MET VEREENDE KRACHTEN.

Alle BMW Plug-in Hybride modellen.

BMW iPerformance

MET VEREENDE KRACHTEN.

Alle BMW Plug-in Hybride modellen.

De mobiliteitsbehoeften van morgen – al beschikbaar in de BMW modellen van vandaag: dankzij de modernste aandrijftechnologie en krachtige lithium-ion high performance accu’s maken de BMW eDrive modellen indruk met een constant, enorm koppel en duurzame efficiency. Zo verbinden ze toekomstgerichte mobiliteit met ongekend rijplezier. 

MET VEREENDE KRACHTEN.Alle BMW Plug-in Hybride modellen.

De mobiliteitsbehoeften van morgen – al beschikbaar in de BMW modellen van vandaag: dankzij de modernste aandrijftechnologie en krachtige lithium-ion high performance accu’s maken de BMW eDrive modellen indruk met een constant, enorm koppel en duurzame efficiency. Zo verbinden ze toekomstgerichte mobiliteit met ongekend rijplezier. 

BMW 5 SERIE IPERFORMANCE.

Elektriserend onconventioneel: De BMW 530e iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

BMW X5 iPERFORMANCE.

Een krachtige BMW TwinPower Turbo motor en een bijzonder efficiënte elektromotor drijven de BMW X5 xDrive40e iPerformance aan. De vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt voor een fascinerend stabiele wegligging en uitmuntende wendbaarheid. Daarmee verbindt deze SAV puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden op kortere trajecten en dynamische rijprestaties met optimale tractie.

BMW 7 SERIE iPERFORMANCE.

Een BMW topklasse-limousine met de verbruikswaarden van een compacte auto. De BMW 7 Serie iPerformance modellen vormen de luxueuze oplossing voor duurzame, toekomstgerichte mobiliteit. Elektro- en verbrandingsmotor werken optimaal samen – ondersteund door intelligent energiemanagement. Met als resultaat fascinerende dynamiek en bewonderenswaardige efficiency.

BMW 3 SERIE iPERFORMANCE.

In de BMW 330e iPerformance verenigt de combinatie van elektromotor en BMW TwinPower Turbo motor het beste van twee werelden. Indrukwekkende rijdynamiek bij maximale efficiëntie en oog voor het milieu door lokaal emissievrij rijden – een fascinerend concept, perfect afgestemd op de kwaliteiten van de BMW 3 Serie.

BMW 2 SERIE iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer biedt door de combinatie van BMW eDrive en een BMW TwinPower Turbo motor zowel elektrisch rijplezier als onbeperkte mobiliteit. Dankzij het intelligente samenspel van beide aandrijfsystemen kan de bestuurder beschikken over de elektrische xDrive. Dit systeem wordt automatisch geregeld en biedt in iedere rijsituatie maximale tractie en wendbaarheid bij minimale verbruiks- en CO2-emissiewaarden.

BMW i MODELLEN.

Born electric: BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Met de volledig elektrische BMW i3 als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor stedelijke gebieden en de BMW i8 als toekomst van de sportauto overtuigt BMW i met dynamiek, rijplezier en duurzaamheid.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Active Tourer iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 2,3 en 2,5 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 2 Serie Active Tourer iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 13,4 en 13,7 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 52 en 57 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

     

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 1,9 en 2,1 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 3 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 11 en 11,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 45 en 49 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 2,1 en 2,2 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 5 Serie Sedan iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 13,1 en 14,1 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 47 en 49 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 7 Serie iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 2,3 en 2,8 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW 7 Serie iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 13,1 en 13,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 51 en 65 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 3,3 en 3,4 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW X5 iPerformance (Plug-in Hybride) varieert tussen de 15,3 en 15,4 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 77 en 78 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 0 en 0,7 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 11,5 en 14,3 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 0 en 14 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i8 Coupé is 1,9 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i8 Coupé is 14 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is de 42 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.