BMW Privileges lid worden

BMW PRIVILEGES.

Houdt rijplezier aantrekkelijk.

BMW PRIVILEGES.

Houdt rijplezier aantrekkelijk.

BMW PRIVILEGES.Houdt rijplezier aantrekkelijk.
BMW privileges lid worden

VOORDELEN VAN BMW PRIVILEGES.

Alle berijders van een BMW kunnen ongeacht waar deze is aangeschaft kosteloos lid worden van BMW Privileges. Hiermee profiteert u van structureel voordeel op onderhoud en heeft u toegang tot exclusieve extra’s. BMW Privileges bestaat uit de volgende levels: BMW Privileges ‘Silver’ en ‘Gold’. Per niveau krijgt u toegang tot nog meer privileges.

Berijders van een BMW van ouder dan 5 jaar profiteren naast de vele extra’s ook van de voordelen van BMW Value Service. Onderstaand leest u meer over deze all-in onderhoudspakketten.

Als lid van BMW Privileges profiteert u het hele jaar van voordeel en exclusieve extra’s. Waar u normaal € 75,- voor een BMW Winter- of Zomercheck betaalt, zijn leden van BMW Privileges perfect op elk seizoen voorbereid voor slechts € 50,-.

BMW privileges 'Silver'

BMW VALUE SERVICE - HELDERE ALL-IN ONDERHOUDSPAKKETTEN.

Om uw BMW in topconditie te houden is van tijd tot tijd onderhoud nodig. Vanzelfsprekend kijkt u daarbij kritisch naar de kosten en de uit te voeren werkzaamheden, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit. Daarom is er BMW Value Service: voordelige voertuigspecifieke all-in onderhoudspakketten voor BMW’s geregistreerd in 2000 – 2013. Met BMW Value Service krijgt u vooraf altijd inzicht in de kosten en de uit te voeren werkzaamheden. Zo komt u achteraf nooit voor negatieve verrassingen te staan. Als lid van BMW Privileges profiteert u met BMW Value Service direct van structureel voordeel op onderhoud.

Word gratis en lid en profiteer ook van onderhoudsvoordeel.

Onderstaande pakketprijzen zijn gebaseerd op de BMW 325i.

BMW Service 5-sterren rating

5 STERREN RATING.

Uw beoordeling verbetert onze service.

Bij BMW gaat transparantie verder dan alleen vooraf inzicht in de onderhoudswerkzaamheden en de kosten. Met de 5 sterren Service rating worden alle dealers beoordeeld door echte klanten. Uw mening telt en alle commentaren worden zonder aanpassingen op de dealerwebsites geplaatst.