BMW iX3 G08 Mineralweiß metallic modellen en uitrustingen

THE iX3

BMW iX3 G08 Mineralweiß metallic modellen en uitrustingen

DE ELEKTRISCHE BMW iX3: MODELLEN & UITRUSTINGEN.

THE iX3DE ELEKTRISCHE BMW iX3: MODELLEN & UITRUSTINGEN.

De BMW iX3 geeft een nieuwe betekenis aan emissievrij rijden. Met de vijfde generatie van BMW eDrive technologie verenigt de eerste volledig elektrische SAV de toekomstgerichte aandrijving van een elektromotor met de uitstekende rijdynamiek van de BMW X familie. Innovatieve functies zoals de adaptieve recuperatie verhogen de efficiëntie met energieterugwinning bij het remmen, door de benodigde vertraging en de remwerking intelligent op elkaar aan te passen afhankelijk van verschillende beïnvloedende factoren. Uitrustingen zoals het standaard adaptieve onderstel zorgen voor puur rijplezier - en dat met een praktische actieradius tot 460 km*. Bovendien bent u dankzij intelligente bestuurdersassistentiesystemen en digitale diensten altijd veilig en comfortabel onderweg. Met de op maat gemaakte producten en diensten van BMW Charging verloopt het opladen van de BMW iX3 met het grootste gemak en maximale efficiëntie.

 

*De waarden zijn volgens de WLTP meetmethode berekend.

Lees meer

MODELLEN EN UITRUSTINGEN VAN DE BMW iX3.

Model Executive

Het model Executive voegt aan de al omvangrijke standaarduitrusting talrijke functionele zaken toe voor nog meer comfort en veiligheid. Behalve vele praktische details zorgen, de stoelverwarming voorin en de Ambiance verlichting voor een goede sfeer in uw BMW.

BMW iX3 G08 Model Inspiring Sophistograu Brillianteffekt driekwart vooraanzicht

Het model Executive voegt aan de al omvangrijke standaarduitrusting talrijke functionele zaken toe voor nog meer comfort en veiligheid. Behalve vele praktische details zorgen, de stoelverwarming voorin en de Ambiance verlichting voor een goede sfeer in uw BMW.

 • Exterieur

 • Interieur

Model High Executive

Het model High Executive vult het model Executive aan met een indrukwekkende hoeveelheid verdere uitrustingen, die voor nóg meer comfort en veiligheid zorgen. Behalve sportieve 20 inch aerodynamische wielen en de esthetische Adaptieve LED koplampen, overtuigt de uitvoering High Executive met verdere functionele uitrustingen, die de bestuurder tijdens het rijden ontlasten en zo voor een nog ontspannender rijbeleving zorgen.

BMW iX3 G08 Model Impressive Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht

Het model High Executive vult het model Executive aan met een indrukwekkende hoeveelheid verdere uitrustingen, die voor nóg meer comfort en veiligheid zorgen. Behalve sportieve 20 inch aerodynamische wielen en de esthetische Adaptieve LED koplampen, overtuigt de uitvoering High Executive met verdere functionele uitrustingen, die de bestuurder tijdens het rijden ontlasten en zo voor een nog ontspannender rijbeleving zorgen.

 • Exterieur

 • Interieur

NU STANDAARD UITGERUST MET EXECUTIVE UITVOERING.

 • 01 Metallic exterieurlak
 • 02 19 inch lichtmetalen wielen in Bicolor Jet Black
 • 03 Adaptief onderstel
 • 04 Dashboard uitgevoerd in Sensatec
 • 05 Panoramadak
 • 06 Driving Assistant Professional
 • 07 Active Protection
 • 08 Stof / leder combinatie 'Leatherette'
 • 09 Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)
 • 10 Scheidingsnet bagageruimte en achterbank
 • 11 Inklapbare buitenspiegels met automatisch dimmende buitenspiegel bestuurderszijde
 • 12 Automatisch dimmende binnenspiegel
 • 13 Elektrisch verstelbare voorstoelen
 • 14 Opbergpakket
 • 15 Elektrisch verwarmde voorstoelen
 • 16 Ambiance verlichting
 • 17 Automatische 3-zone airconditioning
 • 18 LED koplampen met uitgebreide functionaliteit
 • 19 Telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid
 • 20 WiFi hotspot
 • 21 BMW Live Cockpit Professional
 • 22 BMW Connected Pack Professional II

De BMW iX3 in detail: ontdek de motoren en technische gegevens.

Een nieuwe dimensie van emissievrij rijplezier. Kom meer te weten over de elektrische BMW iX3, zoals pk, Nm en acceleratie.

Lees meer

DE GEËLEKTRIFICEERDE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW iX3.

Aandrijvings- en ondersteltechnologieën van de BMW in een overzicht.

Zijn bijzondere rijdynamiek en efficiënte vermogen dankt de BMW iX3 vooral aan de vijfde generatie BMW eDrive technologie. De elektrische aandrijvingsunit bestaande uit elektromotor, transmissie en regelelektronica zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en rijplezier. De hoogvoltage-accu met speciaal ontwikkelde lithium-ion-cellen voorziet de elektromotor van energie. De directe aandrijving zorgt ervoor dat al vanuit stilstand het maximale koppel beschikbaar is en maakt een vloeiende acceleratie zonder onderbrekingen mogelijk. In combinatie met het adaptieve onderstel, dat de dempingskarakteristiek op de specifieke rijomstandigheden aanpast, zijn het hoogste comfort en precieze rijdynamiek op alle wegen gegarandeerd. Op deze manier biedt de BMW iX3 een perfect samenspel van efficiëntie, prestaties en soevereine gemoedsrust. Bovendien onderstrepen de buitengewone designhighlights in BMW i Blau en toekomstgerichte technologieën zoals de optionele 20 inch aerodynamische wielen of het iconische Sounddesign de exclusiviteit van de auto. Met de als optie te kiezen BMW nierengrille van de BMW Individual Hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang en de hoogglans ruitomlijsting en dakrailing, wordt de dynamiek nog verder benadrukt. Zo wordt iedere rit met de BMW iX3 een energieke ervaring.

BMW iX3 G08 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht rijdend
Elektrische aandrijvingsunit vijfde generatie BMW iX3 G08

Elektrische aandrijvingsunit.

De geïntegreerde aandrijvingsunit met elektromotor, transmissie en regelelektronica zit in één gewichts- en ruimtebesparende aluminium behuizing. De directe, spontane reactie op het gaspedaal zorgt voor het BMW typerende rijplezier. Doordat er geen zeldzame grondstoffen voor nodig zijn, is de elektromotor bijzonder duurzaam.
Recuperatie remenergieterugwinning BMW iX3 G08

Recuperatiesysteem.

Het recuperatiesysteem zet de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen om in stroom en slaat deze op in de hoogvoltage-accu. Deze stroom wordt vervolgens weer gebruikt voor de aandrijving, wat de actieradius vergroot. De mate van recuperatie is in vier niveaus naar persoonlijke voorkeur instelbaar, wat duidelijk bijdraagt aan het comfort.
Hoogvoltage-accu BMW iX3 G08

Hoogvoltage-accu.

De hoogvoltage-accu met speciaal ontwikkelde lithium-ion cellen voorziet de elektromotor van energie en is goed beschermd in de voertuigbodem geïntegreerd. De accu wordt opgeladen aan een huishoudelijk stopcontact, een BMW Wallbox of een openbaar laadstation. Het accumanagementsysteem zorgt voor een efficiënt laadproces en optimaal aandrijfvermogen.
20 inch aerodynamische wielen in styling 843 Bicolor met bredere achterbanden BMW iX3 G08 Mineralweiß metallic close-up wiel

20 inch aerodynamische wielen in styling 843 Bicolor met bredere achterbanden.

Aerodynamische wielen in styling 843, uitgevoerd in Bicolor Jet Black, gepolijst, met bredere achterbanden, voor 8 J x 20 inch met bandenmaat 245/45 R 20, achter 9,5 J x 20 inch met bandenmaat 275/40 R 20.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 Mineralweiß metallic rijdend

BMW IconicSounds Electric.

Met BMW IconicSounds Electric kunt u de emotionele beleving van het volledig elektrische rijden nog verder versterken. De geluiden zorgen voor een directe akoestische feedback op verschillende rijbewegingen. Het geluid wordt binnen afgespeeld via het audiosysteem en buiten via de componenten van de akoestische voetgangerswaarschuwing.
Adaptief onderstel BMW iX3 G08 interieur transmissiehendel

Adaptief onderstel.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie en zo het afrolcomfort van uw BMW te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen. De standaardinstelling COMFORT biedt bovendien een hoger rijcomfort.
BMW iX3 G08 bestuurdersassistentiesystemen video

BESTUURDERSASSISTENTIESYSTEMEN VAN DE BMW iX3.

DE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW iX3.

Bestuurdersassistentiesystemen en connectiviteit van de BMW iX3.

De BMW iX3 wijst de weg. De modernste bestuurdersassistentiesystemen zoals het standaard Driving Assistant Professional ondersteunen u met deels geautomatiseerde systemen bij iedere rijsituatie. De Parking Assistant Plus maakt met Surround View, Parking Assistant en de achteruitrijassistent het parkeren en manoeuvreren een stuk gemakkelijker. De BMW Intelligent Personal Assistant staat als ultieme voertuigexpert voor u klaar. Hij geeft u informatie over de status van uw auto, tips voor zo efficiënt mogelijk rijden en maakt het mogelijk om verschillende interieurfuncties eenvoudig met uw stem te bedienen. Entertainmentfuncties zoals de smartphone integratie met Android Auto of Apple CarPlay zorgen voor amusement en informatie. Met de digitale diensten van Connected Charging blijft u onderweg op de hoogte van de actuele accustatus en de volgende laadmogelijkheid. U kunt de laadvoortgang op ieder moment beheren, voor een zorgeloze en ontspannen rit met de BMW iX3. Daarnaast wordt de routeplanning eenvoudiger gemaakt door automatisch laadstops toe te voegen en aanvullende informatie te geven over laadstations en interessante POI's in de buurt. Zo kunt u bijvoorbeeld in een café uw tijd optimaal benutten tijdens een laadstop.

Cockpit BMW iX3 G08
Parking Pack Plus BMW iX3 G08 Control Display interieur

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 Control Display interieur

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Emergency Stop Assistant en Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.
Assisted Driving View BMW iX3 G08 instrumentenpaneel interieur

Assisted Driving View.

De Assisted Driving View toont in real time de door diverse assistentiesystemen verzamelde gegevens over de omgeving van de auto. Dankzij een geanimeerde 3D weergave in het dashboard kunt u duidelijk zien hoe uw auto de actuele verkeerssituatie waarneemt en zo de werking van de systemen begrijpen.
Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functionaliteit BMW iX3 G08 instrumentenpaneel interieur

Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functionaliteit.

De inschakelbare Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functieomvang ontlast u in eentonige verkeerssituaties. Het systeem helpt u om de BMW in het midden van de rijstrook te houden, biedt assistentie bij smalle rijstroken en vergemakkelijkt het rijden op autosnelwegen.
Active Cruise Control met Stop & Go functie BMW iX3 G08 instrumentenpaneel interieur

Active Cruise Control met Stop & Go functie.

De Active Cruise Control met Stop & Go functie houdt bij snelheden van 30 tot 210 km/h automatisch de gewenste afstand tot uw voorligger, in fileverkeer zo nodig door tot stilstand te komen en weer te accelereren. Met Speed Limit Assist kunt u de ter plaatse geldende snelheidslimiet overnemen in de Cruise Control. De bij deze uitrusting inbegrepen Front Collision Warning met remfunctie reageert op stilstaande voertuigen, voetgangers en fietsers.
BMW Live Cockpit Professional BMW iX3 G08 instrumentenpaneel interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar hoge resolutie Touch Control Display van 10,25 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder andere via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 Control Display interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW Maps BMW iX3 G08 Control Display interieur

BMW Maps.

Bij de planning en voorbereiding, tijdens de rit en zelfs bij het parkeren: BMW Maps zorgt voor een uitstekende navigatie ervaring. Maak uw reis nog comfortabeler en persoonlijker - dankzij de intuïtieve bediening en de perfect op de bestuurder afgestemde navigatie.
Connected Charging Service BMW iX3 G08 Control Display interieur

Connected Charging Service.

Met de digitale services van Connected Charging gebruikt u de elektrische actieradius van uw BMW i model optimaal en efficiënt. Al bij de planning van uw rit wijst het systeem u doeltreffend op de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en informeert het u vooraf over bijvoorbeeld de beschikbaarheid en de aangeboden laadcapaciteiten.
Smartphone integratie BMW iX3 G08 Control Display interieur

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
BMW Digital Key BMW iX3 G08

BMW Digital Key.

Waarom een autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u maximaal vijf personen met een daarvoor geschikte smartphone op deze manier toegang bieden tot uw BMW. Daarbij kunt u onder meer vermogen en topsnelheid van de auto beperken voor bijvoorbeeld beginnende bestuurders.
Connected Music (inclusief Spotify) BMW iX3 G08 Control Display interieur

Connected Music (inclusief Spotify).

Luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart tot wel 30 miljoen songs van BMW muziekpartner Spotify.
BMW iX3 G08 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht stilstaand

AANSCHAF & SERVICE.

BMW elektromobiliteit BMW i modellen en BMW hybride modellen

ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ervaar baanbrekende elektrische en Plug-in Hybride modellen die indrukwekkende dynamiek combineren met puur rijplezier.
BMW iX3 G08 driekwart vooraanzicht stilstaand

TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW iX3 G08 driekwart vooraanzicht stilstaand

TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW elektromobiliteit BMW i modellen en BMW hybride modellen

ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ervaar baanbrekende elektrische en Plug-in Hybride modellen die indrukwekkende dynamiek combineren met puur rijplezier.

Stroomverbruik.

 • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX3 is 18,5 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-07-2020. Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.