BMW X6 achterzijde vanuit bovenaanzicht

THE X6

DE BMW X6: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

De nieuwe BMW X6 is in elk opzicht indrukwekkend. Met vooruitstrevende technologie zoals het Adaptieve M onderstel Professional of de adaptieve luchtvering op voor- en achteras en het xOffroad Pack biedt hij ongekende rijdynamiek. De innovatieve BMW nierengrille ‘Iconic Glow’ en het BMW Laserlight in specifiek X design tonen zijn uitbundige karakter en pioniersgeest. De BMW bestuurdersassistentiesystemen van de nieuwste generatie garanderen een hoog niveau van veiligheid. Het interieur verwelkomt u met toonaangevende voorzieningen zoals bekerhouders met temperatuurregeling en het bedieningsconcept van het BMW Operating System 7.0 met een indrukwekkend 12,3 inch touchscreen. Status pro in plaats van status quo.

Lees meer
THE X6DE BMW X6: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

BMW X6 MODELVARIANTEN.

AUTORITEIT KENT VELE GEZICHTEN.

xLine

De BMW X6 met xLine straalt robuuste sportiviteit uit. Aan de buitenkant creëren expressieve designelementen het opvallende X karakter – herkenbaar aan de BMW nierengrille en het element in de achterbumper in zijdeglans aluminiumkleur, evenals aan de dorpelverbreders in zijdeglans aluminium – die de perfecte omlijsting vormen voor uw volgende avontuur.

BMW X6, xLine, configureren

De BMW X6 met xLine straalt robuuste sportiviteit uit. Aan de buitenkant creëren expressieve designelementen het opvallende X karakter – herkenbaar aan de BMW nierengrille en het element in de achterbumper in zijdeglans aluminiumkleur, evenals aan de dorpelverbreders in zijdeglans aluminium – die de perfecte omlijsting vormen voor uw volgende avontuur.

  • Exterieur

  • Interieur

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de BMW X6 een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het Adaptieve M Oonderstel, de Steptronic Sport transmissie, het M Sportuitlaatsysteem, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische kwaliteiten.

BMW X6, M Sportpakket, configureren

Het M Sportpakket verleent de BMW X6 een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het Adaptieve M Oonderstel, de Steptronic Sport transmissie, het M Sportuitlaatsysteem, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische kwaliteiten.

  • Exterieur

  • Interieur

BMW Individual

De BMW Individual uitrustingen benadrukken de markante verschijning van de nieuwe BMW X6 met exclusieve carrosserielakken in combinatie met hoogwaardige lederuitrustingen en interieurlijsten.

BMW X6, BMW Individual, configureren

De BMW Individual uitrustingen benadrukken de markante verschijning van de nieuwe BMW X6 met exclusieve carrosserielakken in combinatie met hoogwaardige lederuitrustingen en interieurlijsten.

  • Exterieur

  • Interieur

DE RIJDYNAMIEK VAN DE NIEUWE BMW X6.

HEER EN MEESTER OP DE WEG.

BMW X of BMW M, op elk terrein voelen ze zich helemaal thuis. Met rijdynamiek-componenten zoals het Adaptieve M onderstel Professional in combinatie met het xDrive vierwielaandrijvingssysteem levert de BMW X6 topprestaties op iedere ondergrond. Ervaar de dominantie tot in detail.

Close-up van het M Sportuitlaatsysteem van de BMW X6

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een sound die via de Driving Experience Control in de rijprogramma’s SPORT en SPORT+ nog krachtiger kan klinken, terwijl in het op comfort gerichte rijprogramma subtiel-sportieve klanken te horen zijn.
BMW X6 Adaptief M onderstel

Adaptief M onderstel.

Het Adaptieve M onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk gewenst moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
BMW X6 met close-up van M Carbon spiegelkappen

M Carbon spiegelkappen.

De M Carbon spiegelkappen benadrukken het krachtige, sportieve design van de BMW X6.
BMW X6 met close-up van M Carbon achterspoiler

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het krachtige en sportieve design van de BMW X6 en vermindert de ongewenste opwaartse kracht aan de achteras merkbaar.
BMW X6 interieur met focus op sportstoelen

Sportstoelen voor bestuurder en passagier.

Sportief en comfortabel: de individueel instelbare sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier worden gekenmerkt door tal van verstelmogelijkheden, waaronder de leuningbreedte en de hoek van de zitting. De wangen van zitting en rugleuning zijn hoger. Dit biedt samen met de verstelbare bovenbeensteun uitstekende ergonomie en betere zijdelingse steun bij vlot bochtenwerk.
BMW X6 met vierwielaandrijving xDrive

xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- of oversturen in bochten.
BMW X6 interieur met focus op offroadmodi

xOffroad Pack.

Voor de nieuwe BMW X6 is het xOffroad Pack beschikbaar, waarmee u zowel op de weg als op minder vaste ondergrond altijd veilig en vlot onderweg bent. Vier individueel selecteerbare offroad-rijprogramma’s passen de vierwielaandrijving xDrive nog exacter aan de actuele ondergrond aan – voor een nog betere tractie op zand, steen, gravel of sneeuw.
BMW X6 interieur met focus op Driving Experience Control

Driving Experience Control.

De Driving Experience Control biedt u keuze uit het standaard geactiveerde rijprogramma COMFORT, het op efficiëntie gerichte rijprogramma ECO PRO en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het interactieve rijprogramma ADAPTIVE (beschikbaarheid uitrustingsafhankelijk) past het adaptieve onderstel, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

DESIGNHIGHLIGHTS NIEUWE BMW X6.

LAAT HET HART SNELLER KLOPPEN.

De gespierd ogende carrosserie van de nieuwe BMW X6 straalt pure kracht uit – een hint naar de machtige BMW TwinPower Turbo 8-cilinder 530 pk sterke benzinemotor. Zijn atletische designtaal wordt versterkt door de robuuste 22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaakstyling en verdere sportieve details. Uitrustingsmogelijkheden zoals de BMW nierengrille ‘Iconic Glow’, het BMW Laserlight in specifiek X design en het glazen panoramadak Sky Lounge zijn aanvullende, typerende accenten. Het interieur is al even indrukwekkend met exclusieve designdetails zoals de glasapplicatie ‘CraftedClarity’, de sportstoelen en de ambianceverlichting.

Man leunt tegen BMW X6 in zijaanzicht in stedelijke omgeving
Close-up van de BMW X6 voorzijde met BMW nierengrille ‘Iconic Glow’ vanuit bovenaanzicht

BMW nierengrille ‘Iconic Glow’.

De BMW nierengrille ’Iconic Glow’ vormt een indrukwekkende eyecatcher. De innovatieve LED vezeltechnologie maakt opzienbarende verlichtingsdesigns in wit mogelijk – bijvoorbeeld tijdens het rijden of bij het openen en afsluiten van de BMW X6.
Close-up van de BMW X6 met focus op BMW Laserlight

BMW Laserlight.

Het BMW Laserlight is uitgevoerd in specifiek X design en schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 500 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Dit verbeterde zicht in het donker zorgt voor een aanzienlijke toename van de veiligheid. De blauwe X signatuur en het opschrift 'BMW Laser' onderstrepen de innovatieve technologie van de auto.
Zijaanzicht van de BMW X6 met focus op Welcome Light Carpet

Welcome Light Carpet.

Het Welcome Light Carpet projecteert een sfeervol lichtdesign op de grond voor de portieren en zorgt al voor het instappen voor een warm welkom. Ook is uitstappen in het donker dankzij het Welcome Light Carpet nog comfortabeler en veiliger.
Close-up van glazen panoramadak BMW X6

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt, wanneer geopend, veel frisse lucht en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop of met de sleutel van de BMW is het voorste deel van het panoramadak volledig automatisch te openen en te sluiten. Het panoramadak is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie voor het voorste deel, een zonwering en een windgeleider.
BMW X6 exterieur met focus op lichtmetalen wiel

22 inch lichtmetalen M wielen in Dubbelspaakstyling 742 M met bredere achterbanden.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaakstyling 742 M, uitgevoerd in Jet Black, met bredere achterbanden, voor 9,5 J x 22 inch met bandenmaat 275/35 R 22, achter 10,5 J x 22 inch met bandenmaat 315/30 R 22.
BMW X6 cockpit met zicht op ambianceverlichting

Ambianceverlichting.

De ambianceverlichting inclusief contourverlichting in voor- en achterportieren creëert een ontspannende, behaaglijke sfeer in het interieur. Het Welcome Light Carpet verlicht bij het in- en uitstappen het gebied voor de autoportieren. Voor de ambianceverlichting kunt u kiezen uit zes dimbare lichtdesigns in de kleuren wit, blauw, oranje, brons, sering en groen.
BMW X6 interieur met focus op glasapplicatie ‘CraftedClarity’

Glasapplicatie ‘CraftedClarity’ voor bedieningselementen.

De glasapplicatie 'CraftedClarity' omvat met de hand vervaardigde glaselementen die het interieur zowel visueel als tastbaar verfraaien. Zo zijn details van de transmissiehendel, de volumeregelknop, de iDrive Controller en de start-/stopknop vervaardigd uit hoogwaardig kristal.
Interieur met close-up van BMW X6 glazen panoramadak Sky Lounge

Glazen panoramadak Sky Lounge.

Het glazen panoramadak Sky Lounge zorgt overdag voor een royaal gevoel van ruimte en in het donker voor een sfeervolle ambiance dankzij een uit meer dan 15.000 lichtelementen samengestelde verlichting. Het lichtdesign kan in de zes kleuren van de ambianceverlichting worden geschakeld.

DE INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VAN DE NIEUWE BMW X6.

HIEROP HEEFT DE TOEKOMST GEWACHT.

De BMW X6 is een geboren leider: met een reeks ultramoderne technologieën en functies die het mogelijk maken om iedere rit met het hoogst mogelijke comfort te combineren. Innovatieve functies zoals de BMW Digital Key, bekerhouders met temperatuurregeling of het indrukwekkende 12,3 inch touchscreen Control Display bieden bedieningsgemak in iedere situatie. Dankzij Entertainment System Professional achterin, comfortstoelen met massagefunctie en ventilatie en het Ambient Air pakket wordt een maximale hoeveelheid entertainment en weldaad geboden.

Close-up van het bagageruimtepakket van de BMW X6

Bagageruimtepakket.

Het bagageruimtepakket bevat niet alleen flexibele bevestigingsnetten en geleide- en anti-sliprails in de bagageruimte, maar ook het flexnet, dat aan verschillende ogen kan worden bevestigd en ook als boodschappentas kan worden gebruikt.
Close-up van het BMW interieur met focus op bekerhouders met temperatuurregeling

Bekerhouders met temperatuurregeling.

De bekerhouders met temperatuurregeling in de middenconsole kunnen dranken afzonderlijk koelen of warm houden. Deze functie is middels toetsen links en rechts activeerbaar. De ambianceverlichting geeft bovendien de geselecteerde functie aan (blauw voor koelen, rood voor warmhouden).
BMW X6 cockpit met zicht op BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert alle voor het rijden relevante gegevens op de voorruit, in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Zo kan die zich optimaal concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden (uitrustingsafhankelijk) onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
BMW X6 cockpit met zicht op BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch.
Close-up van het BMW interieur met focus op speaker

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System met twee diamond-tweeters biedt op elke zitplaats in uw BMW een geluidskwaliteit van topklasse. Twintig gericht geplaatste luidsprekers zorgen met een totaal vermogen van 1.500 watt voor een fascinerende geluidservaring. De omlijsting van de afzonderlijke luidsprekers met specifieke verlichting onderstreept de voortreffelijke geluidskwaliteit van het systeem ook visueel.
Close-up van het BMW interieur met focus op Entertainment System Professional achterin

Entertainment System Professional achterin.

De uitrusting Entertainment System Professional achterin omvat twee afzonderlijke hoge-resolutie kleurenschermen van 10,2 inch (in hoek verstelbaar) met touch-functie en een Blu-ray-speler. Dit maakt tijdens het rijden navigatie en internetgebruik mogelijk (mobiele-telefooncontract vereist). Daarnaast biedt het systeem een USB-poort en aansluitingen voor mp3-spelers, spelconsoles en koptelefoons (ook draadloos).
BMW X6 close-up Ambient Air pakket geuren

Ambient Air pakket.

Het Ambient Air pakket omvat een geur- en luchtionisatiefunctie. U kunt kiezen uit verschillende geuren die speciaal voor de BMW zijn samengesteld. Het is mogelijk om telkens twee daarvan parallel aan elkaar te plaatsen en deze afwisselend te gebruiken.

ASSISTENTIESYSTEMEN EN CONNECTIVITEIT.

PIONIER IN PERFECTIE.

De nieuwe BMW X6 heeft behalve voor alle technologieën en functies zoals het BMW Head-Up Display ook nog genoeg plaats voor talrijke assistenten en diensten. De nieuwste BMW assistentiesystemen garanderen te allen tijde een maximaal niveau van veiligheid. Dat zijn onder meer de Reversing Assistant of de Driving Assistant Professional met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Local Hazard Warning en Lane Departure Warning met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen. Dankzij het innovatieve spraakgestuurde assistentiesysteem BMW Intelligent Personal Assistant kunt u zich concentreren op wat belangrijk is: puur rijplezier.

BMW X6 cockpit met zicht op BMW Head-Up Display
BMW X6 cockpit met zicht op BMW Intelligent Personal Assistant in BMW Head-Up Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent zou zijn? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW X6 cockpit met zicht op klimaatinstellingen

Automate My Habits.

Zet u de stoelverwarming altijd op de derde stand als het koud is? Automate My Habits onthoudt de instellingen van uw voorkeur en automatiseert deze desgewenst. Zo kunt u genieten van de rit terwijl de BMW Intelligent Personal Assistant ervoor zorgt dat u zich prettig voelt. Verdere automatiseringsfuncties volgen.
BMW X6 cockpit met zicht op Connected Music in BMW Head-Up Display

Connected Music.

Luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM-kaart tot wel 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Spotify, Deezer en Napster.
Bestuurder ondersteund door BMW X6 ConnectedDrive Services

ConnectedDrive Services.

De uitrusting ConnectedDrive Services biedt toegang tot de digitale wereld van BMW. Blijf op elk moment optimaal geïnformeerd door onderweg gebruik te maken van apps in de auto, zoals nieuwsberichten, weerbericht en landinformatie. De uitrusting ConnectedDrive Services dient als basispakket om andere digitale diensten van BMW te kunnen boeken.
BMW X6 cockpit met zicht op Parking Assistant Plus in BMW Head-Up Display

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View, bestaande uit Top View, Panorama View en Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW X6 cockpit met zicht op Driving Assistant Professional in BMW Head-Up Display

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Emergency Stop Assistant, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.
Man houdt Connected Package Professional in hand

Connected Package Professional.

Personal Assistant Service, Remote Services, Apple CarPlay® voorbereiding, In-Car Experiences of de Connected Navigation diensten Real Time Traffic Information en Parking Space Assistant? Waarom separaat boeken? Neem alles tegelijk! Met het BMW Connected Package Professional kunt u deze diensten van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uitproberen.
Connected Command vanaf achterbank

Connected Command.

U wilt zich volledig op de weg concentreren? Geef dan uw passagiers de touwtjes in handen. Met Connected Command is dit heel gemakkelijk. Via de BMW Connected App kunnen passagiers - met uw toestemming - het entertainment- en navigatiesysteem bedienen en belangrijke functies van de airconditioning voor u instellen.
BMW X6 technical data

BMW X6 TECHNICAL DATA

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 varieert tussen de 6,6 en 12,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 187 en 283 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.