ELKE ICONISCHE VERANDERING WORDT IN GANG GEZET DOOR PIONIERS.

BMW I

The Born Electrics.

ELKE ICONISCHE VERANDERING WORDT IN GANG GEZET DOOR PIONIERS.

The Born Electrics.

Sinds BMW i in 2013 op de markt kwam ervaren mensen over de hele wereld onze visie op de mobiliteit van de toekomst. Hoe uniek elektrisch rijplezier precies aanvoelt kan niemand beter vertellen dan de pioniers van het eerste uur: The Born Electrics. Ontdek hun verhalen.

ELKE ICONISCHE VERANDERING WORDT IN GANG GEZET DOOR PIONIERS.The Born Electrics.

Sinds BMW i in 2013 op de markt kwam ervaren mensen over de hele wereld onze visie op de mobiliteit van de toekomst. Hoe uniek elektrisch rijplezier precies aanvoelt kan niemand beter vertellen dan de pioniers van het eerste uur: The Born Electrics. Ontdek hun verhalen.

Lees meer
BMW i
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BORN ELECTRIC IN OKTOBER 2014.

"Mijn kleine elektronaut."

 

Met mijn zwak voor gadgets ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen en zo raakte ik op slag verliefd op elektrische auto's. Het milieuaspect en de futuristische uitstraling spraken me direct aan. Elektrische auto's zijn in opkomst – en het ziet ernaar uit dat de droom van elektrisch rijden eindelijk uitkomt. Zoals ik het zie heeft de elektrische auto de toekomst, niet de benzinemotor.Als ik in de BMW i3 rijd, valt de stress van me af door het sfeervolle, rustgevende interieur. Ik geniet van het gevoel als ik in deze auto zit en hem met zijn coole design over de weg stuur. Het komt zelfs voor dat mensen blijven staan als ik langsrij en roepen: "Mooie auto, hoor!"

 

#GREEN #CALIFORNIA #BORNELECTRIC #BMWi

LOU. BORN ELECTRIC IN SEPTEMBER 2014.

"De 'minder is meer'-mantra."

 

Vaak vergelijk ik de BMW i3 met het concept van micro homes, waarmee een slim ontworpen object met minimale afmetingen toch volledig functioneel kan zijn. Het interieur doet me denken aan een woning die is ingericht door Charles en Ray Eames: de vloeiende vormen van het dashboard met houttoepassing, de zorgvuldig uitgezochte materialen en de grote ruiten.

 

Net zoals een klein, slim ontworpen huis openstaat richting natuur en binnen en buiten naadloos met elkaar laat versmelten, brengt ook de i3 heel veel functies en technologieën onder in een robuust frame van minimale afmetingen. Ik beschouw hem als de uitbreiding van mijn leefruimte.

 


#BORNELECTRIC #PACIFICNORTHWEST #BMWi

ROGER. BORN ELECTRIC IN DECEMBER 2013.

"Aangekomen in de toekomst."

 

Ik heb al verschillende elektrische auto's getest, maar de i3 geeft mij het gevoel iets bijzonders te bezitten. Het is niet dat ik wil imponeren, maar ik heb het gevoel dat de i3 grote belangstelling wekt, nog meer zelfs dan sportauto's. De BMW i3 zorgt voor gespreksstof – ik ben nog nooit zo vaak aangesproken over mijn auto als de laatste tijd.


Ik rijd er vooral mee in mijn vrije tijd, omdat ik vlakbij mijn kantoor woon en dus meestal op de fiets naar mijn werk ga. Maar als ik klanten op bezoek heb, rijd ik ze natuurlijk graag rond. De meeste mensen kennen elektrische auto's tot nu toe alleen van buiten en zijn dan echt positief verrast als ik gas geef.

 


#THEFUTURE #BORNELECTRIC #BMWi

STEVE. BORN ELECTRIC IN MAART 2015.

“Het leven is één grote reis.”

 

Roadtrips zijn voor ons gezin inmiddels een echte traditie, en in de BMW i3 maken we die meerdaagse ritten naar verafgelegen bestemmingen met het grootste gemak. De i3 past dan ook perfect bij onze levensstijl, én voegt er een nieuwe dimensie aan toe. Hij neemt ons namelijk niet alleen mee naar nieuwe oorden. Het is meer dan dat. Hij neemt ons mee op nieuwe avonturen. We hebben twee kinderen, van vijf en acht, en willen ze zoveel mogelijk van de natuurwonderen laten zien die ons deel van de wereld rijk is. De BMW i3 maakt dat mogelijk. Bij roadtrips gaat het om meer dan de bestemming – het gaat om de herinneringen die je maakt op weg ernaartoe.

 

#BORNELECTRIC #BMWi3 #SEATTLE

GARY. BORN ELECTRIC IN JULI 2015.

"Instappen en wegrijden."

 

Al sinds de eerste rit met de BMW i3 vorig jaar was ik verslaafd. Ik voelde me cool, smart en buitengewoon. Weten dat ik iets voor het milieu doe voelt goed. In mijn ogen overtuigt de i3 vooral met zijn esthetische design, formaat en elektrische aandrijving.

De BMW i Remote App is ronduit geweldig en zorgt dat ik altijd optimaal verbonden ben. In de stad is het een kwestie van instappen en wegrijden. Parkeren kan behoorlijk lastig zijn, maar met de i3 is dat geen probleem, hij past in elke parkeerruimte.

 

#THEFUTURE #BORNELECTRIC #BMWi

LUCIE. BORN ELECTRIC IN OKTOBER 2014.

"Ik ben verliefd."


Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog in een volledig elektrische auto zou rijden – en nu doe ik dat iedere dag. Ik ben er van overtuigd dat elektrische auto's de toekomst zijn en ik ben zo blij dat ik daar deel van uitmaak. Elke seconde geniet ik van mijn BMW i3. Het is puur genieten: de motor, het snelle wegrijden, zijn dynamiek. Het rijgevoel is fantastisch, net als het comfort. Om nog maar te zwijgen van de prachtige materialen en het intuïtieve en natuurlijke gebruik van de auto als geheel. De BMW i3 is beauty en beast in één – ik ben helemaal verkocht. Het enige nadeel: ik moet hem delen met mijn man, maar ik houd hem het liefst voor mezelf.

 


#EMISSIONFREE #PRAGUE #PERFECTION #BORNELECTRIC #BMWi

Brandstof- en stroomverbruik en CO₂ emissie.

 • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen 13,1 en 14,0 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

  Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Coupé is 1,8 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Coupé is 14 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is 42 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

  Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Roadster is 2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Roadster is 14,5 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is 46 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.