Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport Line overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

 

Een nieuw model dat nu al niet meer weg te denken is: de allereerste BMW X2. Het meest extraverte model van de BMW X familie is ideaal voor iedereen die graag nieuwe wegen inslaat en daarbij lichtvoetige dynamiek, een uiterst nauwkeurige handling en eersteklas connectiviteit op waarde weet te schatten. En als eerste BMW is de X2 leverbaar met het nieuwe Model M Sport X. Dat combineert het dynamische karakter van Model M Sport met de bijzondere eigenschappen van een BMW X model – absoluut onmiskenbaar en met sportieve kenmerken die voor zich spreken. De enige vraag die zich opdringt: bent u klaar voor de BMW X2?

De BMW X3 was als eerste Sports Activity Vehicle de grondlegger van zijn klasse. Ook de huidige generatie is binnen zijn segment een drijvende innovatieve kracht: met progressieve functies zoals semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive tilt de BMW X3 rijplezier naar een nieuw niveau. Daarbij overtuigt hij met een expressieve, atletische uitstraling, een bijzonder hoogwaardige ambiance in het interieur en koppelsterke BMW TwinPower Turbo diesel- en benzinemotoren. Altijd paraat voor een nieuw avontuur. Met de BMW X3 xDrive30e maakt een plug-in hybride het aanbod van aandrijvingsvarianten compleet.


De BMW X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de kenmerkende kracht van een BMW X model en de esthetiek van een klassieke coupé. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter.

 

Ook in de vierde generatie weet de BMW X5 de door hem zelf gevestigde maatstaven opnieuw te overtreffen – als een SAV (Sports Activity Vehicle) die uitmuntende luxe biedt op alle vlakken waar de hoogste eisen worden gesteld. Dat waarborgen tal van intelligente technologieën, die efficiency, dynamiek, comfort en veelzijdigheid naar een geheel nieuw niveau tillen – op de weg en offroad. En het beste van twee werelden, verenigd in één uitgesproken comfortabele Plug-in Hybride met vierwielaandrijving is de BMW X5 xDrive40e iPerformance.

 

Krachtig en atletisch. De robuuste uitstraling van een BMW X model, en tegelijkertijd de sportieve trekken van een coupé. De BMW X6 verlegt alle grenzen. Zijn sterke BMW TwinPower Turbo motoren volgen het BMW EfficientDynamics principe en verenigen dynamiek en efficiency. BMW xDrive brengt het vermogen stabiel op de weg. Daarbij creëren buitengewone uitrustingen, zoals het Design Pure Extravagance, en hoogwaardige materialen een automobiel, die overal en altijd opzien baart – en die bovendien verrassend functioneel is.

 

Een mijlpaal in zijn klasse: de BMW X7 staat voor een nieuwe vorm van luxe onder auto's. Met zijn elegantie en indrukwekkende uitstraling markeert hij een nieuw tijdperk van rijplezier. En met zijn toonaangevende design maakt hij vanaf het eerste moment een blijvende indruk.

 

Of u nu een gebruikt BMW X model of een nieuw BMW X model zoekt, hier vindt u alle informatie en aanbiedingen voor financiering en leasing van de actuele BMW X modellen. En natuurlijk de BMW dealers voor uw proefrit.

Lees meer
BMW X modellen BMW X modellen op parkeerplaats voor gebouwen

EEN KORTE HISTORIE VAN DE BMW X MODELLEN.

De BMW X modellen zijn uniek vanwege hun vastberaden uiterlijk en hun onderscheidende kracht – met individuele modellen die het typerende X gen bij zich dragen. Compromisloos met sportieve en robuuste uitstraling en prestaties. Dat alles met de rijdynamiek en wendbaarheid waar BMW al vanaf het begin om bekend staat.

Lees meer

EEN KORTE HISTORIE VAN DE BMW X MODELLEN.

DE BMW X1.

In de stad, in de bergen of aan het strand – de BMW X1 is overal thuis en bij iedere situatie een sportieve en soevereine metgezel. Het is niet voor niets dat de compacte SUV in 2018 de bestverkochte BMW wereldwijd was.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X1 E84 eerste generatie driekwart vooraanzicht op de weg

(BMW E84)

Na zijn introductie in 2009 werd de BMW X1 al snel de bestverkochte compacte SUV in het premium segment. Het model onderscheidt zich met robuuste veelzijdigheid – een sportieve afstelling zorgt in iedere situatie voor dynamiek en wendbaarheid. Met de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving bereiken tractie en rijdynamiek een bijzonder niveau, doordat de aandrijfkracht continu optimaal over de voor- en achterwielen wordt verdeeld. Dit zorgt voor rijplezier onder alle omstandigheden. Het aansprekende design heeft een krachtige en atletische uitstraling. Tegelijkertijd wordt het hoogwaardige interieur geaccentueerd met op kleur afgestemde afwerkingen en roestvrijstalen inzetstukken.

Zo combineert de X1 klassieke BMW waarden als dynamiek, wendbaarheid en soevereiniteit in een compacte SUV.

Productieperiode: 2009 – 2015

Motoren: 2,0 – 3,0 liter (85 – 225 kW, 116 – 306 pk), 4- & 6-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.454 mm/1.798 mm/1.545 mm

DE TWEEDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X1 F48 tweede generatie driekwart zijaanzicht stilstaand

(BMW F48)

De tweede generatie BMW X1 (F48) heeft een nog dynamischer en sportievere uitstraling dan zijn voorganger, niet in de laatste plaats dankzij de oplopende taillelijn en dalende daklijn. De tweede generatie onderscheidt zich met innovatieve technologieën, zoals een head-up display of de optionele LED koplampen met adaptieve lichtfunctie. Een nieuwe reeks turbodiesel- en -benzinemotoren zorgt voor een uitzonderlijke combinatie van efficiëntie en sportiviteit. Sinds maart 2020 is de X1 ook leverbaar als Plug-in Hybride. Aanvullend op de dynamische BMW xDrive is de BMW X1 nu ook leverbaar met voorwielaandrijving.

De facelift in 2019 geeft de tweede generatie een nog indrukwekkender uiterlijk, in het bijzonder dankzij de prominentere BMW nierengrille en de bredere luchtinlaten in de voorbumper.

Productieperiode: 2015 – heden

Motoren: 1,5 – 2,0 liter (85 – 170 kW, 116 – 231 pk), 3- & 4-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.439 – 4.447 mm/1.821 mm/1.582 – 1.612 mm

DE BMW X2.

De combinatie van een coupé en SUV is vooral één ding: uniek. Het sportieve, onderscheidende karakter van de BMW X2 is indrukwekkend. Een hoogwaardig interieur en de vele ingenieuze technische details onderstrepen zijn stijlvolle uitstraling.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X2 F39 eerste generatie driekwart vooraanzicht op de weg

(BMW F39)

De BMW X2 werd in 2016 voorgesteld als conceptcar op basis van de X1. Het expressieve design en de moderne technologie zijn inspirerend. De bijna vierkante wielkuipen en de omlijstingen en dorpelverbreders onderstrepen samen met het lage dak het bijzonder extraverte karakter. De naar onderen breder wordende BMW nierengrille sluit op harmonieuze wijze aan op de luchtinlaten in de voorzijde die daardoor een unieke zelfverzekerdheid uitstraalt.

Moderne turbomotoren zorgen in combinatie met de Steptronic transmissies voor een levendig karakter onder alle omstandigheden. Met de optionele BMW xDrive vierwielaandrijving voelt de coupé SUV zich ook thuis buiten de stad. De BMW logo’s op de C-stijl verwijzen naar legendarische BMW modellen zoals de 2000 CS en 3.0 CSL.

Productieperiode: 2018 – heden

Motoren: 1,5 – 2,0 liter (100 – 170 kW, 136 – 231 pk), 3- & 4-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.360 mm/1.824 mm/1.512 – 1.526 mm

DE BMW X3.

Een SUV die zich offroad net zo goed thuis voelt als in de stad of op de snelweg. De BMW X3 laat sinds 2003 zien dat dit model een grote rol speelt als het gaat om doelen te bereiken. Daarbij spelen rijdynamiek en het hoogwaardige interieur een bepalende rol.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X3 E83 eerste generatie driekwart vooraanzicht rijdend

(BMW E83)

Vrijwel zonder concurrentie werd de BMW X3 in 2003 gepresenteerd op de 60e Internationale Automobil Ausstellung (IAA) in Frankfurt. Niet alleen de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving, die een continu variabele vermogensverdeling tussen voor- en achteras mogelijk maakt,  was nieuw. Ook is er het volle en atletische design met opvallende voorzijde, met bi-xenon koplampen naast de BMW nierengrille. De koplampen zijn voorzien van de kenmerkende lichtringen, waarmee BMW modellen uit deze periode zelfs in het donker al op afstand goed herkenbaar zijn.

Bij een facelift in 2006 worden de grille, voorbumper en achterlichten verder verfijnd. Ook de meeste motoren zijn vernieuwd en leveren aanzienlijk meer vermogen met een hogere efficiëntie.

Productieperiode: 2003 – 2010

Motoren: 2,0 – 3,0 liter (105 – 210 kW, 143 – 286 pk), 4- & 6-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.565 mm/1.853 mm/1.674 mm

DE TWEEDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X3 F25 tweede generatie driekwart achteraanzicht rijdend

(BMW F25)

Na zes succesvolle jaren verschijnt de volledig nieuwe opvolger, met een reeks innovaties. Bijvoorbeeld elektronisch aangestuurde demping die zich actief aanpast op het wegdek. Of Driving Dynamics Control, die de demping, het motorkarakter, de schakeldynamiek van de transmissie en de gevoeligheid van de besturing en het ESP aanpast naar wens van de bestuurder. Een reeks bestuurdersassistentiesystemen zoals Lane Departure Warning of een Head-up Display zorgen voor een volledig nieuwe rijbeleving zonder daarvoor de waarden van een BMW op te offeren.

De facelift in 2014 brengt een nieuw design voor de koplampen en de richtingaanwijzers in de buitenspiegels. Meer chroom, een standaard met leder bekleed stuurwiel en aanzienlijk meer opties voor individualisering accentueren het interieur van de BMW X3.

Productieperiode: 2010 – 2017

Motoren: 2,0 – 3,0 liter (105 – 230 kW, 143 – 313 pk), 4- & 6-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.648 mm/1.881 mm/1.661 mm

DE DERDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X3 G01 derde generatie zijaanzicht stilstaand

(BMW G01)

De derde generatie werd geïntroduceerd in 2017. Ondanks de iets grotere afmetingen is het gewicht van de BMW aanzienlijk gereduceerd voor meer dynamiek. De koplampen, BMW nierengrille en achterlichten benadrukken de breedte van de BMW. De bredere nierengrille en de luchtinlaten geven de BMW X3 een atletische zelfverzekerdheid. Het krachtige exterieur verwijst naar het vermogen dat erop wacht om ingezet te worden. De bestuurdersassistentiesystemen zijn een genot in de moderne, innemende cockpit met gebarenbediening. Het model voldoet aan premium standaarden. Zo kan de BMW bijvoorbeeld automatisch inhalen. Het sportieve ontwerp van onderstel, transmissie en motor zorgt ervoor dat rijplezier altijd doorslaggevend is. Natuurlijk is de BMW X3 leverbaar met BMW xDrive, de intelligente vierwielaandrijving. Daardoor is de BMW altijd de juiste keuze – voor zowel stedelijke omgevingen als in het terrein.

Productieperiode: 2017 – heden

Motoren: 2,0 – 3,0 liter (110 – 210 kW, 150 – 286 pk), 4- & 6-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.708 – 4.734 mm/1.891 – 1.897 mm/1.667 –  1.676 mm

DE BMW X4.

De X-genen komen samen met coupéachtige lijnen – zo verenigt de BMW X4 esthetiek en kracht op charmante wijze. Motoren met een cilinderinhoud tot 3,0 liter leveren exact wat de uitstraling van het exterieur belooft.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X4 F26 eerste generatie driekwart vooraanzicht rijdend

(BMW F26)

In 2014 is het zo ver: ook in de middenklasse introduceert BMW een SUV coupé. Het model is technisch gebaseerd op de X3 en onderscheidt zich met zijn gebogen daklijn, die samen met de sportieve karakterlijnen op de flank de sportieve uitstraling van de BMW onderstreept. De voor- en achterzijde benadrukken de breedte van de auto: de platte BMW nierengrille en de langgerekte koplampen en achterlichten zorgen voor bijpassende accenten.

Het brede aanbod van efficiënte en krachtige motoren zorgt ervoor dat de BMW X4 in iedere situatie wendbaar en dynamisch is. De standaard vierwielaandrijving zorgt voor een unieke rijdynamiek, ongeacht de ondergrond.

Productieperiode: 2014 – 2018

Motoren: 2,0 – 3,0 liter (135 – 225 kW, 184 – 306 pk), 4- & 6-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.671 mm/1.881 mm/1.624 mm

DE TWEEDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X4 G02 tweede generatie driekwart zijaanzicht rijdend

(BMW G02)

De sportieve elegantie van de BMW X4 komt bij de tweede generatie nog duidelijker tot uiting. Robuuste wielkuipen en een brede stand van de wielen benadrukken samen met de coupéachtige daklijn de typerende eigenschappen van een X model: kracht, soevereiniteit en sportiviteit. De compacte LED achterlichten maken de achterzijde optisch breder, evenals de lijn boven de achterspatborden. De voorzijde wordt gedomineerd door de tweedelige BMW nierengrille en compacte LED koplampen. Ze geven de SUV coupé een atletische, dynamische uitstraling.

De standaard intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving zorgt samen met de voor iedere BMW X4 leverbare 8-traps automatische transmissie voor ongeëvenaarde rijdynamiek. Het interieur van de BMW is nu voorzien van een groter touchscreen, gebarenbediening en moderne bestuurdersassistentiesystemen.

Productieperiode: 2018 – heden

Motoren: 2,0 – 3,0 liter (135 – 210 kW, 184 – 286 pk), 4- & 6-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.733 – 4.758 mm/1.918 – 1.938 mm/1.618 – 1.621 mm

DE BMW X5.

Met de X5 betreedt BMW in 1999 nieuw terrein, in de ware zin van het woord. Vanaf het begin combineert de SUV op zelfverzekerde wijze grandeur, elegantie en sportiviteit – en gaat sindsdien aan de leiding in dit segment.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X5 E53 eerste generatie driekwart vooraanzicht rijdend

(BMW E53)

Eind 1999 introduceert BMW niets minder dan een revolutionaire innovatie: het eerste offroad model van het merk. De Sports Utility Vehicle (SUV) met standaard vierwielaandrijving combineert exclusiviteit met sportiviteit en comfort. Een premium SUV met de voor BMW kenmerkende dynamiek. Niet in de laatste plaats te danken aan de geweldige onderstelafstemming en de krachtige motoren met zes of acht cilinders.

De facelift in 2003 zorgt voor een opvallender uitstraling dankzij de herziene BMW nierengrille en duidelijke technische verbeteringen in de vorm van het nieuwe BMW xDrive. Aanzienlijk verbeterde tractie en snellere respons bieden duidelijke voordelen voor de handling en dynamiek. Vanaf 2004 is de BMW X5 4.8is de krachtigste achtcilindermotor leverbaar – gekenmerkt door een inhoud van 4,8 liter en een vermogen van 265 kW (360 pk). Er worden meer dan 500.000 exemplaren van het E53 model geproduceerd.

Productieperiode: 1999 – 2006

Motoren: 3,0 – 4,8 liter (135 – 265 kW, 184 – 360 pk), 6- & 8-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.667 mm/1.872 – 1.925 mm/1.707 – 1.715 mm

DE TWEEDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X5 E70 tweede generatie zijaanzicht rijdend

(BMW E70)

In 2006 liet BMW zien hoe een succesvol concept nog beter gemaakt kan worden. De opvolger van de X5 is voorzien van technische innovaties zoals Adaptive Drive met rolstabilisatie, dat actief de schokdempers aanstuurt. Dankzij het nieuwe design van bijvoorbeeld de wielkuipen oogt de BMW sportiever en dynamischer. De koplampen hebben geïntegreerde, ringvormige lichtringen die de auto zelfs bij schemering en in het donker duidelijk herkenbaar maken als een BMW. Een optionele derde zitrij maakt het nu mogelijk om indien nodig maximaal zes passagiers te vervoeren.

Bij de facelift in 2010 krijgt de X5 LED koplampen en een volledig herzien motorenaanbod. Tot de bestuurdersassistentiesystemen behoort nu ook Speed Limit Info, een actieve cruise control en Sideview: camera’s aan de zijkant van de BMW die een nog beter overzicht bieden.

Productieperiode: 2006 – 2013 

Motoren: 3,0 – 4,8 liter (173 – 300 kW, 235 – 408 pk), 6- & 8-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.854 mm/1.933 mm/1.739 mm

DE DERDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X5 F15 derde generatie driekwart vooraanzicht rijdend

(BMW F15)

Bij de derde generatie van de succesvolle SUV vallen de aerodynamische verbeteringen direct op. Een geavanceerde luchtinlaatsysteem in de voorbumper en een rooster achter de voorwielen reduceren de turbulentie in de voorste wielkuipen. Dit vermindert niet alleen de luchtweerstand, maar geeft de BMW X5 ook een sportieve uitstraling. De harmonieuze proporties stralen toewijding, soevereiniteit en wendbaarheid uit.

Het interieur valt op door elegantie dankzij de Ambiance verlichting en de toepassing van uitvoerig bewerkte materialen zoals dubbel gestikt leder. Een herziene iDrive Touch Controller maakt het bedienen van de uitgebreide bestuurdersassistentiesystemen tot een genot. Deze systemen omvatten cruise control met fileassistent en een LED spotlight die mensen en dieren in het donker verlicht, zodat zij opvallen voor het Night Vision systeem.

Productieperiode: 2013 – 2018

Motoren: 2,0 – 4,4 liter (160 – 330 kW, 218 – 450 pk), 4-, 6- en 8-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.880 – 4.886 mm/1.938 – 1.985 mm/1.717 – 1.762 mm

DE VIERDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X5 G05 vierde generatie driekwart achteraanzicht stilstaand

(BMW G05)

De aanzienlijk toegenomen buitenmaten en de nu eendelige BMW nierengrille van indrukwekkende omvang laten zien dat de BMW X5 nog eens is verbeterd lals het gaat om soevereiniteit en uitstraling. De LED koplampen strekken zich niet langer uit tot aan de nierengrille. Optioneel verlichten ze de weg met Laser Light. De volledig digitale Live Cockpit Professional heeft geen traditionele weergave meer van snelheidsmeter en toerenteller – en is daardoor naar wens instelbaar. Commando’s kunnen zowel met gebaren als stembediening worden gegeven. Vooruitkijkende bestuurdersassistentiesystemen ondersteunen de bestuurder in gevaarlijke situaties, zoals bij het remmen.

Voor in het terrein biedt het Offroad Pack van de BMW X5 vier rijprogramma's voor verschillende soorten terrein. Dit maakt op ieder moment een perfecte rijbeleving mogelijk. Efficiënte, levendige motoren en een instelbaar onderstel zorgen voor wendbaarheid en dynamiek.

Productieperiode: 2018 – heden

Motoren: 2,0 – 4,4 liter (170 – 340 kW, 231 – 462 pk), 4-, 6- en 8-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.922 – 4.938 mm/2.004 – 2.015 mm/1.745 – 1.747 mm

DE BMW X6.

Non-conformisme en kracht komen samen in een auto waarvan het exterieur een uitzonderlijke elegantie en luxe uitstraalt: dit is de BMW X6, de eerste SUV coupé van BMW. Het design is een uitdrukking van krachtige rijdynamiek die zijn weerga niet kent.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X6 E71 eerste generatie driekwart zijaanzicht stilstaand

(BMW E71)

In 2008 verscheen een auto op de weg die zich niet in een hokje liet plaatsen. Is het een coupé? Is het een SUV? Het is geen van beide, hoewel hij de beste eigenschappen van beide combineert. Het is de BMW X6, een auto voor individualisten die in ieder opzicht waarde hechten aan prestaties. Met 6- en 8-cilindermotoren heeft de BMW X6 rijkelijk genoeg vermogen, dat door het Dynamic Performance Control perfect wordt verwerkt. Het DPC zorgt samen met de intelligente xDrive vierwielaandrijving voor een verbeterde stuurprecisie, richtingsstabiliteit en tractie. Het motorkoppel kan nu namelijk continu worden verdeeld over ieder individueel wiel.

Het coupéachtige silhouet geeft de BMW een lage uitstraling, terwijl de compacte koplampen samen met de BMW nierengrille de voorzijde visueel breder maken. Ook qua design is de BMW X6 een en al kracht, een auto als geen ander.

In 2012 werd de uitstraling als onderdeel van een modelupdate subtiel verfijnd. De lichtringen in de koplampen zijn nu ook leverbaar in LED. Er zijn nog meer uitrustingsmogelijkheden beschikbaar: bijvoorbeeld de motorkap met ‘powerdome’.

Productieperiode: 2008 – 2014

Motoren: 3,0 – 4,4 liter (173 – 300 kW, 235 – 408 pk), 6- & 8-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.876 – 4.877 mm/1.983 mm/1.684 – 1.690 mm

DE TWEEDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X6 F16 tweede generatie driekwart vooraanzicht rijdend

(BMW F16)

De opvolger van de E71 versterkt zijn onafhankelijke karakter aanzienlijk. De koplampen lopen door tot aan de BMW nierengrille en versterken de indruk van breedte. De voorzijde is nog steiler geworden. Ook de achterzijde is van bredere lichtunits voorzien. Aan de zijkant vallen de dubbele karakterlijnen op. Vanbinnen omgeeft de BMW de inzittenden met hoogwaardige materialen, volledig nieuw ontworpen instrumenten en in kleur instelbare Ambiance verlichting. Een streamingfunctie maakt een vrijwel eindeloze selectie van muziek en andere content mogelijk.

Het eveneens herziene motorenaanbod levert meer vermogen met verbeterde efficiëntie. Samen met de standaard xDrive vierwielaandrijving en de 8-traps automaat zorgen ze voor een dynamische en wendbare rijbeleving.

Productieperiode: 2014 – 2019 

Motoren: 3,0 – 4,4 liter (190 – 330 kW, 258 – 450 pk), 6- & 8-cilinder

Lengte/hoogte/breedte: 4.909 mm/1.989 mm/1.689 – 1.702 mm

DE DERDE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X6 G06 derde generatie driekwart zijaanzicht stilstaand

(BMW G06)

Krachtige proporties en expressief design zijn de kenmerken van de derde generatie BMW X6 uit 2019. Zowel voor als achter zijn de lichtunits zeer compact en langgerekt. Die versterken de extraverte uitstraling van de BMW, evenals de grote luchtinlaten naast en onder de BMW nierengrille. Met zijn eigen inwendige verlichting en de optionele Laser Light van de koplampen zorgt de grille ervoor dat de coupé SUV zelfs in het donker te herkennen is. Motoren, bestuurdersassistentiesystemen en de standaard xDrive vierwielaandrijving zorgen voor ongeëvenaarde rijdynamiek.

De luxueuze uitrusting omvat optionele bekerhouders met temperatuurregeling voor warme of koude dranken en het Bowers & Wilkings Diamond Surround Sound System met 20 luidsprekers. Met de BMW X6 bereikt u uw bestemming niet alleen snel en veilig, maar ook met het hoogste comfort.

Productieperiode: 2019 – heden

Motoren: 2,0 – 3,0 liter (195 – 250 kW, 265 – 340 pk), 4- & 6-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 4.935 – 4.948 mm/2.004 – 2.019 mm/1.693 – 1.697 mm

DE BMW X7.

Luxe en grandeur verenigen zich met een dynamische rijbeleving – als luxueuze SUV zet de BMW X7 nog hogere standaarden. Een zevenzitter met wendbare rijeigenschappen, elegant en met uitrustingsmogelijkheden die niets te wensen over laten. Van bestuurdersassistentiesystemen tot materialen en comfortuitrusting.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW X7 G07 eerste generatie driekwart vooraanzicht stilstaand

(BMW G07)

De grootste SUV die BMW ooit heeft gebouwd, heeft dankzij zijn minimalistische vormgeving toch een lichte en dynamische uitstraling. Sportief, atletisch en zelfverzekerd houdt hij vast aan de BMW typerende kwaliteiten en geeft er een nieuwe invulling aan. Dankzij een voorwielophanging met onder meer dubbele draagarmen, een multilink achteras, xDrive vierwielaandrijving en de 8-traps automaat zijn het rijcomfort en de krachtige rijdynamiek uitzonderlijk in zijn klasse.

In het interieur krijgt de bestuurder alle relevante informatie via twee 12,3 inch schermen en beschikt hij over verschillende functies en premium bestuurdersassistentiesystemen. Twee schermen achterin bieden entertainment aan boord. Wanneer de passagiers opkijken zien zij een standaard panoramadak dat in het donker is voorzien van 15.000 gekleurde lichtpuntjes.

De BMW X7 is op verschillende manieren te individualiseren. Van Merino leder met contraststiksel tot exclusieve metallic carrosseriekleuren – geen wens blijft onbeantwoord.

Productieperiode: 2019 – heden 

Motoren: 3,0 – 4,4 liter (195 – 340 kW, 265 – 462 pk), 6- & 8-cilinder

Lengte/breedte/hoogte: 5.151 – 5.165 mm/2.000 mm/1.805 mm

DE BMW iX3.

De eerste volledig elektrische BMW SUV combineert de bekende sterke eigenschappen van de X3 – maximale rijdynamiek en premium kwaliteit – met de voordelen van BMW eDrive: prestaties en efficiëntie. Bovendien is de moderne en minimalistische uitstraling erg aansprekend.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW iX3 G08 eerste generatie driekwart zijaanzicht stilstaand

(BMW G08 BEV)

De elektrische versie van de BMW X3 werd in april 2018 voorgesteld als conceptcar en kwam begin 2021 bij de dealers. Met de vijfde generatie BMW eDrive technologie, een krachtige 210 kW (286 pk) en een koppel van 400 Nm dat direct vanuit stilstand beschikbaar is. Samen met de geavanceerde afstemming van het onderstel zorgt dit zelfs op lange reizen voor een ongeëvenaarde rijdynamiek. Niet in de laatste plaats dankzij het recuperatiesysteem bedraagt de actieradius liefst 450 kilometer (WLTP).

Ook het interieur van de iX3 is indrukwekkend. Een moderne, elegante ambiance komt hier samen met de geanimeerde BMW Live Cockpit en details zoals de blauwe startknop. De BMW iX3 voelt zich zowel in de stad als offroad helemaal thuis.

Productieperiode: 2021 – heden

Motoren: elektromotor (210 kW, 286 pk)

Lengte/breedte/hoogte: 4.734 mm/1.891 mm/1.668 mm

DE BMW iX.

De eerste volledig elektrische SUV van BMW met vierwielaandrijving – de BMW iX biedt luxe en verfijnd minimalisme, gecombineerd met de modernste motortechnologie. Maximaal comfort komt samen met monolithisch design en een uniek gevoel van ruimte: de auto van een nieuwe generatie.

Lees meer

DE EERSTE GENERATIE.

BMW X modellen BMW iX I20 eerste generatie driekwart zijaanzicht stilstaand

(BMW i20)

Alleen al de voorzijde van de BMW iX zorgt voor een expressieve verschijning: de extreem compacte koplampen vormen een contrast met de verticale, grote BMW nierengrille. Daarachter zit een reeks sensoren. Verder heeft de BMW een helder, consistent aerodynamisch design met verzonken portiergrepen en een heldere designtaal.

Met een indrukwekkende actieradius van 600* km (WLTP) en een systeemvermogen van 370* kW (500* pk) dankzij de vijfde generatie BMW eDrive technologie onderscheidt de BMW zich met technische precisie, vooruitgang en dagelijkse inzetbaarheid.

In het interieur zet de iX de bekende BMW kwaliteiten, zoals comfort, sportiviteit en innovatie, voort met een volledig nieuwe interieurbeleving. De volledig nieuw ontworpen iDrive is de logische evolutie voor eenvoudige en natuurlijke bediening. Informatie verschijnt op naar de bestuurder gedraaide schermen of wordt op de voorruit geprojecteerd via een head-up display. Uitgebreide bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een zowel comfortabele als veilige rijbeleving. De BMW iX is een toekomstgerichte, volledig elektrische premium SUV.

Productieperiode: vanaf eind 2021

Motoren*: elektromotor (meer dan 370 kW, 500 pk)

Lengte/breedte/hoogte*: 4.900 mm/xxx mm/1.700 mm

*voorlopige waarden

BMW X modellen BMW modellen voor BMW dealer

BMW PREMIUM SELECTION.

BMW X modellen BMW X3 G01 driekwart vooraanzicht rijdend

BMW X3.

BMW X modellen BMW X5 G05 driekwart zijaanzicht stilstaand

BMW X5.

BMW X modellen BMW X7 G07 driekwart vooraanzicht stilstaand

BMW X7.

BMW X modellen BMW X1 F48 driekwart vooraanzicht rijdend

BMW X1.

BMW X modellen BMW X3 M model G01 MP driekwart vooraanzicht stilstaand

BMW X3 M MODEL.

BMW X modellen BMW X5 M model G05 MP zijaanzicht stilstaand

BMW X5 M MODEL.

BMW X modellen BMW X7 M model G07 MP driekwart vooraanzicht rijdend

BMW X7 M MODEL.

BMW X modellen BMW X2 F39 vooraanzicht stilstaand

BMW X2.

BMW X modellen BMW X4 G02 driekwart achteraanzicht rijdend

BMW X4.

BMW X modellen BMW X6 G06 driekwart zijaanzicht stilstaand

BMW X6.

BMW X modellen BMW iX3 G08 bovenaanzicht

BMW iX3.

BMW X modellen BMW X2 M model F39 MP driekwart vooraanzicht stilstaand

BMW X2 M MODEL.

BMW X modellen BMW X4 M model G02 MP driekwart vooraanzicht stilstaand

BMW X4 M MODEL.

BMW X modellen BMW X6 M model G06 MP zijaanzicht stilstaand

BMW X6 M MODEL.

BMW X modellen BMW iX I20 driekwart zijaanzicht stilstaand

BMW iX.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Disclaimer reference invalid