BMW i

BMW ADD-ON MOBILITY.

Ongelimiteerd rijplezier, altijd en overal.

Met de BMW i3 maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie? Ook dan heeft BMW een premium oplossing voor u, want met BMW Add-on Mobility heeft u altijd de mogelijkheid om uw BMW i3 tijdelijk om te ruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI met brandstofmotor waar u ongelimiteerd mee kunt rijden.

Lees meer

BMW ADD-ON MOBILITY UITGELEGD.

 • Hoe werkt BMW Add-on Mobility?

  Met BMW Add-on Mobility huurt u voor een vooraf afgesproken periode een BMW of MINI naar keuze, zowel zakelijk als privé. De minimale huurperiode is 3 dagen. Het reserveren van een BMW Add-on Mobility auto doet u snel en eenvoudig met behulp van de BMW Add-on Mobility calculator. U vult de tijdsperiode en uw brandstofkeuze in en ziet direct hoeveel de BMW Add-on Mobility auto van uw keuze kost.
  Indien gewenst kunt u extra opties en accessoires toevoegen aan uw BMW Add-on Mobility auto, zoals winterbanden of bijvoorbeeld een dakkoffer. Besluit u om de auto te reserveren? Dan vult u de benodigde gegevens in. Vervolgens reserveert het BMW i Online Team de auto voor u. De verhuurmaatschappij waar wij mee samenwerken, levert de gekozen BMW Add-on Mobility auto vervolgens af op het door u gewenste adres en neemt indien gewenst uw BMW i3 mee en stalt deze op een veilige locatie. Na afloop krijgt u uw BMW i3 gewassen en met opgeladen accupakket terug en nemen we de BMW Add-on Mobility auto weer mee.
  U kunt u zo vaak u wilt gebruik maken van BMW Add-on Mobility. Heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met het BMW i Online Team via telefoonnummer (070) 41 47 516 of stuur een e-mail naar bmwi@bmw.nl.

 • Welke BMW Add-on Mobility auto past bij u?

  U kunt kiezen uit bijna het volledige BMW en MINI modelprogramma. Alle BMW Add-on Mobility auto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth ® telefoonvoorbereiding.
  Wij kunnen de auto ook voorzien van een trekhaak, sneeuwkettingen, dakdragers en dakkoffers. De auto is bovendien all-risk verzekerd met een anti-diefstalverzekering en een ongevallen inzittenden verzekering (eigen risico van € 500,-). De BMW Add-on Mobility auto van uw keuze is gegarandeerd beschikbaar als u 24 uur van tevoren reserveert. Met uitzondering van BMW X Series. Deze auto’s zijn dermate gewild in vakantieperioden. Langer van tevoren reserveren is dan ook noodzakelijk om over deze auto’s te kunnen beschikken.
  Met BMW Add-on Mobility heeft u geen last van kilometerbeperkingen. Het aantal kilometer is namelijk ongelimiteerd. Ook hoeft u geen borgsom te betalen.

 • BMW Add-on Mobility en bijtelling

  Rijdt u de BMW i3 zakelijk? Dan bent u verplicht om bijtelling te betalen als u meer dan 500 kilometer privé rijdt. Dat geldt ook voor de BMW Add-on Mobility auto die u zakelijk huurt. De kosten voor de BMW Add-on Mobility auto komen dan ook voor rekening van de zaak.
  Wanneer u bijtelling betaalt voor uw BMW i3 en voor de BMW Add-on Mobility auto, dan kunt u uw BMW i3 vrijstellen van bijtelling tijdens de periode dat u de BMW Add-on Mobility auto gebruikt. U betaalt dan alleen bijtelling voor de BMW Add-on Mobility auto. Voorwaarde is wel dat wij bij het afleveren van de BMW Add-on Mobility auto uw BMW i3 meenemen en stallen. Van onze verhuurpartner ontvangt u een afleverings/ontvangstbevestiging van uw BMW Add-on Mobility auto. Hierop treft u de fiscale waarde aan en het bijstellingspercentage van uw BMW Add-on Mobility auto. Wanneer u uw BMW i3 bijtelt, adviseren wij u deze gegevens en de huurperiode door te geven aan uw salarisadministratie, zodat zij de verrekening met uw salaris kunnen doen.

 • Hoe voldoe ik de huurprijs?

  Voordat wij de door u gewenste BMW Add-on Mobility auto definitief reserveren, verzoeken wij u vriendelijk om de huurprijs aan ons over te maken. De factuur voor de door u gereserveerde BMW Add-on Mobility auto sturen wij u per e-mail toe. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw reservering definitief bij onze samenwerkende verhuurmaatschappij. Het kan voorkomen dat u na afloop van de huurperiode een naheffing ontvangt. Deze ontvangt u bijvoorbeeld als u langer in de BMW Add-on Mobility auto heeft gereden dan vooraf overeengekomen, schade heeft gereden of een bekeuring heeft gekregen.