BMW Shop M Performance Parts

BMW M PERFORMANCE PARTS.

BMW M Performance Parts.

  VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

  Onderstaand een selectie uit ons assortiment BMW M Performance Parts. Voor meer informatie of het aanschaffen van een product kunt u terecht bij uw BMW dealer of een Erkend Service Partner. 

  Lees meer

  STUURWIEL.

  BMW M Performance Stuurwiel, Alcantara/Carbon

  BMW M Performance Stuurwiel, Alcantara/Carbon.

  Pure passie achter het stuur. Dit sportstuurwiel is bekleed met zeer gripvast alcantara. Het carbon paneel is heel fraai met open poriën. Ook de met de hand genaaide zilvergrijze kruissteek stiksels en de rood lederen markering van de stuurmiddenstand dragen bij aan de racebeleving.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance Stuurwiel, Alcantara

  BMW M Performance Stuurwiel, Alcantara.

  Autosport-feeling in de handen: de gehele met alcantara beklede stuurwielrand biedt optimale grip, bij elke temperatuur en ook onder extreme rijomstandigheden. De afgevlakte stuuronderzijde en de middenstandmarkering in BMW M Blauw dragen bij aan het autosportgevoel.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance Stuurwiel II, Alcantara/Carbon

  BMW M Performance Stuurwiel II, Alcantara/Carbon.

  Van de autosport naar de openbare weg: het BMW M Performance stuurwiel is met hoogwaardig Alcantara bekleed. Dit zorgt voor een uitstekende grip bij alle temperaturen en zelfs in extreme rijsituaties. Het race-display in OLED-techniek en de tweekleurige LED-aanduidingen brengen een authentiek autosportgevoel in het dagelijks verkeer. Met geïntegreerde toetsen bij de duimsteunen kunnen de modi Race, Sport en EfficientDynamics worden opgeroepen. Stopwatch (in de Race-modus met 1/100-secondeweergave) en G-meter voor de langs- en dwarsversnelling verschaffen actuele gegevens die in de autosport belangrijk zijn. Ook mogelijk: opslag van maximaal 50 rondetijden en topwaarden voor snelheid en dwars- of langsversnelling. De sierplaat van Alcantara en openporig carbon verleent het stuur daarbij een unieke, sportief-luxueuze look.
  Vind uw BMW dealer

  BMW M Performance Stuurwiel Pro.

  BMW M Performance Stuurwiel Pro

  Ronduit geslaagd met hoeken en kanten: het stuurwiel Pro zorgt voor een onvergelijkelijk autosportgevoel in de cockpit. Het trekt de aandacht met zijn opvallende vorm en sterk gevormde handgrepen van Alcantara – voor een optimale grip bij alle temperaturen. Met autosporttypering in lichtblauw leder.

  REMMEN.

  19'' BMW M Performance Remsysteem

  19'' BMW M Performance Remsysteem.

  Voor korte remafstanden - zelfs onder hoge thermische belasting: het 19'' remsysteem is voorzien van geventileerde lichtgewicht sportremschijven - vooraan uitgerust met aluminium remmen met vaste remklauwen en aan de achterzijde met zwevende remklauwen. De remklauwen in BMW M Performance Blue en met het vierkleuren BMW M-logo.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance 18" Remsysteem, geel

  BMW M Performance 18" Remsysteem, geel.

  Voor korte remwegen – ook bij hoge thermische belasting: het 18"-remsysteem is voorzien van lichte geventileerde sportremschijven. Het heeft vooraan vaste remzadels met 4 zuigers en achteraan met 2 zuigers. In BMW M Performance geel. Met vierkleurig BMW M logo.
  Vind uw BMW dealer

  BMW M Performance Power Sport rem-uitbreidingsset.

  BMW M Performance Power Sport rem-uitbreidingsset

  Voor korte remwegen – ook bij hoge thermische belasting: de krachtige sportremmen zijn voorzien van lichte geventileerde sportremschijven. Ze hebben vooraan vaste remzadels met 4 zuigers en achteraan zwevende remzadels met 1 zuiger. In sportief, opvallend BMW M Performance rood, met vierkleurig BMW M logo.

  BMW M Performance Remklauwhuis.

  BMW M Performance Remklauwhuis

  De hoogwaardige 2-zuiger vaste aluminium remklauw in M Performance geel met BMW M logo is perfect afgestemd op de remschijven en remblokken van het 18-inch BMW M Performance remsysteem. Deze vervangt het originele remklauwhuis op de linker achteras en verleent uw BMW een extreem sportieve uitstraling.

  UITLAAT.

  BMW M Performance Uitlaat demping systeem

  BMW M Performance Uitlaat demping systeem.

  Het geluid van onvervalste passie: het geluiddempersysteem versterkt het 6-cilindergeluid van het voertuig en transformeert het in een unieke audio-ervaring. Zijn gemodificeerde uitlaatkanaal verhoogt de geluidskwaliteit en het volume aanzienlijk. Het geluiddempersysteem is gemaakt van hoogwaardig, extreem weerbestendig roestvrij staal en is optimaal op het voertuig gemonteerd.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance Active Sound uitlaatsysteem

  BMW M Performance Active Sound uitlaatsysteem.

  Zo klinkt echte sportiviteit. Met het uitlaatsysteem Active Sound is er voor het eerst ook voor dieselwagens een hoogwaardig sportuitlaatsysteem beschikbaar.
  Vind uw BMW dealer

  OVERIG.

  BMW M Performance Zwarte Grille

  BMW M Performance Zwarte Grille.

  Voor korte remafstanden - zelfs onder hoge thermische belasting: het 19'' remsysteem is voorzien van geventileerde lichtgewicht sportremschijven - vooraan uitgerust met aluminium remmen met vaste remklauwen en aan de achterzijde met zwevende remklauwen. De remklauwen in BMW M Performance Blue en met het vierkleuren BMW M-logo.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance Autohoes

  BMW M Performance Autohoes.

  De binnenhoes van de M Performance-auto beschermt de auto effectief tegen vuil, krassen, stof en omgevingsfactoren en helpt de waarde op een langdurige manier te behouden. Het hoogwaardige en elastische materiaal is ademend en is ontworpen om perfect te passen bij de contouren van de auto. De hoes is zwart met het opvallende M Performance-ontwerp en is voorzien van een beschermende zachte binnenkant.
  Vind uw BMW dealer
  M Performance ophanging

  M Performance ophanging.

  Ecstasy binnen handbereik: de M Performance-vering zorgt voor een rijervaring die dynamischer is dan ooit tevoren. De schokdempers en veren zijn geoptimaliseerd volgens motorsportcriteria en vullen elkaar perfect aan. Opvallende blikvanger: veren in sportief rood.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance Achterlicht

  BMW M Performance Achterlicht.

  Gloeiend van opwinding: de lichten geven de achterkant van de auto een onmiskenbaar dynamisch en indrukwekkend uiterlijk dankzij hun betoverende zwarte en donkerrode esthetiek. Dankzij het gebruik van moderne LED-technologie en grijs getinte lenzen kunnen de achterlichten perfect worden gecombineerd met alle buitenverven. Beoogd neveneffect: zelfs oudere modellen zien er indrukwekkend modern uit met deze nieuwe lichten. Voor een moderne, atletische uitstraling.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance LED-Dorpellijsten

  BMW M Performance LED-Dorpellijsten.

  Een glorieuze entree: de blikvangers in deze LED-dorpellijsten zijn de fel wit oplichtende BMW M Performance aanduidingen. Het dynamische design en het hoogwaardige roestvrijstaaleffect maken ook indruk met hun sportiviteit en exclusiviteit. Zonder bekabeling: werking via geïntegreerde batterijen en magneetschakelaars.
  Vind uw BMW dealer
  BMW M Performance Buitenspiegelkap, Carbon

  BMW M Performance Buitenspiegelkap, Carbon.

  Zorg met hightech accessoires voor de juiste accenten. De carbon spiegelkappen zijn handgemaakt. Het dynamische topklasse design is ideaal om de auto te personaliseren.
  Vind uw BMW dealer