Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport Line overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

 

Een nieuw model dat nu al niet meer weg te denken is: de allereerste BMW X2. Het meest extraverte model van de BMW X familie is ideaal voor iedereen die graag nieuwe wegen inslaat en daarbij lichtvoetige dynamiek, een uiterst nauwkeurige handling en eersteklas connectiviteit op waarde weet te schatten. En als eerste BMW is de X2 leverbaar met het nieuwe Model M Sport X. Dat combineert het dynamische karakter van Model M Sport met de bijzondere eigenschappen van een BMW X model – absoluut onmiskenbaar en met sportieve kenmerken die voor zich spreken. De enige vraag die zich opdringt: bent u klaar voor de BMW X2?

De BMW X3 was als eerste Sports Activity Vehicle de grondlegger van zijn klasse. Ook de huidige generatie is binnen zijn segment een drijvende innovatieve kracht: met progressieve functies zoals semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive tilt de BMW X3 rijplezier naar een nieuw niveau. Daarbij overtuigt hij met een expressieve, atletische uitstraling, een bijzonder hoogwaardige ambiance in het interieur en koppelsterke BMW TwinPower Turbo diesel- en benzinemotoren. Altijd paraat voor een nieuw avontuur. Met de BMW X3 xDrive30e maakt een plug-in hybride het aanbod van aandrijvingsvarianten compleet.


De BMW X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de kenmerkende kracht van een BMW X model en de esthetiek van een klassieke coupé. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter.

 

Ook in de vierde generatie weet de BMW X5 de door hem zelf gevestigde maatstaven opnieuw te overtreffen – als een SAV (Sports Activity Vehicle) die uitmuntende luxe biedt op alle vlakken waar de hoogste eisen worden gesteld. Dat waarborgen tal van intelligente technologieën, die efficiency, dynamiek, comfort en veelzijdigheid naar een geheel nieuw niveau tillen – op de weg en offroad. En het beste van twee werelden, verenigd in één uitgesproken comfortabele Plug-in Hybride met vierwielaandrijving is de BMW X5 xDrive40e iPerformance.

 

Krachtig en atletisch. De robuuste uitstraling van een BMW X model, en tegelijkertijd de sportieve trekken van een coupé. De BMW X6 verlegt alle grenzen. Zijn sterke BMW TwinPower Turbo motoren volgen het BMW EfficientDynamics principe en verenigen dynamiek en efficiency. BMW xDrive brengt het vermogen stabiel op de weg. Daarbij creëren buitengewone uitrustingen, zoals het Design Pure Extravagance, en hoogwaardige materialen een automobiel, die overal en altijd opzien baart – en die bovendien verrassend functioneel is.

 

Een mijlpaal in zijn klasse: de BMW X7 staat voor een nieuwe vorm van luxe onder auto's. Met zijn elegantie en indrukwekkende uitstraling markeert hij een nieuw tijdperk van rijplezier. En met zijn toonaangevende design maakt hij vanaf het eerste moment een blijvende indruk.

 

Of u nu een gebruikt BMW X model of een nieuw BMW X model zoekt, hier vindt u alle informatie en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW X modellen. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.

Lees meer