4% bijtelling BMW

4% BIJTELLING.

Ontdek het aanbod van BMW.

4% BIJTELLING.

Ontdek het aanbod van BMW.

LEASEAUTO MET 4% BIJTELLING.

Zoekt u als zakelijke rijder een leaseauto met slechts 4% bijtelling? Dit bijtellingspercentage geldt voor auto’s die geen CO2 uitstoot hebben. Bij BMW profiteert u van dit gunstige tarief met de elektrische BMW i3. Dankzij innovatieve ontwikkelingen en het toepassen van nieuwe technieken binnen BMW EfficientDynamics geniet u met dit elektrische model van meer vermogen met minder emissie.

Lees meer

WANNEER BETAALT U 4% BIJTELLING?

Wanneer betaalt u 4% bijtelling?

WANNEER BETAALT U 4% BIJTELLING?

De 4% bijtellingscategorie is de laagste van de twee verschillende categorieën die door de overheid zijn vastgesteld en is bedoeld voor de meest schone auto’s. U betaalt slechts 4% bijtelling als u in een auto rijdt die geen CO2 uitstoot heeft. In de praktijk zijn dit auto’s die niet aangedreven worden door een verbrandingsmotor: elektrische auto’s dus. Dit type auto is beter voor het milieu, dus wordt u beloond met het laagste bijtellingspercentage.

Het verlaagde bijtellingspercentage van 4% geldt vanaf 1 januari 2019 tot € 50.000,- van de catalogusprijs, daarboven geldt het algemene bijtellingspercentage van 22%.

  • CO2 uitstoot: Norm 4% categorie
    - CO2 uitstoot in gram per kilometer

    Emissienorm

    0