BMW Shop accessoires exterieur

BMW ACCESSOIRES EXTERIEUR.

BMW Accessoires Exterieur.

  GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN.

  Onderstaand een selectie uit ons assortiment BMW  Accessoires-exterieur. Voor meer informatie of het aanschaffen van een product kunt u terecht bij uw BMW dealer of een Erkend Service Partner. 

  Lees meer

  FIETSENDRAGERS.

  Fietsendrager Pro 2.0

  Fietsendrager Pro 2.0.

  De fietsachterdrager Pro 2.0 is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. De drager is gemakkelijk in het gebruik. Er passen twee fietsen op (ook elektrische), met uitbreiding mogelijk voor een derde fiets. De kantelfunctie maakt het extra gemakkelijk om bij de bagageruimte te komen.
  Vind uw BMW dealer
  Compacte achterdrager voor fietsen

  Compacte achterdrager voor fietsen.

  De inklapbare fietsachterdrager is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. De drager is gemakkelijk en betrouwbaar op de trekhaak te bevestigen. Er passen twee fietsen op (ook elektrische). Ingeklapt is hij goed beschermd en veilig in de bagageruimte mee te nemen. Geschikt voor de 2 serie (F45/F46), X1 (F48), X2 (F39) en MINI Countryman (F60).
  Vind uw BMW dealer

  BMW Dakdragers.

  BMW Dakdragers

  De BMW dakdragers zijn de oplossing bij transport en bagage problemen. De dakdragers kunnen gereedschapsvrij worden gemonteerd en kunnen worden gebruikt met alle BMW dakrailsystemen en dakkoffers. Het installeert eenvoudig en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, dankzij de stevige constructie en een slotsysteem dat beschermt tegen diefstal.

  BMW Dakdragers.

  BMW Dakdragers

  De dakdrager is te combineren met alle BMW drageropzetsystemen en dakboxen. Hij kan bijzonder eenvoudig worden gemonteerd en voldoet met zijn stabiele constructie en diefstalremmende sluitsysteem aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Geschikt voor de BMW 5 BMW 1 Serie (F2x), 2 Serie, 3 Serie (F3x), 4 Serie en X1 (F48).

  DAKBOXEN.

  BMW Dakbox 320 Liter, Zwart

  BMW Dakbox 320 Liter, Zwart.

  De moderne, afsluitbare BMW-dakkoffer in zwart met titanium zilveren zijpanelen creëert een extra opslag van 320 liter. De royale dakkoffer is eenvoudig op de dakdrager te monteren en is compatibel met alle BMW dakdragersystemen. De behuizing is gemaakt van zeer slagvast en UV-gestabiliseerd ABS-kunststof. De doos kan aan beide kanten worden geopend en heeft aan elke zijde een drievoudige vergrendeling, waardoor hij gemakkelijk kan worden geladen en beschermd tegen diefstal. De dakkoffer weegt 16 kg, is geschikt voor een laadvermogen van maximaal 50 kg, afhankelijk van de voertuigbelasting en voldoet aan de hoge BMW-veiligheidsnormen op het gebied van bots respons, operationele veiligheid en prestaties op lange termijn.
  Vind uw BMW dealer
  BMW Dakbox 420 Liter, Zwart

  BMW Dakbox 420 Liter, Zwart.

  De moderne, afsluitbare BMW-dakkoffer in zwart creëert een extra opslag van 420 liter. De royale dakkoffer is eenvoudig op de dakdrager te monteren en is compatibel met alle BMW dakdragersystemen. De behuizing is gemaakt van zeer slagvast en UV-gestabiliseerd ABS-kunststof. De doos kan aan beide kanten worden geopend en heeft aan elke zijde een drievoudige centrale vergrendeling, waardoor deze gemakkelijk kan worden geladen en beschermd tegen diefstal. De dakkoffer weegt 19 kg en voldoet aan de hoge BMW-veiligheidsnormen op het gebied van bots respons, operationele veiligheid en langdurige prestaties.
  Vind uw BMW dealer

  BANDEN ACCESSOIRES.

  BMW Logo Ventieldoppen Set

  BMW Logo Ventieldoppen Set.

  De hoogwaardige ventieldoppen van aluminium beschermen TPMS aluminium ventielen effectief tegen vuil en vocht. Tegelijkertijd verbeteren ze het uiterlijk van de band. Set van vier ventieldoppen. Met BMW logo.
  Vind uw BMW dealer
  Vaststaande BMW Naafdoppen 65 mm

  Vaststaande BMW Naafdoppen 65 mm.

  De hoogwaardige, vaststaande naafdop vormt een optisch hoogtepunt op het wiel en is een bijzondere blikvanger. Het kenmerkende BMW logo draait tijdens het rijden niet met het wiel mee, maar blijft horizontaal staan. De diameter van het BMW logo is 65 mm voor lichtmetalen velg met 120 mm steekcirkeldiameter. De naafdop is verkrijgbaar in twee maten en derhalve passend voor alle BMW modellen met originele BMW lichtmetalen velgen. Tip: combineer de montage met de wielenwissel.
  Vind uw BMW dealer
  Spatlappen

  Spatlappen.

  De stevige zwarte spatlappen beschermen zowel het voertuig als het achterliggende voertuig tegen vuil en los grind. De spatlappen vormen een perfecte aanvulling op het voertuigontwerp.
  Vind uw BMW dealer

  VERLICHTING.

  BMW Power xenonlampen D1S.

  BMW Power xenonlampen D1S

  De krachtige xenonlampen met een tot 50% grotere lichtkracht dan de BMW standaard xenonlampen D1S behoren tot de krachtigste op de markt. Met hun aanzienlijke grotere lichtkracht zorgen ze voor een zichtbaar betere verlichting van de weg en dus minder vermoeidheid en nog meer veiligheid bij het rijden.

  BMW Blue-halogeenlampen H8.

  BMW Blue-halogeenlampen H8

  De nieuwe BMW Blue-halogeenlampen H8 voor de ringen van de dagrijverlichting, de mistlampen en de bochtverlichting in de mistlampunits produceren een zeer helder en wit licht met een kleurtemperatuur van 4.000 K. Bovendien zorgt dit licht voor een uniek, blauw xenoneffect. De lampen combineren een lange levensduur met een moderne xenonuitstraling.

  OVERIGE ACCESSOIRES.

  Car Cover Outdoor

  Car Cover Outdoor.

  De exact passende, waterbestendige Car Cover Outdoor beschermt de auto in elk jaargetijde tegen zonlicht, water, vuil en beschadigingen. Deze autohoes draagt bij aan het waarde behoud van de auto. Een effectieve bescherming tegen diefstal en een geïntegreerde draagtas zijn inbegrepen.
  Vind uw BMW dealer
  BMW Beschermfolie Bagageruimte

  BMW Beschermfolie Bagageruimte.

  Deze laadrandprotectie is gemaakt van een transparante beschermingsfolie. Het kunststof is op maat gemaakt en verkleint tijdens in- en uitladen het risico op beschadigingen aan de lak op de achterbumper.
  Vind uw BMW dealer
  BMW i Laadkabel (3 fasig, 5 m)

  BMW i Laadkabel (3 fasig, 5 m).

  De BMW i-oplaadkabel is 5 m lang en vergemakkelijkt snel en eenvoudig opladen bij openbare laadstations die modus 3 ondersteunen. BMW hybride voertuigen kunnen eenfasig worden opgeladen, dus tot drie keer sneller dan met de meegeleverde standaard oplaadkabel. Voor BMW elektrische voertuigen wordt de laadtijd opnieuw aanzienlijk verminderd door driefasenladen tot 22 kW. Dit is mogelijk in heel Europa dankzij de ECE-standaard plug. De kabel is perfect afgestemd op het ontwerp van de BMW i Wallbox en voldoet aan de hoge BMW-kwaliteitsnormen. De verzilverde en corrosiebestendige contacten zorgen voor een optimale krachtoverbrenging en levensduur.
  Vind uw BMW dealer