Backstage bij BMW

KOM BACKSTAGE BIJ BMW OP ZATERDAG 2 JUNI.

EN ONTDEK HOE WIJ WERKEN AAN HET RIJPLEZIER VAN UW BMW.

KOM BACKSTAGE BIJ BMW OP ZATERDAG 2 JUNI.

EN ONTDEK HOE WIJ WERKEN AAN HET RIJPLEZIER VAN UW BMW.

KOM BACKSTAGE BIJ BMW OP ZATERDAG 2 JUNI.EN ONTDEK HOE WIJ WERKEN AAN HET RIJPLEZIER VAN UW BMW.

Op zaterdag 2 juni openen we de deuren van de werkplaats voor u en alle BMW rijders. We nodigen u uit voor een uniek kijkje achter de schermen, waarbij u mee kunt kijken met onze monteurs en hen alles kunt vragen wat u altijd al heeft willen weten over uw eigen BMW. Tijdens uw deelname aan Backstage bij BMW ontvangt u een kosteloze Vakantiecheck en bovendien een BMW Voucher t.w.v. 50 euro. Deze kunt u besteden aan onderhoud, accessoires en lifestyleproducten.

Meld u snel aan, want voor deze dagen is altijd bijzonder veel interesse.

VEEL TE BELEVEN.

Backstage bij BMW

VEEL TE BELEVEN.

Backstage bij BMW is voor de echte liefhebbers van het merk. Maak gebruik van de kosteloze Vakantiecheck en kijk bij uitzondering samen met onze monteurs onder de motorkap van uw eigen BMW. Zo leert u de ins en outs van uw eigen auto kennen en ontdekt u hoe onze monteurs werken aan uw BMW, om voor u rijden geweldig te maken.

Ook voor de kleine bijrijders valt er eindeloos veel te ontdekken. Er zijn leerzame en leuke activiteiten en u maakt kennis met de innovatieve technologie achter het rijplezier van uw BMW. We geven u graag een persoonlijke rondleiding waarbij onze monteurs u meenemen tot onder de brug, terwijl uw BMW wordt onderworpen aan een kosteloze Vakantiecheck.

VAKANTIECHECK VOOR UW BMW.

Backstage bij BMW

VAKANTIECHECK VOOR UW BMW.

Tijdens de Vakantiecheck wordt uw BMW op 12 belangrijke punten gecheckt en legt de monteur u uit wat er gedaan wordt en waarom. Zo kijken we samen met u naar uw bandenprofiel en checken we uw oliepeil. U ontdekt wat het rijden in uw BMW bijzonder maakt en hoe u ervoor kunt zorgen dit rijplezier ook in de toekomst optimaal te houden. Zo gaat u zorgeloos op vakantie. Helemaal als u uw BMW voucher meteen gebruikt om zomeraccessoires aan te schaffen.

 • Lees meer over de 12 punten van de BMW Vakantiecheck

  Tijdens de vakantiecheck controleert u samen met de monteur uw BMW op twaalf belangrijke punten:

  • Visuele inspectie onderzijde voertuig
  • Werking airconditioning
  • Verlichting instrumenten en opschriften
  • Ruitenwisser
  • Niveau ruitensproeiervloeistof
  • Claxon
  • Verlichting exterieur
  • Bandenspanning
  • Profieldiepte banden
  • Koelvloeistofniveau
  • Remvloeistofniveau
  • Voorruitinspectie

EN EEN BMW VOUCHER VOOR U.

Backstage bij BMW

EN EEN BMW VOUCHER VOOR U.

Doe de Vakantiecheck en ontvang een BMW Voucher t.w.v. 50 euro. Deze kunt u besteden aan onderhoud, accessoires en lifestyleproducten voor u en uw BMW. Dat kan tijdens Backstage bij BMW of erna om u voor te bereiden op uw vakantie, maar natuurlijk ook de rest van het jaar. Uw voucher is geldig tot en met 31 december 2018.

GOED OM TE WETEN.

 • Wist u dat u met een onderhoudscontract voor service nooit meer wakker hoeft te liggen van onvoorziene reparatiekosten? Met BMW Service Inclusive kiest u voor een onderhoudscontract waarmee uw BMW de eerste jaren voor een vast bedrag perfect onderhouden wordt. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.
 
 • Wist u dat bij een BMW de banden altijd specifiek worden afgestemd op het betreffende model? Deze Originele banden krijgen na uitgebreid testen een ★ markering. Met precies de goede banden rijdt u namelijk geluidlozer en zuiniger. Bovendien heeft u meer grip waardoor u veiliger en sportiever kunt rijden.
 
 • Wist u dat een Originele Voorruit voor u als rijder een wereld van verschil kan maken? Door innovaties als het Head-Up display, regensensor, voorruitverwarming of de mogelijkheid de binnentemperatuur bij direct zonlicht te reduceren met 10℃, rijdt u meer ontspannen en met beter zicht.
   
 • Wist u dat maar liefst 80% van alle motorschade eenvoudig kan worden voorkomen? Meestal ontstaat deze namelijk door gebrek aan goed onderhoud. Let dus goed op de onderhoudsmelding in het display van uw BMW. Dan bent u er op tijd bij en voorkomt u schade.

ONTDEK DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer

ONTDEK DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning. De perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

ONTDEK DE NIEUWE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Tourer

ONTDEK DE NIEUWE BMW 2 SERIE GRAN TOURER.

BMW 2 Serie Gran Tourer biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is juist in de grote stad een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid. Jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.