BMW CONCEPTMODELLEN

Bekijk hier meer informatie over diverse BMW Concept modellen op chronologische volgorde. Concept modellen zijn prototypes of studiemodellen voor een nieuw te maken model. Een aantal van deze modellen komen op de markt of zijn al te koop. Sommige concept modellen worden echter nooit geproduceerd.

2017 - BMW Concept X7

De BMW Concept X7 iPerformance vormt het summum van luxe. Een innovatieve auto met toekomstgericht design en een inspirerende uitstraling. Uitgerust met onbeschrijfelijk veel ruimte en comfort.

2017 - BMW Concept Z4

De BMW Concept Z4 doorbreekt de norm en creëert een nieuwe dimensie van openheid. Een roadster die is ontworpen voor de weg en waarvan het design vanuit elk perspectief kracht en sportiviteit uitstraalt.

2017 - BMW Concept 8 Serie.

De BMW Concept 8 Serie verenigt de wendbaarheid van een atleet met de uitstraling van een gentleman. Geconcentreerde kracht ontmoet eigentijdse luxe. Perfecte dynamiek ontmoet tijdloze elegantie. Ontdek meer over deze coupé.

2016 - BMW Concept X2

De BMW Concept X2 combineert de strakke lijn van een coupé met het robuuste uiterlijk van een X model. Het resultaat: een overweldigend sportieve, onalledaagse verschijning in Luminous Red. Dynamiek en design, compacte afmetingen en hightech – een droomcombinatie voor moderne avonturiers op zoek naar puur rijplezier.