DE BMW CONCEPT M8 GRAN COUPÉ.

VERVAARDIGD UIT SUPERLATIEVEN.

DE BMW CONCEPT M8 GRAN COUPÉ.

VERVAARDIGD UIT SUPERLATIEVEN.

DE BMW CONCEPT M8 GRAN COUPÉ.VERVAARDIGD UIT SUPERLATIEVEN.

Ontstaan als visie, gebouwd uit ambitie – de BMW Concept M8 Gran Coupé belichaamt een nog niet eerder vertoonde symbiose van verfijning en sportiviteit. Symbolisch voor een nieuwe, onafhankelijke vorm van avant-gardisme brengt hij twee uitersten bij elkaar: eigentijdse luxe en klassieke autosport. Voor het eerst ontmoeten de onuitputtelijke mogelijkheden van een M model de gepassioneerde exclusiviteit van de BMW luxeklasse. En precies die spanning maakt de BMW Concept M8 Gran Coupé tot wat hij is: een geheel nieuwe dimensie van aantrekkingskracht.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

HIGH CLASS EN HIGH PERFORMANCE VERBONDEN.

Een sterk karakter dat high class en high performance met elkaar verbindt: de vierdeurs Gran Coupé biedt met zijn langgerekte motorkap, vloeiende daklijn en korte achterzijde een bijzonder stijlvol en tegelijk extreem sportief coupé-silhouet. Een overweldigende uitstraling, die nog eens extra wordt onderstreept door de exclusieve changerende carrosseriekleur Salève Vert. Afhankelijk van de kijkhoek verandert deze van elegant groen naar grijsblauw. Afzonderlijk bekeken creëren de verschillende tinten een sfeer van luxe en elegantie, terwijl het onderlinge kleurenspel bij directe lichtinval doet denken aan het noorderlicht – iets wat de auto een uniek aura verleent.

LUXE ALS SIGNATUUR.

LUXE ALS SIGNATUUR.

LUXE OP POLE POSITION.

Markanter met elke tegenstelling, exclusiever met elk detail: de iconische M designelementen van de BMW Concept M8 Gran Coupé accentueren de exclusiviteit van dit model in mat goud. Langs het sportieve coupé-silhouet getuigen markante elementen zoals de omlijsting van de dubbel uitgevoerde M nierenspijlen, de M kieuwen, de M remklauwen en de M dubbele eindpijpen van zijn ambities. Laag boven het asfalt gelegen op unieke 21-inch lichtmetalen M wielen, waarvan de stervormige dubbele spaken tweekleurig zijn uitgevoerd in goud en zwart. Een expressief contrast met de exclusieve carrosseriekleur – en het bewijs dat tegenstellingen elkaar niet alleen aantrekken, maar ook perfect aanvullen.

"De BMW Concept M8 Gran Coupé is ontworpen om beroering te veroorzaken, te polariseren – een appèl te doen op de emoties. Met dit model willen we mensen bereiken die op zoek zijn naar iets bijzonders en zich willen onderscheiden van de massa. Met deze auto haalt BMW M luxe onmiskenbaar uit de 'comfortzone'."
Domagoj Dukec, hoofd Design BMW M en BMW i

EEN STERK KARAKTER ALS FAMILIETREKJE.

De zeer dynamisch ogende voorzijde van de BMW Concept M8 Gran Coupé geeft al direct een concreet beeld van de designtaal van de aankomende BMW 8 Serie, welke in 2018 geïntroduceerd wordt met de BMW 8 Serie Coupé. In de lijnen is duidelijk het gezicht van de BMW 8 Serie te herkennen – dit DNA versmelt in de Gran Coupé met de op de endurance racer BMW M8 GTE geïnspireerde lichttechniek, die het klassieke vierogengezicht van de koplampen voortzet in een hexagonale interpretatie. De BMW Concept M8 Gran Coupé combineert zo de ambitie van de BMW luxeklasse met klassiek autosportdesign, dat via de vloeiende daklijn consequent doorloopt tot aan de achterlichten.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE.

Om zijn eigen weg te volgen is meer nodig dan pk's alleen. Daarom staat Bayerische Motoren Werke als de luxedivisie van BMW voor de moed om anders te denken, te breken met conventies en een nieuwe norm te creëren. Eigenschappen die de BMW Concept M8 Gran Coupé uitdraagt tot in het kleinste detail. Het is het bewijs van de mogelijkheden die ontstaan als tegenstellingen worden verenigd en het bekende wordt uitgedaagd. Uiteindelijk is dat de enige manier om een nieuw niveau van luxe te bereiken.

Lees meer

LUXE IN ZIJN MEEST OPWINDENDE VORM.

LUXE IN ZIJN MEEST OPWINDENDE VORM.

VAN CONCEPT TOT ICOON.

Blijf op de hoogte van de BMW Concept M8 Gran Coupé en meld u aan voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte en kunt u de BMW Concept M8 Gran Coupé als highlight van de BMW 8 Serie op de voet volgen – van concept tot icoon.

Lees meer