4% bijtelling

8% BIJTELLING. 100% ELEKTRISCH.

TOT EN MET BOUWJAAR 2020.

8% BIJTELLING. 100% ELEKTRISCH.TOT EN MET BOUWJAAR 2020.

8% BIJTELLING IS NU 12%.

Tot december 2020 kon u nog profiteren van 8% bijtelling voor alle auto's met een CO2 uitstoot tot 0 gram/km. Vanaf 1 januari 2021 geldt voor al deze elektrische modellen een bijtellingspercentage van 12%.  

Lees meer

WANNEER BETAALT U 12% BIJTELLING?

12% bijtelling, 100% elektrisch.

De 12% bijtellingscategorie is vanaf januari 2021 de laagste van de verschillende categorieën die door de overheid zijn vastgesteld en is bedoeld voor de meest schone auto’s. U betaalt slechts 12% bijtelling als u in een auto rijdt die geen CO2-uitstoot heeft. In de praktijk zijn dit auto’s die niet aangedreven worden door een verbrandingsmotor, ook wel elektrische auto’s. Dit type auto is beter voor het milieu, dus wordt u beloond met het laagste bijtellingspercentage.

NOG EEN BMW i3 MET 8% BIJTELLING?

Het lage 8% bijtellingstarief is geldig t/m 31 december 2020 en geldt enkel voor elektrische auto’s met een catalogusprijs tot € 45.000,- van de fiscale waarde, voor het bedrag daarboven geldt het algemene bijtellingspercentage van 22%. In januari zijn de bijtellingsregels gewijzigd. Vanaf dit moment geldt een 12% bijtelling en is 8% bijtelling niet meer mogelijk.

 

Wilt u nog profiteren van de 8% bijtelling? Informeer bij uw BMW dealer of de BMW i3 met 8% bijtelling nog op voorraad is.

Lees meer

DE BMW CONCEPT iX3.

DE BMW CONCEPT iX3.

De BMW Concept iX3 is de volgende 100% elektrische BMW en beschikbaar vanaf 2020. De BMW Concept iX3 zal worden uitgerust met een krachtige 200 kW motor en een accu van meer dan 70 kWh, die een actieradius biedt van meer dan 400 kilometer.

 

 

Een unieke combinatie van het veelzijdige rijplezier waar de BMW X modellen om bekend staan en een emissievrije aandrijving met alweer de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort. Met de BMW Concept iX3 bent u klaar voor de toekomst.
 

Lees meer
4% bijtelling
bijtelling

MEER ELEKTRISCH RIJDEN.

bijtelling

ELEKTRISCHE BMW MODELLEN.

100% elektrisch rijplezier: ontdek het unieke rijgevoel van een elektrische BMW. Lokaal emissievrij geniet u van het revolutionaire acceleratievermogen, de compromisloos directe reactie van de motor, het ongeëvenaard dynamische rijgedrag – en het gevoel bijna geruisloos en zwevend voort te bewegen door het verkeer.
Ontdek meer
bijtelling

BMW PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Exclusieve rijdynamiek, maximale efficiëntie en het hoogste comfort: dat is waar de BMW Plug-in Hybride modellen voor staan. Zo veelzijdig als geen ander voertuig verenigen ze het beste van twee werelden en brengen ze met een druk op een knop individuele diversiteit en lokaal emissievrije aandrijving in uw dagelijks leven.
Ontdek meer