BMW i3 met 8% bijtelling

8% BIJTELLING ELEKTRISCHE AUTO.

ONTDEK HET AANBOD ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

8% BIJTELLING ELEKTRISCHE AUTO.ONTDEK HET AANBOD ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

ELEKTRISCH RIJDEN MET 8% BIJTELLING.

Zoekt u een zakelijke leaseauto met lage bijtelling? Kies dan voor elektrisch rijden met de BMW. Voor de elektrische BMW i3 en later dit jaar de BMW iX3 geldt vanaf 2020 namelijk slechts 8% bijtelling. Dit lage bijtellingspercentage geldt enkel voor auto’s zonder CO2-uitstoot. BMW creëert elektrische auto's met meer vermogen en zonder emissie. Hierdoor rijdt u milieubewust en profiteert u ook nog eens van een gunstig tarief en het kenmerkende rijplezier van BMW.

Lees meer

WANNEER BETAALT U 8% BIJTELLING?

8% bijtelling, 100% elektrisch.

U betaalt slechts 8% bijtelling als u in een auto rijdt die geen CO2-uitstoot heeft. Sinds de veranderingen rondom de bijtellingsregels in 2020, is 8% bijtelling het laagste bijtellingspercentage dat door de overheid is vastgesteld. Dit bijtellingspercentage is bedoeld voor auto’s die geen CO2 uitstoot hebben. Deze auto’s worden niet aangedreven door een verbrandingsmotor, maar rijden volledig elektrisch. Elektrische auto’s zijn beter voor het milieu, waardoor u wordt beloond met het laagste bijtellingspercentage.

Het verlaagde bijtellingspercentage van 8% geldt vanaf 1 januari 2020 bij leaseauto’s met een fiscale waarde tot € 45.000,- voor het bedrag daarboven geldt het algemene bijtellingspercentage van 22%.

 • CO2 uitstoot norm 8% bijtelling
  CO2 uitstoot Bijtelling

  0 gram / km

   

  * Het lagere bijtellingspercentage van 8% geldt vanaf 1/1/2020 tot €45.000,- van de fiscale waarde, over het bedrag daarboven betaalt u 22% bijtelling.

  8%*

ELEKTRISCH RIJDEN V.A. €104,- PER MAAND.

Niet eerder was elektrisch rijden zo aantrekkelijk. De rijk uitgeruste BMW i3 (Corporate) Executive Edition biedt alle comfort die u als zakelijke rijder zoekt. Het complete Executive Edition pakket bevat vele opties die het verschil maken. Denk aan breedbeeld navigatie, achteruitrijcamera, stoelverwarming en 20 inch lichtmetalen wielen.

 

 

Bovendien kunt u in de BMW i3 Executive Edition rekenen op een uitstekende range van 310 km en een snelle oplaadtijd. De auto beschikt tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met energie. Extra goed nieuws. De BMW i3 Executive Edition is nu snel leverbaar.
 

Lees meer

ACTIERADIUS 310 KM*.

ACTIERADIUS 310 KM*

De nieuwe BMW i3 gaat nu nog verder. Dankzij een nieuwe, krachtige accu bedraagt uw verhoogde actieradius 310* kilometer. De nieuwe accu voorziet de elektromotor ook van meer energie. En dat merkt u meteen. Want BMW zou BMW niet zijn als we geen manier hadden gevonden om deze energie direct om te zetten in meer rijplezier.

DE BMW CONCEPT iX3.

BESCHIKBAAR TWEEDE HELFT 2020.

De BMW Concept iX3 is de volgende 100% elektrische BMW en beschikbaar vanaf de tweede helft van 2020. De BMW Concept iX3 zal worden uitgerust met een krachtige 200 kW motor en een accu van meer dan 70 kWh, die een actieradius biedt van meer dan 400 kilometer.

 

 

Een unieke combinatie van het veelzijdige rijplezier waar de BMW X modellen om bekend staan en een emissievrije aandrijving met alweer de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort. Met de BMW Concept iX3 bent u klaar voor de toekomst.
 

Lees meer
4% bijtelling
bijtelling

RESERVEER NU DE BMW CONCEPT iX3.

In 2020 start de productie van de volledig elektrische BMW Concept iX3. Wilt u nu alvast zekerstellen dat u als een van de eerste Nederlanders dit unieke model zult rijden? Dan kunt u nu al vrijblijvend een de BMW Concept iX3 reserveren. Zo bent u zeker van uw productieplaats.

MEER ELEKTRISCH RIJDEN.

BMW i-Ready

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
Ontdek meer
BMW 330e eDRIVE EDITION.

BMW eDRIVE EDITIONS.

Kiest u voor een eDrive Edition Plug-in Hybride van BMW dan ontvangt u tijdelijk het High Executive pakket standaard. Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak.
Ontdek meer
bijtelling

PLUG-IN HYBRIDE.

Een Plug-in Hybride, ook wel hybride auto of PHEV genoemd, wordt aangedreven door zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. De accu van de auto wordt op dezelfde manier opgeladen als die van een elektrische auto.
Ontdek meer

*Sinds september 2018 is in de EU de nieuwe WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) ingevoerd, een meer realistische testmethode voor het meten van verbruik, actieradius en CO2-uitstoot. Deze WLTP zal dan de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC) vervangen. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn verbruik en CO2-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger en de actieradius lager dan die gemeten door de NEDC. Op dit moment worden de NEDC-waarden nog gecommuniceerd voor bestaande elektrische aangedreven voertuigen. Wat betreft nieuwe auto‘s die al zijn gemeten volgens de WLTP, zijn de NEDC-waarden afgeleid van de WLTP-waarden. De aanvullende details van de WLTP-waarden zijn vrijwillig tot het verplichte gebruik ervan, afhankelijk van de markt uiterlijk per 1 januari 2021. De getoonde range is gebaseerd op de Duitse specificaties. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De definitieve waarden volgen bij de officiële overgang in Nederland naar WLTP. De praktijk actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals extra-uitrustingen en accessoires, individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie). De dagelijkse praktijk actieradius van de BMW i3 bedraagt maximaal 260km.

Lees meer