BMW i
Let op: geld lenen kost geld.

BMW Financial Services.

Leasing, financiering en verzekering goed geregeld.

BMW Financial Services.

Leasing, financiering en verzekering goed geregeld.

BMW Financial Services.Leasing, financiering en verzekering goed geregeld.

Met BMW Financial Services bent u verzekerd van zorgeloos rijplezier in uw BMW i3. Wij bieden u een uitgebreide dienstverlening met het BMW Financial Services Electrify Program. Dit programma omvat aantrekkelijke pakketten voor leasing, financiering, verzekering en diverse mobiliteitsdiensten.

Lees meer

BMW eFinance.

BMW eFinance.

BMW eFinance.

Financiering op maat met BMW eFinance en BMW eFinance Private.

BMW eFinance is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om zakelijk of privé een nieuwe BMW i3 te financieren. BMW eFinance is namelijk een interessante oplossing als u niet in een keer een groot bedrag in uw BMW i3 wilt investeren. U leent het aankoopbedrag voor uw BMW i3, of een deel daarvan, bij BMW Financial Services. Dit bedrag betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met de rente die tijdens de gehele looptijd gelijk blijft. De looptijd van deze financiering bepaalt u zelf. Omdat u direct volledig eigenaar bent van de BMW i3, bent u zelf verantwoordelijk onderhoud, reparaties, vervanging van banden en bijvoorbeeld verzekering. U kunt het maandtarief verlagen met een aanbetaling of door een slottermijn af te spreken. Aan het einde van de financieringsovereenkomst besluit u zelf of u door blijft rijden of dat u de BMW i3 inruilt voor een nieuwe BMW.

BMW eLease.

BMW eLease.

BMW eLease.

Zorgeloos rijplezier met BMW eLease of eLease Private.

Kiest u ervoor om uw BMW i3 te leasen dan kiest u voor gemak. Voor een aantrekkelijk vast maandbedrag beschikt u over een nieuwe BMW i3. U huurt de auto in feite van BMW Financial Services. Dit kan zowel zakelijk als privé. In het maandbedrag zijn vrijwel alle kosten opgenomen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie en verzekering. Zelf kunt u daar nog vervangend vervoer of enkele mobiliteitdiensten aan toevoegen. De kosten voor energie, brandstof en eventuele bekeuringen zijn niet inbegrepen in uw leasetarief. Doordat BMW Financial Services gedurende de gehele looptijd juridisch en economisch eigenaar is van de auto, nemen wij de economische risico’s die autorijden met zich mee kan brengen uit handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe BMW i3.

BMW Add-on Mobility.

BMW eFinance.

BMW Add-on Mobility.

Met de BMW i3 maakt u een bewuste keuze voor duurzame mobiliteit. Milieuvriendelijk en met een voordelig energieverbruik. Daarnaast is de praktische inzetbaarheid van de BMW i3 groot dankzij de 360˚ ELECTRIC innovaties. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een (buitenlandse) zakenreis of vakantie? Ook dan heeft BMW een oplossing voor u, want met BMW Add-on Mobility heeft u altijd de mogelijkheid om uw BMW i3 tijdelijk om te ruilen voor een compleet uitgeruste en all-risk verzekerde BMW of MINI met brandstofmotor. Bovendien zijn de tarieven inclusief onze premium dienstverlening met haal- en brengservice op locatie naar wens, wassen, laden en stallen. Via de link hiernaast kunt u direct een persoonlijke berekening maken, meer informatie aanvragen of een reserveringsaanvraag doen.

De BMW i Wallbox financing.

De BMW i Wallbox financing

De BMW i Wallbox financing.

Met het groeiend aantal oplaadpunten is er altijd een oplaadpunt voor uw BMW i3 in de buurt. Maar thuis opladen is natuurlijk nog makkelijker. BMW biedt een mooie oplossing om de auto thuis op te laden: de BMW i Wallbox. Een speciaal voor BMW i ontworpen oplaadpunt met een bijpassend modern design. Met deze Wallbox kunt u de accu van uw BMW i3 veilig en gemakkelijk opladen. De Wallbox wordt nog voordat u uw nieuwe BMW i3 in ontvangst neemt geïnstalleerd. Dan kunt u de auto al vanaf de eerste dag thuis opladen. Wanneer u bij BMW Financial Services een lease- of financieringsovereenkomst afsluit voor uw BMW i3, dan kunt u de kosten voor de Wallbox inclusief de installatiekosten toevoegen aan de overeenkomst. De BMW i Klantenservice kan dit voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat uw wensen zijn.

ChargeNow Card.

BMW ChargeNow Card

ChargeNow Card.

Ook onderweg geniet u van de premium service van BMW. Wilt u de accu opladen? Het BMW navigatiesysteem geeft u alle actuele gegevens over oplaadpunten. Uw BMW i3 vindt dan moeiteloos de weg naar het dichtstbijzijnde, beschikbare openbare oplaadpunt. Met de ChargeNow Card heeft u toegang tot de meeste openbare oplaadpunten en de kosten voor het laden worden automatisch van de juiste rekening afgeschreven. De ChargeNow Card is ook verkrijgbaar als combicard, waarmee u uw auto kunt opladen èn benzine kunt tanken, in het geval u een BMW i3 met range extender heeft.

U kunt de ChargeNow Card aanvragen bij de BMW i Klantenservice. BMW Financial Services incasseert maandelijks een voorschot van het te verwachten verbruik en periodiek wordt dat verrekend met het werkelijke verbruik. Heeft u minder verbruikt, dan krijgt u geld terug en bij meer verbruik betaalt u bij. U ontvangt daarvoor een gespecificeerde nota met BTW. Handig voor uw boekhouding. Geen gedoe meer met losse bonnetjes en een compleet overzicht van alle gemaakte kosten. Of u nu zakelijk of privé met uw BMW i3 rijdt.