M Performance Wielsets

BMW M PERFORMANCE PARTS WIELSETS.

BMW M Performance Parts wielsets.

  TURN ON THE BOOST.

  Onderstaand een selectie uit ons assortiment BMW M Performance Parts Wielsets. Accessoires-exterieur. Voor meer informatie of het aanschaffen van een product kunt u terecht bij uw BMW dealer of een Erkend Service Partner. 

  Lees meer

  ZOMERWIELEN.

  19" Dubbelspaak (Styling 664 M) zomerwiel

  19" Dubbelspaak (Styling 664 M) zomerwiel.

  De hoogwaardige lichtmetalen 19'' lichtmetalen Dubbelspaak Styling 664 M wielen zijn ontworpen in het zwart. Complete zomerwielset met runflat-banden, wielmaat 8J x 19 met bandenmaat 245/40 R19 98Y XL RSC aan de voorzijde en 9J x 19 met bandenmaat 275/35 R19 100Y XL RSC aan de achterzijde. BMW lichtmetalen velgen passen niet alleen perfect bij het uiterlijk en design van het voertuig voldoen ze ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met runflat-banden en hebben verhoogde humps die voorkomen dat drukloze banden van de randen af glijden, bij het maken van bochten. Tevens zorgen ze voor een optimale levensduur en absolute concentriciteit Om ervoor te zorgen dat deze uitstekende kwaliteit op de lange termijn behouden blijft, worden de wielen onderworpen aan uitgebreide testen en tests in overeenstemming met de hoge BMW-veiligheidsnormen.
  Vind uw BMW dealer
  18" BMW Dubbelspaak (Styling 397) zomerwielset

  18" BMW Dubbelspaak (Styling 397) zomerwielset.

  De hoogwaardige 18-inch BMW lichtmetalen velg Dubbelspaaks stijl 397 in Bicolor Ferric Grey, glanzend met lend geeft het voertuig een zeer sportief uiterlijk met zijn exclusieve uitstraling. Zomer complete wielset met bandenspanningscontrole en runflatbanden, wiel maat 8J x 18 met bandenmaat 225/45 R18 91Y. BMW lichtmetalen velgen vullen niet alleen het uiterlijk en het ontwerp van het voertuig perfect aan, ze voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn speciaal ontworpen voor runflatbanden en hebben verhoogde bulten die voorkomen dat drukloze banden van de velgen glijden, zelfs bij het afronden van hoeken. Naast een optimale levensduur hebben ze ook een absolute concentriciteit. Om ervoor te zorgen dat deze uitstekende kwaliteit op de lange termijn behouden blijft, worden de wielen onderworpen aan uitgebreide tests en tests in overeenstemming met de hoge BMW veiligheidsnormen.
  Vind uw BMW dealer
  20'' BMW M Performance Dubbelspaak (Styling 669 M) zomerwiel

  20'' BMW M Performance Dubbelspaak (Styling 669 M) zomerwiel.

  De hoogwaardige 20-inch BMW M Performance lichtmetalen wielen zijn gesmeed, uitgevoerd in Bicolor Orbitgrau, aan de zichtbare zijde gefreesd en gepolijst en voorzien van een BMW M logo. Complete wielset met runflat banden (achter breder). Wielmaat 8 J x 20 inch met bandenmaat 245/35 R 20 95Y XL RSC voor en 9 J x 20 inch met bandenmaat 275/30 R 20 97Y XL RSC achter. De gesmede lichtmetalen wielen van BMW passen niet alleen visueel perfect bij het design van de auto, maar voldoen ook aan de strengste kwaliteitseisen. Ze zijn speciaal voor gebruik met runflat banden ontwikkeld en voorzien van verhoogde randen (humps), die ook in bochten voorkomen dat een lege band van de velg schuift. Naast een optimale levensduur overtuigen ze met hun lagere gewicht en absolute radiale precisie. Om deze buitengewone kwaliteit op lange termijn te kunnen garanderen, worden de wielen volgens de strenge BMW veiligheidsnormen aan omvangrijke proef- en testprocessen onderworpen.
  Vind uw BMW dealer
  20" BMW M Performance Dubbelspaak (Styling 405 M) Zomerwiel

  20" BMW M Performance Dubbelspaak (Styling 405 M) Zomerwiel.

  De hoogwaardige 20" BMW M Performance lichtmetalen velgen zijn gesmeed, tweekleurig Orbit Grey, glanzend afgewerkt aan de zichtbare kant en voorzien van het BMW M-logo. TPMS complete wielset met run-flat gemengde banden, wielmaat 8J x 20 met 225/35 R20 90Y XL RSC-banden en achterwielmaat 8,5 J x 20 met 255/30 R20 92Y XL RSC-banden.
  Vind uw BMW dealer
  20" BMW M Performance Dubbelspaak (Styling 624 M) zomerwiel

  20" BMW M Performance Dubbelspaak (Styling 624 M) zomerwiel.

  De hoogwaardige 20-inch lichtmetalen BMW M Performance wielen zijn gesmeed uitgevoerd in Bicolor Schwarz matt, gefreesd en voorzien van BMW M logo. Complete wielset met RDC runflat banden (achter breder), wielmaat 8J x 20 inch met bandenmaat 225/35 R 20 90Y XL RSC voor en 8,5J x 20 inch met bandenmaat 255/30 R 20 92Y XL RSC achter.
  Vind uw BMW dealer

  19" BMW M Performance Y-spaak (Styling 763 M) Zomerwiel.

  19" BMW M Performance Y-spaak (Styling 763 M) Zomerwiel

  De hoogwaardige, in gewicht geoptimaliseerde 19-inch lichtmetalen BMW M Performance wielen zijn gesmeed en uitgevoerd in Schwarz matt met gefreesd M Performance opschrift. Complete RDC-zomerwielset met bredere achterbanden, wielmaat 9 J x 19 inch met bandenmaat 245/35 ZR 19 93Y XL voor en 10 J x 19 inch met bandenmaat 265/35 ZR 19 98Y XL achter. De gesmede lichtmetalen wielen van BMW passen niet alleen visueel perfect bij het design van de auto, maar voldoen ook aan de strengste kwaliteitseisen. Naast een optimale levensduur overtuigen ze met hun lagere gewicht en absolute radiale precisie. Om deze buitengewone kwaliteit op lange termijn te kunnen garanderen, worden de wielen volgens de strenge BMW veiligheidsnormen aan omvangrijke proef- en testprocessen onderworpen.

  WINTERWIELEN.

  21" BMW M Performance Y-spaak (Styling 741) winterwiel

  21" BMW M Performance Y-spaak (Styling 741) winterwiel.

  Het hoogwaardige 21 "M lichtmetalen velg Y-spaaks type 741 M in Bicolor Orbit Grey, glanzend met lend geeft het voertuig een zeer sportief uiterlijk met zijn exclusieve uitstraling. Winter compleet achterwiel met bandenspanningscontrole en runflat band, wielmaat 10.5J x 21 met bandenmaat 315/35 R21 111V XL. BMW lichtmetalen velgen vullen niet alleen het uiterlijk en het ontwerp van het voertuig perfect aan, ze voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn speciaal ontworpen voor runflatbanden en hebben verhoogde bulten die voorkomen dat drukloze banden van de velgen glijden, zelfs bij het afronden van hoeken. Naast een optimale levensduur hebben ze ook een absolute concentriciteit. Om ervoor te zorgen dat deze uitstekende kwaliteit op de lange termijn behouden blijft, worden de wielen onderworpen aan uitgebreide tests en tests in overeenstemming met de hoge BMW veiligheidsnormen.
  Vind uw BMW dealer
  18" BMW M Dubbelspaak (Styling 662 M) winterwiel

  18" BMW M Dubbelspaak (Styling 662 M) winterwiel.

  De hoogwaardige 18'' M lichtmetalen velg Dubbelspaak Styling 662 M is ontworpen in Jet Black met het M logo in kleur. Het geeft de auto een zeer sportief uiterlijk met zijn exclusieve uitstraling. TPMS winterwiel met vlakke loopband, wielmaat 8J x 18 met bandenmaat 245/45 R18 100V XL RSC. Let op: de getoonde prijs is voor één losse winterwiel.
  Vind uw BMW dealer