4% bijtelling

8% BIJTELLING. 100% ELEKTRISCH.

TOT EN MET BOUWJAAR 2020.

8% BIJTELLING. 100% ELEKTRISCH.TOT EN MET BOUWJAAR 2020.

8% BIJTELLING IS NU 12%.

Tot december 2020 kon u nog profiteren van 8% bijtelling voor alle auto's met een CO2 uitstoot tot 0 gram/km. Vanaf 1 januari 2021 geldt voor al deze elektrische modellen een bijtellingspercentage van 12%.  

Lees meer

WANNEER BETAALT U 12% BIJTELLING?

12% bijtelling, 100% elektrisch.

De 12% bijtellingscategorie is vanaf januari 2021 de laagste van de verschillende categorieën die door de overheid zijn vastgesteld en is bedoeld voor de meest schone auto’s. U betaalt slechts 12% bijtelling als u in een auto rijdt die geen CO2-uitstoot heeft. In de praktijk zijn dit auto’s die niet aangedreven worden door een verbrandingsmotor, ook wel elektrische auto’s. Dit type auto is beter voor het milieu, dus wordt u beloond met het laagste bijtellingspercentage.

NOG EEN BMW i3 MET 8% BIJTELLING?

Het lage 8% bijtellingstarief is geldig t/m 31 december 2020 en geldt enkel voor elektrische auto’s met een catalogusprijs tot € 45.000,- van de fiscale waarde, voor het bedrag daarboven geldt het algemene bijtellingspercentage van 22%. In januari zijn de bijtellingsregels gewijzigd. Vanaf dit moment geldt een 12% bijtelling en is 8% bijtelling niet meer mogelijk.

 

Wilt u nog profiteren van de 8% bijtelling? Informeer bij uw BMW dealer of de BMW i3 met 8% bijtelling nog op voorraad is.

Lees meer

DE BMW CONCEPT iX3.

DE BMW CONCEPT iX3.

De BMW Concept iX3 is de volgende 100% elektrische BMW en beschikbaar vanaf 2020. De BMW Concept iX3 zal worden uitgerust met een krachtige 200 kW motor en een accu van meer dan 70 kWh, die een actieradius biedt van meer dan 400 kilometer.

 

 

Een unieke combinatie van het veelzijdige rijplezier waar de BMW X modellen om bekend staan en een emissievrije aandrijving met alweer de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort. Met de BMW Concept iX3 bent u klaar voor de toekomst.
 

Lees meer
4% bijtelling
bijtelling

RESERVEER NU DE BMW CONCEPT iX3.

In 2020 start de productie van de volledig elektrische BMW Concept iX3. Wilt u nu alvast zekerstellen dat u als een van de eerste Nederlanders dit unieke model zult rijden? Dan kunt u nu al vrijblijvend een de BMW Concept iX3 reserveren. Zo bent u zeker van uw productieplaats.

BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

MEER ELEKTRISCH RIJDEN.

bijtelling

PLUG-IN HYBRIDE.

BMW maakt ook elektrisch rijden geweldig. Dynamisch en snel: dat is elektrisch rijden met BMW. In combinatie met de eDrive technologie staat het voor emissiearm en duurzaam autorijden. BMW biedt zowel volledig elektrische auto's als Plug-in Hybride modellen om onbeperkt te profiteren van alle voordelen van elektrisch rijden.
Ontdek meer
bijtelling

DE BMW 530e eDRIVE EDITION.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Ze combineren moeiteloos emissievrij en zuinig rijden met de rijdynamiek die u van BMW gewend bent. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan is deze standaard uitgerust met het High Executive Pakket. Boordevol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.
Ontdek meer
bijtelling

DE BMW 225xe eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier.
Ontdek meer