DE BMW CONCEPT Z4.

GRENZELOOS RIJPLEZIER.

DE BMW CONCEPT Z4.

GRENZELOOS RIJPLEZIER.

DE BMW CONCEPT Z4.GRENZELOOS RIJPLEZIER.

Grenzeloze vrijheid ontmoet onbeteugeld rijplezier: de nieuwe BMW Concept Z4 doorbreekt de norm en creëert een nieuwe dimensie van openheid. Een roadster die is ontworpen voor de weg en waarvan het design vanuit elk perspectief kracht en sportiviteit uitstraalt. Een roadster die geen grenzen kent en waarin elke rit staat voor genieten van onbeperkt rijplezier.

Lees meer

BEKEN KLEUR.

Voor conventies heeft deze roadster geen ruimte. De nieuwe BMW Concept Z4 laat de status quo achter zich en verheft rijplezier tot een levensgevoel. Aan de buitenzijde geeft de carrosseriekleur Energetic Orange een spectaculair effect aan de gespierde rondingen – en zorgt er op elke locatie voor dat de blikken op deze roadster zijn gericht. Direct op het eerste gezicht getuigen de lage, terugvallende voorzijde en de diepe ligging op het asfalt van een krachtige drang voorwaarts en sportieve ambities. De auto wordt een met het asfalt, klaar om nieuwe wegen te ontdekken. Met steeds één doel voor ogen: puur rijplezier.

"De BMW Concept Z4: dat is absolute vrijheid op vier wielen."
Adrian van Hooydonk, Head of BMW Group Design.

BEVRIJDEND RIJDEN.

De nieuwe BMW Concept Z4 toont zich open en ongetemd. Een roadster met een sterk karakter, uitgevoerd met een markant exterieur en een zelfbewuste uitstraling. Elk detail getuigt van atletische ambities en vrijheidsdrang: grote luchtinlaten aan de voorzijde en strak gedefinieerde luchtuitstroomopeningen op de motorkap snakken naar snelheid en rijwind. Dat geldt eveneens voor de laag liggende nierengrille, die met zijn wafelachtige structuur en nieuwe mesh-inzetten een exclusieve sportiviteit uitstraalt. De nieuwe BMW Concept Z4 – onafhankelijkheid in de meest doelgerichte vorm.

INSTAPPEN OM UIT TE BREKEN.

In het interieur van de nieuwe BMW Concept Z4 komt minimalisme samen met excentriciteit. Niets is er overbodig, niets leidt er af. Alles is juist gericht op de bestuurder en ontworpen voor de pure rijbeleving. Deze ambitie onderstrepen ook de sportstoelen in bicolor-design: terwijl de bestuurdersstoel met zijn gladde zwarte leder actieve sportiviteit uitstraalt, geeft het oranjekleurige nubukleder van de voorpassagiersstoel het plezier in het gereden worden weer. Beide ledersoorten zijn perfect in harmonie met de chroomelementen overal in het interieur. Samen met het ruitloze design ontstaat een dynamisch, open gevoel van ruimte, dat de blik opent voor de essentie: de weg en nieuwe horizons.

"De BMW Concept Z4 toont vanuit elk perspectief en in elk detail de nieuwe designtaal van BMW."
Adrian van Hooydonk, hoofd BMW Group Design.

DE BMW Z4 ROADSTER.

De BMW Z4 is inmiddels onthuld. Alle informatie over deze sportieve Roadster is te vinden binnen de online showroom van dit model.

Lees meer

GRENZELOOS RIJPLEZIER.

GRENZELOOS RIJPLEZIER.