• Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

BMW CONCEPTMODELLEN

Bekijk hier meer informatie over diverse BMW Concept modellen op chronologische volgorde. Concept modellen zijn prototypes of studiemodellen voor een nieuw te maken model. Een aantal van deze modellen komen op de markt of zijn al te koop. Sommige concept modellen worden echter nooit geproduceerd.

Lees meer

BMW Vision iNext

2018 - BMW Vision iNext

De mooiste ruimte om in te rijden is het interieur van de BMW Vision iNext. De voorstelling van een auto die op elke weg hetzelfde veilige en ontspannen gevoel geeft als thuis.

Lees meer
BMW Concept iX3

2018 - BMW Concept iX3

De toekomst is elektrisch en met de BMW Concept iX3 presenteert BMW op de Auto China 2018 een designstudie van de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV).
Lees meer
De BMW Concept M8 Gran Coupé

2018 - BMW Concept M8 Gran Coupé

Ontstaan als visie, gebouwd uit ambitie – de BMW Concept M8 Gran Coupé belichaamt een nog niet eerder vertoonde symbiose van verfijning en sportiviteit. Voor het eerst ontmoeten de onuitputtelijke mogelijkheden van een M model de gepassioneerde exclusiviteit van de BMW luxeklasse.
Lees meer
BMW Concept X7

2017 - BMW Concept X7

De BMW Concept X7 iPerformance vormt het summum van luxe. Een innovatieve auto met toekomstgericht design en een inspirerende uitstraling. Uitgerust met onbeschrijfelijk veel ruimte en comfort.
Lees meer
BMW Concept Z4

2017 - BMW Concept Z4

De BMW Concept Z4 doorbreekt de norm en creëert een nieuwe dimensie van openheid. Een roadster die is ontworpen voor de weg en waarvan het design vanuit elk perspectief kracht en sportiviteit uitstraalt.
Lees meer
  • Ontdek meer
BMW Concept 8 Serie

2017 - BMW Concept 8 Serie.

De BMW Concept 8 Serie verenigt de wendbaarheid van een atleet met de uitstraling van een gentleman. Geconcentreerde kracht ontmoet eigentijdse luxe. Perfecte dynamiek ontmoet tijdloze elegantie. Ontdek meer over deze coupé.
Lees meer
  • Ontdek meer
De BMW Concept X2

2016 - BMW Concept X2

De BMW Concept X2 combineert de strakke lijn van een coupé met het robuuste uiterlijk van een X model. Het resultaat: een overweldigend sportieve, onalledaagse verschijning in Luminous Red. Dynamiek en design, compacte afmetingen en hightech – een droomcombinatie voor moderne avonturiers op zoek naar puur rijplezier.
Lees meer
  • Ontdek meer