BMW WINTERCHECK.

DE WINTER WORDT GEWELDIG.

MET DE BMW WINTERCHECK.

DE WINTER WORDT GEWELDIG.MET DE BMW WINTERCHECK.

Wat de winter ook brengt, u wilt zorgeloos genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom is er speciaal voor u de BMW Wintercheck ontwikkeld. Onze experts checken uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat u weer helemaal winterklaar bent.

Lees meer

En omdat wij iedereen een geweldige winter wensen, kost de BMW Wintercheck nu tijdelijk maar €50,-. Bovendien ontvangt u bij een BMW Wintercheck 25% voordeel op nieuwe ruitenwisserbladen (nu al vanaf € 44,- per set), en zijn er aantrekkelijke kortingen op andere geselecteerde winteraccessoires. Met een BMW Wintercheck wordt de winter pas echt geweldig.
 

Lees meer

BMW WINTERCHECK - CONTROLE OP 20 PUNTEN*

√  Motoroliepeil
  Koelvloeistofniveau
√  Ruitensproeiervloeistof
  Vorstbeveiliging koelvloeistof
√  Vorstbeveiliging ruitensproeiervloeistof
√  Verlichting
√  Koplamphoogte
√  Wisserbladen
√  Bandenspanning en initialisatie
Profieldiepte banden
 

* Bovenstaande wintercheck betreft verbrandingsmotoren en PHEV modellen. Vraag uw BMW dealer of Erkend Service Partner naar de wintercheck voor elektrische modellen.

Lees meer

√  Beschadiging van banden
√  Onderzijde voertuig inclusief remleidingen en onderstel
√  Motorruimte inclusief riem(en)
√  Waterafvoeren
√  Claxon
√  Remblokken en remschijven
√  Verwarming en airco
√  Auto uitlezen op foutmeldingen
√  Auto uitlezen ter controle van boordnet accu
√  Navigatiekaarten

 

Lees meer

GRIP OP DE WINTER.

GRIP OP DE WINTER.

15% VOORDEEL OP WINTERWIELSETS.

In de winter maken wielen het verschil. Winterbanden bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7°C komt, en dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Daarom heeft BMW een groot assortiment BMW Winterwielsets, met de exclusieve BMW Stermarkering. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid. Bovendien ontvangt u nu tijdelijk 15% voordeel op alle BMW Winterwielsets.

BMW herstelwerkzaamheden

VOOR ONZE NATTE WINTERS.

Nederlandse winters kennen vaak meer regen dan sneeuw. Daarom mogen goede ruitenwisserbladen niet ontbreken bij het winterklaar maken van uw BMW. Daarom krijgt u onder andere bij een BMW Wintercheck nu 25% voordeel op nieuwe BMW ruitenwisserbladen.
 

Lees meer
BMW accessoires

WINTER WANNAHAVES.

15% VOORDEEL OP WINTERACCESSOIRES.

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires maakt u het geweldig. Of u nu zoekt naar dakdragers, winterwielen of vloermatten, u vindt het in de BMW webshop. En daar geldt nu tijdelijk een korting van 15% op het geselecteerde winterassortiment. Zo wordt de winter pas echt geweldig.
 

Lees meer
  • *Deze actie is geldig tot 28-02-2021.