DE JUISTE CONNECTIE.

Apple CarPlay®.

Heeft u een iPhone® en wilt u deze met uw BMW verbinden om onderweg uw favoriete functies comfortabel te kunnen gebruiken? Dan vormt Apple CarPlay® voorbereiding de juiste connectie. Deze is speciaal op het bedrijfssysteem en de gebruikersinterface van uw iPhone® afgestemd.

PERFECT OP UW SMARTPHONE AFGESTEMD.

Dankzij Apple CarPlay® voorbereiding kunt u ook tijdens het rijden in uw BMW comfortabel en draadloos gebruik maken van een compatible iPhone®*. Smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps kunnen op de gebruikelijke wijze worden weergegeven en bediend – via het Control Display van de BMW. Afhankelijk van de uitrusting van de BMW gebeurt dit via touch-invoer, de iDrive Controller of via spraaksturing. Apple CarPlay® voorbereiding heeft een looptijd van drie jaar en kan daarna worden verlengd via de BMW ConnectedDrive Store.

 

* Alleen in combinatie met BMW Navigatiesysteem Professional

  • De voordelen op een rij:
    • comfortabele, draadloze bediening van geselecteerde iPhone® functies tijdens het rijden
    • gebruik van smartphone-functies via de bedieningselementen van de BMW door middel van (uitrustingsafhankelijk) touch-invoer, de iDrive Controller of spraaksturing

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.