BMW CARDATA.

De gegevens van uw BMW. Altijd onder controle.

Met BMW CarData kunt u de belangrijkste gegevens van uw BMW op elk moment bekijken en indien gewenst delen met derden. En alleen ú bepaalt aan wie u de gegevens toevertrouwt. Zo houdt u te allen tijde de controle over uw telematicagegevens en kunt u gegevens delen met derden om te profiteren van op maat gesneden services waar u eerder geen gebruik van kon maken.

OVER BMW CARDATA.

Met BMW CarData houdt u op elk moment de controle over de belangrijkste telematicagegevens die uw auto naar BMW stuurt en die BMW opslaat ten behoeve van de BMW ConnectedDrive diensten. U kunt op elk moment uw persoonlijke BMW CarData archief opvragen om de meest recente gegevens in te zien.
Daarnaast is BMW CarData een handige manier om bepaalde telematicagegevens met derden te delen. Met één simpele muisklik kunt u toestemming geven – of juist niet – voor het delen van gegevens met een derde of een eerdere goedkeuring intrekken. Dus u, en niemand anders, bepaalt welk bedrijf welke gegevens mag ontvangen.

FUNCTIES EN VOORDELEN VOOR BMW EIGENAARS.

Als u BMW ConnectedDrive gebruikt, verzendt uw BMW bepaalde telematicagegevens naar BMW, afhankelijk van welke diensten beschikbaar zijn en worden gebruikt. Deze gegevens worden opgeslagen op een BMW server. BMW CarData biedt u nu de mogelijkheid deze gegevens op elk moment op te vragen voor inzage. Als u een verzoek heeft ingediend en toestemming heeft gegeven, kunnen derden de actuele status van bepaalde telematicagegevens opvragen via BMW CarData om u gepersonaliseerde services aan te bieden. Op voorwaarde dat u expliciet toestemming heeft gegeven om deze gegevens beschikbaar te stellen aan de betreffende partij. Alleen u kunt tenslotte beslissen aan wie uw gegevens mogen worden toevertrouwd. Het spreekt voor zich dat BMW CarData u kosteloos ter beschikking staat.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW ConnectedDrive nieuwsbrief.