMW X7 M SUV model met M Sportdifferentieel, G07, close-up achterzijde

M Sportdifferentieel

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW X7 M SUV model met Steptronic Sport transmissie, G07, cockpit

Steptronic Sport transmissie

De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de schakel-paddles aan het stuurwiel of met de transmissiehendel – voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie M/S is het schakelverloop afgestemd op maximale performance.
BMW X7 M SUV model met M Sportuitlaatsysteem, G07, achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een sound die via de Driving Experience Control in de rijprogramma's SPORT en SPORT+ nog krachtiger kan klinken, terwijl in het op comfort gerichte rijprogramma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW X7 M SUV model met M Sportremsysteem, G07, close-up lichtmetalen wiel

M Sportremsysteem

Het 19 inch M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M logo beschikt over grotere remschijven en daarmee over bijzonder hoge remkracht.
BMW X7 M SUV model met M Aerodynamicapakket, G07, driekwart zijaanzicht rechts

M Aerodynamicapakket

Het M Aerodynamicapakket benadrukt de sportiviteit van de BMW en verbetert de luchtstroom. Het omvat een specifieke voorbumper met vergrote luchtinlaten, dorpelverbreders en een achterbumper met diffusorinzet. De diffusorinzet is uitgevoerd in Dark Shadow metallic.
BMW X7 M SUV model met Executive Drive Pro onderstelregelsysteem, G07, driekwart achteraanzicht

Executive Drive Pro

Het onderstelregelsysteem Executive Drive Pro maakt bijzonder hoogstaand rijcomfort mogelijk bij uitmuntende rijeigenschappen. Het is gebaseerd op actieve rolstabilisatoren die tijdens het rijden voortdurend de ophanging elektromechanisch regelen en zo de bewegingen van de carrosserie tot een minimum reduceren.
BMW X7 M SUV model met M specifieke uitlaateindpijpen, G07, close-up uitlaat

M specifieke uitlaateindpijpen

De specifieke M uitlaateindpijpen in Ceriumgrau maken een visueel statement en onderstrepen de sportieve uitstraling van de BMW.
BMW X7 M SUV model met lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 755 M, G07, close-up wiel

Lichtmetalen M wielen

Lichtmetalen M wielen in V-spaak styling 755 M, uitgevoerd in Bicolor Ceriumgrau, met bredere achterbanden en noodloopeigenschappen, gepolijst, voor 9,5 J x 22 inch met bandenmaat 275/40 R 22, achter 10,5 J x 22 inch met bandenmaat 315/35 R 22.
BMW X7 M SUV model, cockpit met een met leder bekleed M stuurwiel, G07

Met leder bekleed M stuurwiel

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd met drie spaken. Dankzij de stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M stuurwiel voor een sportief direct stuurgevoel.
BMW X7 M SUV model, interieur met multifunctionele M stoelen, G07

Multifunctionele M stoelen

In het interieur weerspiegelen multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen onderstrepen het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort.
BMW X7 M SUV model, interieur met glazen panoramadak Sky Lounge, G07

Glazen panoramadak Sky Lounge

Het glazen panoramadak Sky Lounge zorgt vooral in het donker voor een sfeervolle ambiance dankzij een uit meer dan 15.000 lichtelementen samengestelde verlichting. Het lichtdesign kan in de zes kleuren van de ambianceverlichting worden geschakeld.
BMW X7 M SUV model, interieur met BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino, G07

BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino

BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino VATQ Tartufo, interieurkleur Schwarz.

RUIMTE VOOR INNOVATIE

DE INNOVATIEVE FEATURES VAN DE BMW X7 M50i

Het buitengewone comfort van de BMW X7 M50i begint al voor het instappen: met de BMW Digital Key heeft u voortaan zelfs geen sleutel meer nodig. Innovatieve technologieën zoals de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot en andere geavanceerde ConnectedDrive Services maken elke rit zo aangenaam mogelijk. Daarnaast is het toonaangevende infotainmentsysteem, dat met gebaren kan worden bediend, altijd up-to-date dankzij regelmatige software-upgrades ‘over the air’.

BMW X7 M SUV, cockpit met focus op instrumentenpaneel en Control Display, G07
Schuin onderaanzicht van BMW Live Cockpit Professional van BMW X7 M SUV model, G07

BMW Live Cockpit Professional

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch.
BMW X7 M SUV model, gebruik van de BMW Gesture Control G07

BMW Gesture Control

Met BMW Gesture Control kunt u vastgelegde functies middels bepaalde bewegingen van uw hand bedienen. Voor bepaalde bedieningshandelingen herkent het systeem bijvoorbeeld de gebaren 'vegen' of 'wijzen', waarmee u onder meer een inkomend telefoongesprek kunt aannemen of weigeren, of draaibewegingen met de wijsvinger, waarmee u het geluidsvolume kunt bedienen.
BMW X7 M SUV model, Driving Assistant Professional: close-up van Control Display, G07

Driving Assistant Professional

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in kritieke of eentonige verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie in krappe rijbanen, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.
BMW X7 M SUV model, Parking Assistant Plus: close-up van Control Display, G07

Parking Assistant Plus

De Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. De uitrusting omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View en Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW X7 M SUV model, Parking Space Assistant: close-up van Control Display, G07

Parking Space Assistant

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de Parking Space Assistant is dat heel eenvoudig. Hij geeft mogelijk vrije parkeerplaatsen in parkeergarages of langs de weg weer en vindt aan de hand van uw keuze de beste route ernaartoe met de grootste kans op een parkeerplek. Het parkeerkaartje kunt u zonder contant geld betalen met PARK NOW.
BMW X7 M SUV model, Remote Software Upgrade: close-up van Control Display, G07

Remote Software Upgrade

Uw BMW moet up-to-date zijn en voorzien van de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW altijd actueel. Comfortabel, veilig en stressvrij, zonder dat u een bezoek hoeft te brengen aan uw BMW Dealer of BMW Erkend Service Partner. De upgrades worden ‘over the air’ geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone.
BMW X7 M SUV model, schuin bovenaanzicht, Welcome Light Carpet wordt op het instapbereik voor het bestuurdersportier geprojecteerd, G07

Welcome Light Carpet

Het Welcome Light Carpet projecteert elegante verlichting voor de autoportieren en zorgt al voor het instappen voor een uitnodigende ambiance. Ook uitstappen in het donker is daarmee nog veiliger en comfortabeler.
BMW X7 M SUV model, interieur met Harman Kardon Surround Sound System, G07

Harman Kardon Surround Sound System

Het voortreffelijke Harman Kardon Surround Sound System biedt een uitmuntende klank en wordt gekenmerkt door een digitale versterker van 464 watt, negen kanalen en 16 luidsprekers. Het systeem creëert een zeer harmonieus klankbeeld met interieurvullend geluid. Een automatische en snelheidsafhankelijke equalizing compenseert subtiel de invloed van rijgeluiden.
BMW X7 M SUV model, interieur, schuin aanzicht van het Entertainment System Professional achterin aan de achterkant van de voorstoelen, G07

Entertainment System Professional achterin

De uitrusting Entertainment System Professional achterin omvat twee afzonderlijke hoge-resolutie kleurenschermen van 10,2 inch (in hoek verstelbaar) met touch-functie en een Blu-ray-speler. Dit maakt tijdens het rijden navigatie en internetgebruik mogelijk (mobiele-telefooncontract vereist). Daarnaast biedt het systeem een USB poort en aansluitingen voor MP3 spelers, game consoles en hoofdtelefoons (zelfs draadloos).
BMW X7 M SUV model, interieur, close-up van de middenconsole met focus op de bekerhouders met temperatuurregeling, G07

Bekerhouders met temperatuurregeling

De bekerhouders met temperatuurregeling in de middenconsole kunnen dranken afzonderlijk koelen of warm houden. Deze functie is middels toetsen links en rechts activeerbaar. De ambianceverlichting geeft bovendien de temperatuur aan (blauw voor koelen of rood voor warmhouden).
BMW X7 M SUV model, interieur, close-up van de automatische airconditioning met 5-zoneregeling, G07

Automatische airconditioning met 5-zoneregeling

Dankzij de automatische airconditioning met 5-zoneregeling kan de temperatuur voor bestuurder en voorpassagier, de linker- en rechterkant van de tweede zitrij en voor de derde zitrij onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Iedere passagier kan zo genieten van een temperatuur die voor hem/haar het aangenaamst is.
BMW X7 M50i SUV, technische gegevens, driekwart vooraanzicht links, G07

BMW X7 M50I

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 varieert tussen de 8,2 en 12,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 216 en 296 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 M50i varieert tussen de 12,6 en 12,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 286 en 296 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 M50d varieert tussen de 9 en 9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 235 en 240 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.