4% bijtelling

4% BIJTELLING. 100% ELEKTRISCH.

TOT EN MET BOUWJAAR 2019.

4% BIJTELLING. 100% ELEKTRISCH.TOT EN MET BOUWJAAR 2019.

4% BIJTELLING IS NU 8%.

Tot december 2019 kon u nog profiteren van 4% bijtelling voor alle auto's met een CO2 uitstoot tot 0 gram/km. Vanaf 1 januari geldt voor al deze elektrische modellen een bijtellingspercentage van 8%.  

Lees meer

WANNEER BETAALT U 8% BIJTELLING?

8% bijtelling, 100% elektrisch.

De 8% bijtellingscategorie is vanaf januari 2020 de laagste van de verschillende categorieën die door de overheid zijn vastgesteld en is bedoeld voor de meest schone auto’s. U betaalt slechts 8% bijtelling als u in een auto rijdt die geen CO2-uitstoot heeft. In de praktijk zijn dit auto’s die niet aangedreven worden door een verbrandingsmotor, ook wel elektrische auto’s. Dit type auto is beter voor het milieu, dus wordt u beloond met het laagste bijtellingspercentage.

NOG EEN BMW i3 MET 4% BIJTELLING?

Het lage 4% bijtellingstarief is geldig t/m 31 december 2019 en geldt enkel voor elektrische auto’s met een catalogusprijs tot € 50.000,- van de fiscale waarde, voor het bedrag daarboven geldt het algemene bijtellingspercentage van 22%. In januari 2020 zijn de bijtellingsregels gewijzigd. Vanaf dit moment geldt een 8% bijtelling en is 4% bijtelling niet meer mogelijk.

 

Wilt u nog profiteren van de 4% bijtelling? Informeer bij uw BMW dealer of de BMW i3 met 4% bijtelling nog op voorraad is.

Lees meer

DE BMW CONCEPT iX3.

DE BMW CONCEPT iX3.

De BMW Concept iX3 is de volgende 100% elektrische BMW en beschikbaar vanaf 2020. De BMW Concept iX3 zal worden uitgerust met een krachtige 200 kW motor en een accu van meer dan 70 kWh, die een actieradius biedt van meer dan 400 kilometer.

 

 

Een unieke combinatie van het veelzijdige rijplezier waar de BMW X modellen om bekend staan en een emissievrije aandrijving met alweer de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort. Met de BMW Concept iX3 bent u klaar voor de toekomst.
 

Lees meer
4% bijtelling
bijtelling

RESERVEER NU DE BMW CONCEPT iX3.

In 2020 start de productie van de volledig elektrische BMW Concept iX3. Wilt u nu alvast zekerstellen dat u als een van de eerste Nederlanders dit unieke model zult rijden? Dan kunt u nu al vrijblijvend een de BMW Concept iX3 reserveren. Zo bent u zeker van uw productieplaats.

BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

MEER ELEKTRISCH RIJDEN.

bijtelling

PLUG-IN HYBRIDE.

BMW maakt ook elektrisch rijden geweldig. Dynamisch en snel: dat is elektrisch rijden met BMW. In combinatie met de eDrive technologie staat het voor emissiearm en duurzaam autorijden. BMW biedt zowel volledig elektrische auto's als Plug-in Hybride modellen om onbeperkt te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.
Ontdek meer
bijtelling

DE BMW 530e eDRIVE EDITION.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Ze combineren moeiteloos emissievrij en zuinig rijden met de rijdynamiek die u van BMW gewend bent. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan is deze standaard uitgerust met het High Executive Pakket. Boordevol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.
Ontdek meer
bijtelling

DE BMW 225xe eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier.
Ontdek meer

*Sinds september 2018 is in de EU de nieuwe WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) ingevoerd, een meer realistische testmethode voor het meten van verbruik, actieradius en CO2-uitstoot. Deze WLTP zal dan de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC) vervangen. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn verbruik en CO2-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger en de actieradius lager dan die gemeten door de NEDC. Op dit moment worden de NEDC-waarden nog gecommuniceerd voor bestaande elektrische aangedreven voertuigen. Wat betreft nieuwe auto‘s die al zijn gemeten volgens de WLTP, zijn de NEDC-waarden afgeleid van de WLTP-waarden. De aanvullende details van de WLTP-waarden zijn vrijwillig tot het verplichte gebruik ervan, afhankelijk van de markt uiterlijk per 1 januari 2021. De getoonde range is gebaseerd op de Duitse specificaties. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De definitieve waarden volgen bij de officiële overgang in Nederland naar WLTP. De praktijk actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals extra-uitrustingen en accessoires, individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie). De dagelijkse praktijk actieradius van de BMW i3 bedraagt maximaal 310km.

Lees meer