BMW Concept 8 Serie

DE BMW CONCEPT 8 SERIE.

DE TERUGKEER NAAR EEN NIEUW TIJDPERK.

  • Bekijk video

DE BMW CONCEPT 8 SERIE.

DE TERUGKEER NAAR EEN NIEUW TIJDPERK.

DE BMW CONCEPT 8 SERIE.De terugkeer naar een nieuw tijdperk.

De BMW Concept 8 Serie belichaamt waar BMW iconen al sinds jaar en dag voor staan: hij verenigt de wendbaarheid van een sportwagen met de stijl van een gentleman. Geconcentreerde kracht ontmoet eigentijdse luxe. En compromisloze dynamiek verbindt zich met tijdloze elegantie. Ontdek meer over deze coupé.

Lees meer
  • Bekijk video

PRESTATIEDRANG, ZICHTBAAR IN ELKE LIJN.

Het silhouet van de BMW Concept 8 Serie lijkt dicht tegen het asfalt aan gedrukt. Nauwkeurige lijnen en spannende, gespierde vlakken beloven al op het eerste gezicht een dynamische rijbeleving. De naar beneden breder wordende nierengrille benadrukt het lage zwaartepunt van de auto, de koplampen kijken geconcentreerd op de weg. Ook in het interieur is de prestatiedrang zichtbaar. Alle vlakken en lijnen binnenin de BMW Concept 8 Serie wijzen in de rijrichting. Dit dynamische design vindt zijn stijlvolle tegenhanger in de bijzondere materialen die de exclusieve ambiance vervolmaken.

DE BMW 8 SERIE COUPÉ.

De BMW 8 Serie Coupé is inmiddels onthuld. Een sportauto met een indrukwekkend design, exceptionele rijdynamiek en boordevol innovaties. Ontdek alle details van de gentlemen's racer.

Lees meer