BMW i
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BMW VAKANTIEAUTO.

Ongelimiteerd rijplezier, altijd en overal.

Met de BMW i3 maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie? Ook dan heeft BMW een premium oplossing voor u, want met een BMW vakantieauto heeft u altijd de mogelijkheid om uw BMW i3 tijdelijk om te ruilen voor een compleet uitgeruste BMW of MINI met brandstofmotor waar u ongelimiteerd mee kunt rijden.

Lees meer

DIT ZIJN UW VOORDELEN.

 • 01 Keuze uit diverse BMW en MINI modellen
 • 02 Ongelimiteerd aantal kilometers
 • 03 Voorzien van navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth ® telefoonvoorbereiding
 • 04 All-risk verzekerd incl. anti-diefstal en ongevallen inzittenden verzekering (eigen risico € 500,-)
 • 05 Aflevering op een locatie naar keuze
 • 06 Diverse opties mogelijk: trekhaak, sneeuwkettingen, dakdragers en dakkoffers

BMW VAKANTIEAUTO UITGELEGD.

 • Hoe werkt een BMW vakantieauto?

  Met een BMW vakantieauto huurt u voor een vooraf afgesproken periode een BMW of MINI naar keuze, zowel zakelijk als privé. De minimale huurperiode is 3 dagen. Het reserveren van een BMW vakantieauto doet u snel en eenvoudig met behulp van de BMW vakantieauto calculator. U vult de tijdsperiode in en ziet direct hoeveel de auto van uw keuze kost.

  Indien gewenst kunt u extra opties en accessoires toevoegen aan uw BMW vakantieauto, zoals winterbanden of bijvoorbeeld een dakkoffer. Besluit u om de auto te reserveren? Dan vult u de benodigde gegevens in. Vervolgens reserveert het BMW i Online Team de auto voor u. De verhuurmaatschappij waar wij mee samenwerken, levert de gekozen auto vervolgens af op het door u gewenste adres en neemt indien gewenst uw BMW i3 mee en stalt deze op een veilige locatie. Na afloop krijgt u uw BMW i3 gewassen en met opgeladen accupakket terug en nemen we de vakantieauto weer mee.

  U kunt zo vaak u wilt gebruik maken van een BMW vakantieauto. Heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met het BMW i Online Team via telefoonnummer (070) 41 47 516 of stuur een e-mail naar bmwi@bmw.nl.

 • Welke BMW vakantieauto past bij u?

  U kunt kiezen uit diverse BMW en MINI modellen. Alle vakantieauto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth ® telefoonvoorbereiding.

  Wij kunnen de auto ook voorzien van een trekhaak, sneeuwkettingen, dakdragers en dakkoffers. De auto is bovendien all-risk verzekerd met een anti-diefstalverzekering en een ongevallen inzittenden verzekering (eigen risico van € 500,-). De BMW vakantieauto van uw keuze is gegarandeerd beschikbaar als u 24 uur van tevoren reserveert, met uitzondering van BMW X modellen (er is veel vraag naar deze modellen in vakantieperioden). Langer van tevoren reserveren is dan ook noodzakelijk om over deze auto’s te kunnen beschikken.

  Met een BMW vakantieauto heeft u geen last van kilometerbeperkingen. Het aantal kilometer is namelijk ongelimiteerd. Ook hoeft u geen borgsom te betalen.

 • BMW vakantieauto en bijtelling

  Rijdt u de BMW i3 zakelijk? Dan bent u verplicht om bijtelling te betalen als u meer dan 500 kilometer privé rijdt. Dat geldt ook voor de BMW vakantieauto die u zakelijk huurt. De kosten voor de vakantieauto komen dan ook voor rekening van de zaak.

  Wanneer u bijtelling betaalt voor uw BMW i3 en voor de BMW vakantieauto, dan kunt u uw BMW i3 vrijstellen van bijtelling tijdens de periode dat u de vakantieauto gebruikt. U betaalt dan alleen bijtelling voor de BMW vakantieauto. Voorwaarde is wel dat wij bij het afleveren van de vakantieauto uw BMW i3 meenemen en stallen. Van onze verhuurpartner ontvangt u een afleverings-/ontvangstbevestiging van uw vakantieauto. Hierop treft u de fiscale waarde aan en het bijtellingspercentage van uw BMW vakantieauto. Wanneer u uw BMW i3 bijtelt, adviseren wij u deze gegevens en de huurperiode door te geven aan uw salarisadministratie, zodat zij de verrekening met uw salaris kunnen doen.

 • Hoe voldoe ik de huurprijs?

  Voordat wij de door u gewenste BMW vakantieauto definitief reserveren, verzoeken wij u vriendelijk om de huurprijs aan ons over te maken. De factuur voor de door u gereserveerde vakantieauto sturen wij u per e-mail toe. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw reservering definitief bij onze samenwerkende verhuurmaatschappij. Het kan voorkomen dat u na afloop van de huurperiode een naheffing ontvangt. Deze ontvangt u bijvoorbeeld als u langer in de BMW vakantieauto heeft gereden dan vooraf overeengekomen, schade heeft gereden of een bekeuring heeft gekregen.