BMW BROCHURES EN GEBRUIKERSHANDLEIDINGEN.

Altijd up-to-date: ontdek de boeiende BMW apps die u introduceren in de wereld van BMW en ervaar de belangrijkste informatie over uw BMW model direct op uw smartphone of tablet.

MOBILITY SERVICES & CAR SHARING.

Maximale mobiliteit: leg verbinding met uw BMW of maak het mobiele dagelijks leven voor uzelf eenvoudiger met slimme Car Sharing Services van BMW. De apps in de categorie Mobility Services & Carsharing bieden intelligente oplossingen voor maximaal comfort.

BMW M & AUTOSPORT.

Rijplezier is meetbaar: deze apps zijn onmisbare tools voor elke sportieve rijder. Via uw smartphone, smartwatch of tablet kunt u uw rijstijl en prestaties analyseren, meetgegevens delen met vrienden en uw performance op het asfalt stukje bij beetje perfectioneren.

DEALERS, SERVICE & ACCESSOIRES.

Communiceer direct met uw BMW dealer via smartphone of tablet, of gebruik de app om eenvoudig een afspraak te maken. Gebruik BMW Genius voor toegang tot de uitgebreide kennis in de BMW bibliotheek. Head-Up Screen is een app waarmee u de accessoires die geïnstalleerd zijn voor uw Head-Up Screen individueel kunt configureren.

LIFESTYLE & GADGETS.

Bent u altijd op zoek naar spannende gadgets, wilt u meer weten over de nieuwste BMW Lifestyle producten of heeft u belangstelling voor boeiende artikelen over het merk BMW? Dan passen deze apps precies in uw straatje.

BEURZEN & EXPOSITIES.

Direct ter plaatse of comfortabel op afstand: deze apps brengen u dichterbij. Profiteer van exclusieve informatie over onze exposities en beurzen en ontdek de spannende wereld van BMW.

VIRTUAL & AUGMENTED REALITY.

Dichtbij genoeg om aan te raken: maak kennis met onze apps in de categorie Virtual & Augmented Reality en geniet met deze spannende technologieën van een geheel nieuwe blik op de wereld van BMW.