DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

RUIMTE VOOR INSPIRATIE.

DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

RUIMTE VOOR INSPIRATIE.

DE BMW CONCEPT X7 iPERFORMANCE.Ruimte voor inspiratie.

De BMW Concept X7 iPerformance vormt het summum van luxe. Een innovatieve auto met toekomstgericht design en een inspirerende uitstraling. Uitgerust met onbeschrijfelijk veel ruimte en comfort. En gecreëerd voor de grootse entree.

KLAAR VOOR EEN GROOTSE ENTREE.

Aanwezigheid is een kwestie van uitstraling: dat bewijst de BMW Concept X7 iPerformance vanuit elk perspectief. Zijn indrukwekkende verschijning oogt slank en wendbaar, ondanks zijn aanzienlijke afmetingen. Dat is onder meer te danken aan de smal vormgegeven achterzijde en de dynamische designlijnen, die een vloeiende beweging naar voren creëren. Samen met de prominent rechtopstaande nierengrille, de machtige luchtinlaten en de elegant geaccentueerde vlakken ontstaat een modern en uniek totaalbeeld dat ware grootsheid en grandeur uitstraalt.

"De BMW Concept X7 iPerformance oogt luxueus en modern door zijn rustige vormtaal en extreem nauwkeurige details."
Adrian van Hooydonk, hoofd BMW Group Design

ALLES BEHALVE GEWOON.

HET INTERIEUR VAN DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

ALLES BEHALVE GEWOON.

HET INTERIEUR VAN DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

Al bij het openen van de portieren wordt duidelijk: de BMW Concept X7 iPerformance zet in elk opzicht nieuwe maatstaven. De inzittenden worden ontvangen met een sfeervol lichtconcept dat hen onderweg begeleidt met interactieve effecten. Royaal bemeten ruiten creëren in combinatie met het indrukwekkende glazen panoramadak, dat vanaf de voorruit doorloopt tot aan de achterzijde, een unieke ruimtelijkheid, die wordt gekenmerkt door exclusiviteit en openheid.

EEN KWESTIE VAN STIJL.

Een plek die voor u gemaakt lijkt: ervaar met de BMW Concept X7 iPerformance een nieuwe dimensie van luxe en verfijning. Het interieur wordt gekenmerkt door perfect handwerk en verwent de inzittenden op alle zitplaatsen met superieur comfort en een unieke ruimtelijkheid. Dankzij het samenspel van modern, helder design, hoogwaardige materialen en het fijnste leder ontstaat een sfeer van grandeur en schoonheid.

OP EENZAME HOOGTE. EN TOCH VERBONDEN MET DE WERELD.

DIGITALE SERVICES VAN DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

OP EENZAME HOOGTE. EN TOCH VERBONDEN MET DE WERELD.

DIGITALE SERVICES VAN DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

De BMW Concept X7 iPerformance werpt een visionaire blik in de toekomst en zet nieuwe standaards wat betreft connectiviteit en digitale services. Een innovatieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat de passagiers via eigen schermen zowel met de buitenwereld als met elkaar kunnen communiceren. Een uitzonderlijke highlight: het versturen van berichten wordt weergegeven door interactieve lichtstroken die langs de portieren van achter naar voor door het interieur bewegen.

DISCOVER THE BMW LUXURY CLASS.

DISCOVER THE BMW LUXURY CLASS.

ZELFVERZEKERD EXPRESSIEF.

ZELFVERZEKERD EXPRESSIEF.